The forum

dun16

New member
The forum

is dead

I Love Paige

New member
ובעקרון, יש לזה סיבה.

זה לא כמו פורום על תוכנית טלויזיה, שיש בה דיונים על כל פרק (בסביבות הפעם בשבוע, נכון?)+טופיקים שקשורים לעולם הסדרה. זה פורום על מישהי, אחת, זמרת-שמוציאה דיסק אחת לשנתיים. ואולי קליפ. אז אישית, אני חושב שהדרך היחידה להחיות את הפורום היא שרשורי משחקים, שרשורי סקרים וכו'. ואגב, העובדה שאנחנו פורום של עשרה אנשים לא כ"כ תורמת. =/

OrdinaryDay

New member
../images/Emo129.gif

אני חושבת שגם אחת הבעיות היא שמישל משעממת...היא לא עושה הרבה בחייה וגם היא לא כ"כ מוכרת בארץ...אז קצת קשה לעקוב והכל... אז, חשבתי לעצמי...ואני לא חושבת שאף פעם כתבנו ביקורת על האלבומים שלה, על כל שיר ושיר לנתח אותו והכל... אולי נתחיל לעשות דברים כאלה?

dun16

New member
../images/Emo45.gif

רעיון טוב..!.. לא עשינו כאלה דברים... וצריך להקים את הפורום הזה לתחייה... אני שונאת להכנס במשך יומיים ולראות שאין שום הודעה חדשה ושאין מה להגיב...

E

Elektra Natchios

Guest
חח גם לי זה מציק ../images/Emo4.gif

אני נכנסת לכאן כשמשעמם לי בתקווה שמשהו כאן יוציא אותי מהשעמום ו... זה לא הולך :-|

אממ

צריך
- הפורום הזה זקוק נואשות לאופים, כי כמו שאמרתם כבר, מישל לא ממש פעילה. זה פורום מצויין לאופים. אבל, שרשורי אוף לא יכולים לשרוד בפורום בו תגובות מגיעות לאחר הרבה זמן אז אנשים כל פעם שאתם על המחשב, ואם אתם נמצאים בו כל הזמן
, פשוט כנסו כמה שיותר, כל כמה דקות תגיבו תגידו שטויות תהיו לא קשורים זה בטוח יחייה פה קצת.

למעלה