The Great Gig In The Sky

RozwareZ

New member
The Great Gig In The Sky

בטוח ששאלו אותכם את זה, אבל מה היא באמת צועקת בסוף שם? אני יודע שכולם אומרים שזה If you here this whisper you are dieing אבל לי זה נשמע, וגם יותר הגיוני שזה I never said i was afriad of dieing יש לי וויכוח על זה, אז מה זה?

זה לא "היא", ואף אחד לא צועק

הפלוידים הקליטו "ראיונות" עם אנשים שונים, בנושאים הקשורים לתימות של האלבום, ושיבצו חלק מראיונות אלו ברקע השירים. אחד המרואיינים, המושמע בקטע האמור, אומר I never said I was afraid of dying, כתגובה לשאלה בעניין שהופנתה אליו.

Silvernaor

New member
כן אבל יש לחישה לקראת הסוף

אומנם לא צעקה, שאומרת If you hear this whisper then you are dying או משהו כזה

Silvernaor

New member
מה? מה אתה מנסה להוכיח לי?

אני מודע לטקסט המדובר בהתחלה, ואני מודע ללחישה לקראת הסוף.

THC MaN

New member
כנס

הלחישה בסוף.. היא גם i never said i was afraid of dying... תגביר ותקשיב לזה טוב.. גם אני הייתי בטוח שזה if you hear this whisper you're dying...

Silvernaor

New member
בדקתי. אתה טועה

I never said I was afraid of dying נאמר בהתחלה ע"י גבר. הלחישה if you hear this whisper נאמרת ע"י אישה, בערך בדקה ב3:31 של השיר.

THC MaN

New member
אף אחד לא אמר שזה גבר מדבר..

האישה לוחשת - i never said i was afraid of dying.. תקשיב.. זה השיר האהוב עליי של פינק פלויד ונראה לי בכלל מכל המוזיקה שאני אוהב.. שמעתי אותו מליוני פעמים לא אלפי פעמים.. אני אומר לך - אל תפחד שהשכנים יתעוררו... תגביר את הקטע הזה לווליום מפחיד... זה דיי ברור מה שהיא לוחשת... כששומעים חלש אפשר לטעות.. בווליום ממש גבוה אתה תשמע את זה בבירור....

Silvernaor

New member
אמממ יכול להיות שטעיתי. אני מודה.

אבל זה פסיכולוגי. אני דיי בוחר מה לשמוע, כשאני חושב על whisper אני שומע את זה, ואני חושב על I never said אני שומע את זה. אבל אם טעיתי, אני עכשיו מודה בטעות

THC MaN

New member
כן האמת שזה דיי מגניב..

באיזשהו שלב כבר השלמתי עם זה שזה "I never said...." אבל דווקא יותר אהבתי שהייתי משוכנע כמוך.. זה משפט הרבה יותר אממ... חזק....

RoieL

New member
זה אבא של נעמי ווטס שאומר

אם אתה שומע את הלחישה הזו אתה מלך. בשיא הרצינות.

SKJUMBO

New member
באותו נושא

מי היא הזמרת במצבעת את ה"צעקה"? והאם זה נכון שמאז ביצוע השיר נעלמו עקבותיה?

קלייר טורי היתה הזמרת בקטע

עקבותיה לא ממש נעלמו. היא לא היתה מאוד פעילה לאחר מכן, אבל לא נעלמה. היא אפילו הופיעה פעם עם הפלויד בפסטיבל (נבוורת'?) בביצוע השיר. לפני כשנתיים היא תבעה את הלהקה ואת EMI בדרישה לקבל תמלוגים עבור הלחנת השירה שלה. היא קיבלה את מבוקשה, והעניין הסתיים בפשרה מחוץ לכותלי בית המשפט.

למעלה