The End...

King Of Kromags

New member
The End...../images/Emo103.gif

לא, אני לא מצטט את שאקס, אני פותח שרשור לפרק האחרון של הסדרה, "החוזה", 5x18. נתחיל בפרטים הטכניים. השחקנים נראו נ-ה-ד-ר. כולם. פשוט נראו טוב. פרק דיי מחורר מבחינת העלילה (כל הזמן החוזה רואה מה שתמרחש באותו הרגע [עלוב שכמות, מה הקטע אם אתה לא רואה ת'עתיד?] והם מצפים שיראה את העתיד במימד אחר? יה, רייט. ליהוק השחקנים היה נוראי, במיוחד של החוזה. בתור אדם שהמציא דת, בעל יכולות על טבעיות ובן אדם משכיל בכלל, הייתי מצפה לראות דמות קצת יותר דרמתית ומסתורית שנקראת "החוזה". בכלל, הוא צריך להיות חוזה בת. (כנראה שפשוט אהבתי את החוזה של מכושפות). הרעיון של להלביש את מלורי בבגדי מאטריקס היה מיותר., והסצנת מכות הייתה מעוררת רחמים. ונעבור למשחק. מגי שחקה כל-כך טוב בפרק הזה, שזה גרם לי לתהות למה היא טורחת להשאר בסליידרס[?]. דיאנה הייתה אדישה רוב הפרק, רמי התייחס בטימטום (או אולי אדישות יתר) לכל מה שהתרחש ["אולי נתראה, ואולי לא. ביי"]. אני מ-א-ו-כ-ז-ב. (מי שרואה המרוץ למיליון, כמו שהכושית אמרה לחבר שלה בנוטרדם). החוזה שיחק בגרוש. כל חיזיון היה מלווה בקריסה פתאטית על הספה, פזילה קלה כלפי מעלה ו"חזיון". אפילו אני משחק טוב יותר. סוף מצויין לפרק, ולעונה בכלל, אבל לא לסדרה. אני יודע שהם רצו להשאיר אופציה לעוד עונה, אבל אין מה לעשות. יצא חרא. תגובות ייתקבלו במהרה. ז'תומרת, בברכה. יאללה.

qball4

New member
אממ..

המשחק של כולם היה אותו הדבר ברמת העיקרון, השחקנית שהכי הפתיעה וריגשה אותי הייתה מגי, שחקנית שבד"כ קשוחה הוציאה את כל הרגשות שלה וממש שיחקה בצורה יוצאת מן הכלל.

joba

New member
אני שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת

שונאת שונאת שונאת את יוצרי הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הם העזו להשאיר אותנובמתח כזה????? חצופים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה