The End Is Near!

Rose131

New member
The End Is Near!

חחחחח זה משעשע. לא משנה, בעקבות הכתבה הזאת- http://news.walla.co.il/?w=/14/1342556 [שאיזה באסה אם סוף העולם ביום רביעי, כי ביום רביעי היום הולדת שלי וזה לגמרי יבאס!] חשבתי לעצמי. אוקי, סבבה, יש לכם 3 ימים ואז סוף העולם מגיע. מה תעשו?

Rose131

New member
אניאני!

אני אסע להגיד ביי לכל החברים שלי! אני אמצא מישהו ואבלה איתו לילה! אני אטוס לאיזה מקום נחמד שיהיה יפה לסיים בו את החיים כי יש לי איזה 7000 שקל שהרווחתי החופש ויש לי עוד חיסכון לאוניברסיטה שלא ממש יעזור ככה שפשוט אפתח את כל החסכונות[וואי, מתערבים שהבנקים נופלים אם סוף העולם מגיע?] [יענו, קצת לפני. כי כולם ימשכו כסף!] ואטוס לאנשהו. אולי להופעה, אולי לאיזה 7 פלאי עולם, אולי.. אולי אשאר בירושלים. בכל זאת, עיר הקודש וכזה. וואי זה יהיה נורא נחמד!

הוהוהו

אזדיין. באמת
אטוס לחו"ל יאכל המוןןןןןןןןןןן אבל ממש... יעשן הרבהרבההרבה ואמשיך לאכול... בעיקר יאכל אזדיין ויעשן ואשתה הרבה אלכוהול... ואשמע מוזיקה כשאני עושה את כל הדברים האלה

מרתון הכי גאים שיש.../images/Emo152.gif

סתם סתם. בערך כמו אלמוג. יעשן, ישתה, יזדיין, ויסיים תחיים כמו רוקסטאר. אחרי שאני אוריד תגשר, וכאלה.

וואי וכמובן

אגיד לכל האנשים מסביבי מה אני חושבת עליהם -באמת-. במיוחד לאלה שאני שונאת. ולשאול הרבה דברים שהעדפתי להתעלם מהם בינתיים. ולבוא למורה לאנגלית ולהגיד לה שהיא ניאונאצית בעיקרון. just kidding.

Rose131

New member
וואי לגמרי!!11

חוץ מהעניין עם האנגלית כי אני מתה על המורה שלי לאנגלית. למרות שסיימתי אנגלית שנה שעברה. הוא היה כזה מלך!

כיף לך../images/Emo7.gif

זה המקצוע היחיד שהלך לי בו טוב כל השנים ותמיד הצטיינתי ובגלל זה לא היו לי בעיות עם המורים אבל עכשיו? הביאו איזה אחת, רעהרעהרעה. מפחיד לדבר אצלה בשיעור. היא מכריחה אותנו לדבר אנגלית שבכל שיעור אחר הייתי מודה לה אפילו ,אבל זה כזה מלחיץ לפנות אליה
הספיקה להעיף אותי מהשיעור כבר פעמיים.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחח התגובות ../images/Emo6.gif

נו מה כבר אני יכולה לעשות, להמשיך בשגרה שלי [כמה מפתיע] ולשמוע המוווון מוזיקה

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif אניייייי גם

אני אטוס לארה"ב ויאנוס את בולט ואת מכר ואת אוונג'ד ואת ג'פה ודן והרשימה עוד ארוכה |גבגבות|. אשתכר, אעשן, ייקח סמים, אזדיין, ישחט כמה אנשים שאני ממש לא אוהבת, יאכל הרבה שוקולד ואני רוצה למות בתאונת דרכים כאילו לנהוג ממש מהר ולהתנגש באוטו אחר [יאי מכוניות מתנגשות ב220 קמ"ש
]. אוה ובאלי מרתון ג'וני דפ וכמובן שאני ייקח את הסרטים ולא יחזיר אותם. וכל זה תלוי בזה שרק אני ומ"ס מצומצם של אנשים ידעו שסוף העולם בא יואו איף באלי לעשות הרבה מהרשימה הזאת
תודו שזה נשמע מפתה

Rose131

New member
איזה חבורה של חרמניות.../images/Emo12.gif;

וכל אלו שבקטע של לעשות סמים ולהשתכר[כולן]- תגידו, אתן לא רוצות לבלות את השעות האחרונות שלכן ככה שאתן עצמכן נטו? להוריד את כל המסיכות? [כע, גם הנרקוטיות שבהן
]

סמים, בחיים לא >_>

האלכוהול כי אף פעם לא השתכרתי באמת, ונראה לי כיף להעביר ככה את סוף העולם LOL. למרות שכה, יש משהו במה שאת אומרת. ובטח יהיה יותר כיף להיות בהכרה כשאני עושה את כל זה.

מה פתאום סמים ואלכוהול...

לא לשתות ולא לקחת סמים ולהוריד את כל המסיכות שיראו את האני האמיתי שלי ואת פרצופי האמיתי ושבימי האחרוניים יעריכו אותי לפי מי שאני באמת
NOT
סקס סמים ורוקנרול בייבי

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo45.gif

מה השעות האחרונות שלי ואני לא אנסה סמים? בטח שכן

Rose131

New member
אבל אתן מפספסות את הפואנטה שלי.../images/Emo12.gif

לא בקטע שיעריכו אותך ויראו אותך ובלה בלה בלה. בקטע של.. אוקי, את הולכת למות. את לא רוצה למות בתור עצמך?

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif כן אבל

יש אנשים [כמוני] שמפחדים ממוות אז לוקחים סמים ושותים אלכוהול כדי להרדים את עצמנו שלא נצטרך להתמודד ישירות עם טביעה או רעידה אדמה או מה שלא יהיה אבל בגלל שהעולם לא באמת הולך למות מחר לא באמת צריך סמים ואלכוהול

שיט,תמיד ידעתי שיום רביעי זה חרא של יום../images/Emo219.gif

תמיד הוא היה חרא.
[נסתפק בזה שביום רביעי לא יהיה שוב שיעור פרטי? D:] אמ,3 ימים ואז סוף העולם מגיע? כלום.
אם הייתה לי אפשרות הייתה אונסת את סימון או משהו כזה,אבל אין לי,אז,כלום.

Gore Whore

New member
אמממ../images/Emo110.gif

זה דיי גורע אבל אני בטח אעשה את כל הקעקועים ופירסינגים שחשבתי שיהיה מגניב לעשות כשאני אהיה יותר גדולה, כדי שלפחות לעשות לזה
ואני חושבת שפעם רשמנו פה את כל הדברים שאנחנו רוצות לעשות עד שנמות [זה היה פה?] אז אותם ^^

למעלה