THE ECCENTRICS CLUB

TAINTED SAINT

New member
THE ECCENTRICS CLUB ../images/Emo47.gif

חבורת התמהונים הזאת,שלא היו תמהונים כלל ועיקר נהגה לכנות את עצמה "מועדון התמהונים" ולהפגש על בסיס קבוע,פעם בחודש ב 13 לחודש, כדי להוכיח שאמונות טפלות הינן בדיוק כפי שהן מכונות,ולא יותר מכך.חבריו היו אנשים רציניים ומכובדים,רובם מתחום המדעים וההוראה,וכמה וכמה ג'נטלמנים בגיל העמידה,המשותף לכולם היה הרצון להוכיח כי אין בסיס מציאותי לאמונות הללו. החבורה נהגה להפגש במועדון לונדוני,לשבת 13 איש לשולחן,להעמיד סולם לידו ולעבור מתחתיו,לשפוך מלח בכוונה,לשתות מכוסות סדוקות,ולפתוח מטריות ליד השולחן,וכל זאת על מנת ללעוג לאמונות הטפלות המקושרות לכל אחד מהדברים הללו,האמורים לגרום לאסון,מריבה ומזל רע.מפגשיהם נודעו בהומור הרב,בשנינות,ובאוירה הטובה והמבודחת.... אינני יודע אם הם עדיין פעילים כיום,או ממשיכיהם,אל אם היינו רבים יותר כאן,הייתי מציע להתחיל במסורת דומה-מפגשים של פעם בחודש במתכונת דומה לפעילות של המועדון הלונדוני המקורי,מיאמוטו ידידי,אתה אשף החיפוש ברשת,אני מותיר לך את ההנאה באיתור המועדון [בהנחה שעודנו פעיל]ועדכוננו על פעילויותיו כיום. איננו הראשונים להיות סקפטיים,אך אין עילה שלא לאמץ מסורת מבורכת ממועדון אחר.
....
,,,
ממתין לדעותיכם בנושא. TAINTED SAINT

miyamoto

New member
רעיון פשוט נהדר! ../images/Emo13.gif

כל כך מצא חן בעיניי שאני הולך לחרוש את המרשתת עד למציאת המועדון (אם קיים עדיין, אם לא, מסכן זמני הפנוי).

רסקול

New member
ואם לא אז נקים מועדון

וניפגש במועדון ציבורי, נשתה בירה [מותר למיאמוטו?] - נזמין גם נשים?

TAINTED SAINT

New member
אחי ורעי האהוב עלי כעכבישי הנערצים!

לא הייתי מציע את שהצעתי לולא הייתי רציני,ולידיעתך,המועדון הלונדוני היה על טהרת המין הגברי בלבד.... אינני יודע אם מומלץ לחקות גישה שוביניסטית ומפלה זאת,אך נכון לכרגע ישנם רק שלושה כאן הדוגלים בהקמת המועדון,ומצדי זאת כבר התחלה טובה-חסר לי ה"אינפוט" של סוריאל בנושא,וחי האלים,האלילים,ושאר הישויות,שאם לא יצטרף בשמחה,הרי שטעיתי בהערכתי אותו.... אם נחליט לצאת לדרך,כל מקום מקובל עליי למפגש "חוג הספקנים",או איך שלא נחליט לכנות את עצמנו,עם נשים,בלי נשים,עם בירה,בלי וודקה,מה זה משנה? מאו כבר אמר "שכל מסע בן אלף מייל מתחיל בצעד אחד",אנחנו 3,עם סוריאל-4,המספר הרצוי ביותר לחוג שכזה הוא 13,אבל נתחיל במה שיש,ואת השאר נגייס בהמשך הדרך,או שנשאר קבוצה קטנה ואליטיסתית. יש לנו מישהי חדשה-סויה 1,לי אין כל התנגדות לכלול את בנות המין השני בחבורה,ואני מבטיח לא לשוב על "חטאי העבר",לבטח שלא עם אחיותנו לקבוצה. מה דעתך? ומה דעתך מיאמוטו? ואתה סוריאל? ואחרונה חביבה,לפחות מבחינת ההצטרפות למשפחתנו הקטנה והתוססת,מה דעתך סויה1? שלכם TAINTED SAINT

miyamoto

New member
מעורב מה-טוב.

וכמובן שמותר לי בירה. (רק לא לרכוש).

סוריאל

New member
טוב, נו

אני מוכן להתאמץ קצת יותר. אישית אני מוכן לוותר על הקטע של הכוסות הסדוקות - מאלו יש לנו מספיק בדירה, תודה - אבל אם מציעים משקאות (וויסקי? מישהו אמר וויסקי?), ועוד בחינם, למה לא? נ.ב. אם אתה הולך ברחוב ונופל עליך פסנתר, זה סימן רע?

TAINTED SAINT

New member
סוריאל ידידי,באמת....../images/Emo201.gif../images/Emo72.gif

האמנתה לרגע שכל כך בקלות תזכה בויסקי בחינם
לאט לאט,זה כרוך בלהתאמץ הרבה יותר,ועליך גם להפגין התלהבות מטורפת...ויהיו גם מבחני קבלה מפרכים,וקפיצות דרך חישוקים בוערים [רק לכאלו שהצטרפו לפורום בשבועיים האחרונים],ולילה על ל.אס.די. משובח בבית קברות.... תתחיל להתאמן ידידי.... ואם אתה הולך ברחוב ונופל עלייך פסנתר.....אז כנראה שאני ורסקול שוב החטאנו את.........
אני יכול להבטיח לך שבאמת ייעדנו אותו לאחר.... אכפת לך גם להתייחס לנושאים ולהגיב עליהם? TAINTED SAINT

רסקול

New member
שמת לב, קדוש , שההוא שהפסנתר מיועד

לו, שוב ניצל? אנחנו חנטרישים לגמרי.

סוריאל

New member
סוריאל יגיב במקום ובזמן שימצא לנכון

אחרי שיגמור לטפל בבל הבתים, הפרקליטים וחשבונות הבנק שלו. בברכה, עליזה.

למעלה