The Eraser לינק ישיר להורדה

ok computer

New member
The Eraser לינק ישיר להורדה

הנה לכם האלבום החדש של תום יורק.אני אישית לא מתכנן לשמוע את זה ביממה הקרובה כי יש לי המון דברים לעשות ואני רוצה שהאזנה הראשונית שאני אתן לאלבום הזה תהיה כשהראש שלי יהיה צלול יותר מעכשיו.. בכל מקרה, הלינק מהיר- תוכלו להוריד את כולו תוך לא יותר מ10 דקות.

kittycatbone

New member
אבל..

לא יפה להוריד
קונים! ומקסימום שומעים לפני זה כמה שירים מהאלבום כדי לדעת אם באמת רוצים

ok computer

New member
חס וחלילה להוריד ולא לקנות!

אבל הציפייה גדולה מדי מכדי לחכות עוד חודש ומשהו.. וגם אל תשכחו שפה זה ישראל. בעולם התאריך הוא 10 ליולי.. האלבום הוא בייבוא מיוחד. משמע - יש עוד זמן עד שנוכל לרכוש אותו. והנה הלינק לגירסת אם פי 3.

kittycatbone

New member
כעע אבל עדיין ../images/Emo122.gif

הו, ואם חושבים על זה, עולם נחשב גם כצרפת?
כי ב-23 אני חושבת ליולי אני טסה, ואז אני אוכל לקנות את זה אם עד אז זה לא יגיע לארץ וכן יהיה שם
[למרות שדיסקים בחו"ל זה ממש יקר
אני קונה רק בדיוטי פרי, כי שם זה זול רצח
]

vegetable man

New member
שלחתי לך הודעה בעניין

ואני מקווה שהבנת את המצב הפעם. אני מוצא את עצמי חוזר על זה שוב ושוב, אז או שאני לא מובן, או שאתם מצפצפים, או שאני לא יודע מה. זה לא קשור לאם אני בעד או נגד הורדות. אתם חייבים להבין שאני לא אומר את זה בשביל ההנאה שלי - אם אני אומר את זה, אני מתכוון לזה. אסור לתת לינקים להורדות בתפוז. זה נתון לדיון - אבל לא נתון לשינוי, זאת עובדה, וזאת הדרישה של תפוז, ולי אין הרבה ברירות בעניין. אני לא מתכוון לרדוף אחריכם - מי שלאורך זמן יתעלם מהבקשות הנ"ל במופגן, נצטרך למצוא דרך לגרום לו להפסיק עם זה. בבקשה המנעו מלהגיב בפורום להודעה הזאת - למי שיש משהו כלשהו לומר לי, שיעשה את זה במסרים.

למעלה