The Garden

otlumak

New member
The Garden

חשבתי על השיר הזה רבות בזמן האחרון ונזכרתי בתקופה שיורי עוד לא ניהל את הפורום והרבה אנשים פה אמרו שזה שיר מגעיל והכל... ואני זוכר שבגלל שמישהי אמרה את זה פה פעם אחת אני כתבתי לה הודעה זועמת ואז לא חזרתי לפורום איזה שבוע XD. אז רציתי להביא לכל מי שעוד לא ראה (למי שלא היה לו כוח לחפש יותר נכון ולהתעמק) את הקליפ של The Garden. קליפ מוזר לגמרי... קצת על השיר (ואז ניתן ליורי לתקן אותי ולהרחיב
): השיר מדבר על התמכרות לסמים (כמובן). בשיר שרים גם אליס קופר ושנון הון (בליינד מלון). ואני חושב שזה שיר ממש מגניב
. אזד הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=S2GIGPrOnbU

CyberP

New member
אני אוהב את השיר

פעם גם לא אהבתי אותו כל כך. ולאט לאט התחלתי לאהוב אותו. אני מאוד אוהב את הקטעים של אליס קופר. בקשר לנושא של השיר, אני זוכר שקראתי איפשהו שהשיר הוא במקור על צ'ארלס מנסון ומשפחת מנסון. בכל מקרה, גם אני מאז ומעולם התייחסתי לשיר הזה כשיר על סמים. מוזר. בכל מקרה, זה גם אחד מהשירים שנכתבו בימי האפטייט, ואקסל קרה לאליס קופר לעשות את זה ואליס גם קיבל תקליט פלטיניום של יוז יור אילוז'ן כתודה.

otlumak

New member
הנה ההרחבה שהתבקשה ../images/Emo13.gif

אתה בטוח שזה השיר שצארלס מנסון כתב? השיר שהוא כתב לא היה בספגטי אינסידנט בסוף? "שיר הבונוס הסודי" אני לא זוכר איזה שיר זה היה..

CyberP

New member
לא לא

לא השיר של צ'ארלס מנסון. שיר על צ'ארלס מנסון ומשפחת מנסון. השיר בסוף ספגטי הוא Look at Your Game Girl. שיר שמנסון כתב והקליט, לפני שנעצר.

otlumak

New member
זהו, זה השיר של מנסון...

לא ידעתי ש-the garden נכתב על צארלס מנסון ומשפחת מנסון....creepy

hofri10

New member
לא יודע מה לחשוב על השיר

מצד אחד,הפזמון נשמע קצת מוזר. מצד שני, השיר פשוט מגניב. שיר טוב, לא ייכנס ל-"דה בסט אוף" אבל אני מחבב אותו. אם אני לא טועה אליס קופר שר בבית ושאנון הון מלווה בפזמון,לא?

otlumak

New member
אם אני לא טועה אליס קופר שר את הקטעים של..

I wasn't really scared, lost my verginty there, to a gipsy with blonde hair, but now no one seems to care. הקול ששר את הקטע הזה אם אני לא טועה זה אליס קופר.

RockTheFuckOut

New member
התחברתי לשיר מהר מאוד אני זוכר

מת על אליס קופר ובכלל על החיבור בינו לגאנז אחד האומנים היחידים שהצליחו לחדש את עצמם לאורך הקיררה בהצלחה רבה.

למעלה