THE FOG טריילר

liavsayegh

New member
מגניב!!!!!!!

איך יקראו לו בעיברית? האובך? הערפל? לא נראה לי, אבל שיהיה... דרך אגב, הבלונדינית הזאת משחקת באבודים, שיט ברח לי השם שלה... נראה סרט מגניב! חושך, רוחות, אובך מסתורי....בדיוק כמו שאני אוהבת...חחחח

liavsayegh

New member
אה ו...

את יודעת מתי הוא יוצא? יש לך עוד פרטים? שחקנים וכאלה....בבקשה...

montu

New member
וואו נראה ממש טוב!

למרות שקשה לסמוך על טריילרים.. *אהמ הטינה*

דם דם

New member
פששש מגניב

כנראה יקראו לסרט "הערפל" ככה זה לפחות בתרגום חופשי מעניין מתי הוא יצא בארה"ב, ועוד יותר מעניין מתי הוא ייצא בארץ

דם דם

New member
בקיצור הfog הזה

זה סרט חדש שיוצא בחו"ל ב14.10 כרגע לא ממש ידוע על מה הסרט, אבל ממה שהבנתי מהתמונות והטריילר זה הולך להיות על חברוה של נערים שנמצאים באיזה מקום מבודד ושם כמובן רוצחים אותם אחד אחד, (זאת רק השערה שלי) האמת מזכיר את הסרט בית השעווה- על אותו עיקרון

דם דם

New member
יאוו הא יוצא בחו"ל

בתאריך 14.10...נקווה שלא יעבור הרבה זמן עד שהוא יגיע לארץ נראה קצת בסגנון של "בית השעווה" גם כן, משהו עם חבורה של נערים שנתקעים איפשהו. הימור שלי- "שזה יהיה על חבורה של אנשים שנתקעים באיזה אי בודד ומוצאים מחסה במיגדלור- ושם כמובן רוצחים אותם" סתם ניחוש שלי, מהתמונות, והטריילר.

omripley21

New member
למה יש לי הרגשה ?

שזה יהיה מותחן בלי רציחות ובלי כלום ? רק בו קטן בו ושם. אני רוצה דםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

montu

New member
אוי דם זה חרוש...

בזמן האחרון מה שהולך זה באמת סרטי רוחות.... אני דווקא די אוהב את זה

heavenly girl

New member
נראה... ../images/Emo10.gif

סתם עוד סרט שטותי וסתמי בסגנון "הצלצול","הטינה","מים אפלים". כאלה סרטים אני ממש לא אוהבת!

למעלה