THE GREATEST LOVE OF ALL

GMjoy

New member
THE GREATEST LOVE OF ALL

הרגע הזה כלכך מיוחד לי לכתוב את הדברים הבאים, שאני מלא השראה ותודה לכל מי שהשתתף ברצון לעזור ולהגיב. תודה לכולכם ! משהו מכל תגובה השלים לי פאזל שלם ומלא השראה ! כל דבר נתן לי אפשרות לחוות סוויצ' רציני בדרך לשלווה וההבנה של הדברים, כפי שאני עכשיו חווה אותם ! אפילו תודה רבה לידידה יקרה, שהיום אירחה אותי וסיפרה לי דברים שכייף היה לצחוק, וגם לקלוט מהם תובנות מסויימות ! אתם יודעים, הרבה פעמים אנחנו קוראים וקוראים דברים, ואז חושבים שהבנו.. אנחנו מרגישים משהו בגוף, וחושבים שבאמת הצלחנו - עד לרגע שבו משהו מתחיל להשתולל שוב. הסערה כאילו הודחקה, ואז מרגישים שוב את האדמה רועדת מתחתינו - והסערה מתעוררת לחיים חדשים ! אנחנו מרגישים כאילו שהספקנו ללמוד הרבה, אבל שוב משהו "חסר". אנחנו קוראים על אושר, אהבה עצמית, השגת מטרות, חיי שפע. כמה מכם באמת מרגישים שהדברים האלה מלווים אותם בחיי היום-יום? כמה מכם מרגישים שזה זמני הכל? כמה מכם מרגישים שזה בא מהמקום הכי אמיתי אצלכם? ובכן, את רוב התשובות הצלחתי לחבר לי, ואני מאמין שבחרו בי לחבר אותם יחד. הרבה פעמים בפורום כתבתי על זוגיות, ושאלתי המון אנשים על הנושא. אני רציתי כלכך להגשים את המטרה באובססיה, כנראה כדי להוכיח לעצמי שאני אכן פועל נכון . ועל חשבון מי להוכיח? על חשבון אדם? אני חושב שברוב המקרים, האגו שלי התפרץ בצרחות עליי..ואני הייתי הכי קשוב אליו. אכן מדובר בידידות מופלאה לאורך שנים חח היום אני מבין שהכל בולשיט אחד גדול ! כל מה שאני באמת מבטא לעצמי - זה מה שחוזר אליי. מתי אני באמת התאהבתי בעצמי? מתי אני באמת פינקתי את עצמי באהבה הזאת שאני מרבה לדבר עליה? מתי אני באמת הייתי קשוב לרגשות שלי בפנים? כשהילד בתוכי צעק שאני אציל אותו, ואני הפנתי לו את הגב, ולא רציתי לשמוע? איפה הייתה האהבה הזאת באמת? היום לראשונה במהלך התקופה האחרונה, אני רצתי לחבק את הילד הזה במלוא האהבה והערכתי אליו. אני הרגשתי כמה כאב לו כשהוא היה לבד שם בפנים. הילד הזה סלח לי על הדברים האלה, כי הוא האדם הכי יקר וחשוב בחיים שלי ! הוא שתמיד היה, יש ויהיה שם למעני. הילד הזה סוף סוף נושם לרווחה ובלב מלא שמחה ואהבה לעולם ! הילד הזה אפילו יכול לחייך ולצחוק, וגם לדעת שהוא אינו לבד יותר.
הדבר שסיפרתי עליו, אומנם מסופר בצורה מסויימת שאני בחרתי לבטא אותה, אבל הוא סיפור אמיתי ! אני רוצה לבקש מכל אחד/ת שקרא את הפוסט הזה - תאהבו את עצמכם אנשים ! תאהבו את מי שאתם, את מה שאתם, ואת הכוונה הזאת שאלוהים החדיר בכם לחיים האלה ! תאהבו את האחרים, אבל אל תשכחו שבתוך כל אחד, חי לו ילד/ ילדה שגם הם מבקשים את האהבה הזאת. תעניקו לעצמכם את האהבה הזאת - היא תהיה לאדם הכי נאמן לכם בכל העולם - אתם ! באהבה גדולה, ומלאת אור, גיא.

../images/Emo24.gifגיא היקר והמקסים

רק רציתי להגיד לך שאתה בחור כל כך מיוחד וכשאני קוראת את מה שאתה כותב או את המענה שאתה נותן לאחרים פשוט בא לי לחבק אותך!!! אני בת 34 ורק היום אני מגיעה לתובנות שאתה בגיל 20 הגעת אליהן, אין ספק שאתה משהוא מיוחד. חוץ מזה אני כל הזמן רואה בפורום שאתה עונה לשאלות של אחרים ומנסה לעזור וזה כל כך נוגע ללב! אני אף פעם לא ראיתי אותך ויש לי מושג מעורפל מי אתה אבל אני באמת אוהבת אותך - נגעת לי בלב! אני בטוחה שהיקום יחזיר לך בגדול על כל מה שאתה נותן מעצמך, על הלב הענקי שלך ושבקרוב מאוד הדברים יתחילו לזוז. אני מרגישה שאני לא מצליחה לבטא במילים את מה שאני מרגישה בלב בפנים... אתה פשוט מדהים! מדהים! אני לא מכירה הרבה בחורים בגילך שהם כל כך עמוקים. יש לי אחות בת 19 שיוצאת כל הזמן עם כל מיני בחורים וכולם סתם מנאיקים (סליחה), רדודים וחולירות... (סליחה על ניבולי הפה אבל זה ממש מכעיס אותי לראות כמה הם פוגעים בה). בכל אופן זה שינוי מרענן להכיר/לפגוש מישהוא כמוך! מאמינה שכל משאלות ליבך יתגשמו, אתה הוא היוצר את המציאות שלך ועד כה אתה עושה את זה נפלא! באהבה גדולה, נורית

GMjoy

New member
תודה מאמי../images/Emo140.gif

אם במישהו/י הפוסט הזה מעורר כיוון לשינוי מחשבה, אני את שלי עשיתי כפליים! שוב, תודה והמון ברכות ממני =]

ע ו פ ר ה

New member
גיא היקר מגיע לך כוכב ../images/Emo41.gif

אתה פשוט נפלא, מרגש כל פעם מחדש והפעם עשית את זה בגדול. הגעת לתובנה ענקית ותודה על השיתוף. באהבה עופרה

חמוצי 25

New member
גיא היקר../images/Emo13.gif

תודה, תודה לך גיא!!! בכל פעם כאשר אתה כותב אם זו תגובה או שאלה היא מעוררת השראה בצורה מדהימה וכמובן נוגעת ללב. אני רוצה להודות לך על הפוסט שעורר בי הרבה השראה. למרות שאיני מכירה אותך אישית אני חושבת שאתה בן אדם מקסים ואוהב שיודע לעזור. הרבה פעמים כשאני קוראת את מה שאתה כותב אתה עוזר לי, יש הרבה כנות בדברך. תודה רבה. באהבה איילת.

GMjoy

New member
וואוו תודה לכם!!../images/Emo140.gif

כמה כייף לדעת שהדברים נותנים השראה לעוד אנשים !! זאת בעצם הייתה הכוונה שלי - והרגשתי הכי בבית לכתוב על זה פה =]

tcyhj

New member
יישר כוח על התבונה וההתבוננות שהשם העניק לך

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif גיא גיא :]

אמ. אז כמה דברים, 1. אני אחות של נורית [רולילוי]. 2. האמת שבזכות 2 חברות התחלתי לאהוב את עצמי ולהעריך את עצמי... אבל זה לא מה שמספיק. לא אצלי בכל אופן. וכן, אני אוהבת את עצמי והכל, והבטחון שלי עלה ברמות מטורפות. ובסוד כתוב שאם נאהב את עצמנו אחרים יאהבו אותנו.. ואנלא בדיוק רואה את זה. אני רואה את זה מ2 מתוך 3 אחיות שיש לי. ואני רואה את זה מהאחיינים שלי, ומכמה חברים טובים.. אבל מאנשים שיש בצבא.. שכרגע הכי משפיעים לי על החיים אנלא רואה את זה. ודברתי על זה עכשיו עם נורית. ואמרתי לה שאני מרגישה לא רצויה שם, לא עם הבנות הישנות ולא עם החדשות שרק הגיעו.. אני מרגישה שאחת חוסמת אותי ולא רוצה שאני אהיה איתם וכאלה. והיא לא מודעת לזה. אני כן רוצה להתחבר אליה והכל אבל היא דוחה אותי. ויש שם 3 בנות שאומרות לי שאני כן יכולה לפנות אליהן אבל אנלא מרגישה שאני כן יכולה, אנלא מרגישה שהן אומרות את זה מהלב. חוץ מאחותי אין לי למי לפנות כשאני צריכה. הייתה לי חברה ממש ממש ממש טובה בכיתה ט'-י' ואז רבנו וזה נעלם ואף חברה/ידיד טוב לא הגיע לרמת חברות שהייתה לי איתה וזה משהו שממש חסר לי ואנלא יודעת איך לשנות את זה. [למרות שחזרתי לקשר איתה] וקצת גלשתי מהנושא><. בכל אופן, מה שאני מנסה להגיד.. שאהבה עצמית והערכה עצמית לא תמיד מספיקים.

../images/Emo140.gifאחותי היקרה והאהובה

למרות מה שכתבת אני עדיין חושבת שמשהו כן חוסם אותך ואני חושבת שאת עושה עבודה טובה עם עצמך ושכדאי שתקראי בצורה רצינית ועד הסוף (כן עד הסוף...) את "מה מעכב את ההזמנה שלי". הדברים כבר בדרך אלייך והכל עניין של זמן אז תשחררי אחותי, תשחררי... נשיקות ואהבה רבה, ממני אלייך

GMjoy

New member
Bouliבולי, אלייך...../images/Emo13.gif

כמה זמן את פועלת עפ"י הסוד ? אני פועל כמעט שנה - (במודע). לא במודע - (כל החיים !!). כשאני הייתי בהתחלה, גם לי היו ספקות פה ושם...ולא הפסקתי להאמין...ומדי פעם גם נפלתי...זה חלק מהתהליך ! אני מבין את הרגשות שלך, וזה בסדר. אני הייתי שם, ואולי גם היום אני נמצא במקום שאנשים סביבי לא הכי מפרגנים...שיהיה... אני הגעתי למסקנה (שהרבה פעמים קראתי עליה, אבל עד היום זה לא חדר למקום העמוק יותר), שצריך לאהוב את עצמך ללא סוף ! זה אומר לחיות בשלום עם מי שאת ! את לא חייבת לקבל פירגון ממישהו/י כדי להרגיש שאת שווה באמת. יש לך אותך כדי לפרגן בשיא הכנות לעצמך ! אנשים שרודפים ומחפשים מה חושבים או אומרים עליהם, ומושפעים מזה - הם אובדים את עצמם ! הם מרגישים כלכך רע שלא העריכו או לא אמרו מילה טובה (תחת טובה או בכלל). כשאת מחבקת את עצמך, את יותר לא מחפשת את זה בצדדים ובחוץ...את פשוט לא צריכה את זה כבר ! את חושבת שאני לא חוויתי את הדברים שאת כותבת? גם לי היה חבר שאנחנו לא בקשר איתו הרבה זמן...חבר טוב שהיה לי מהבית ספר... היו כמה פעמים שניסיתי לחדש ולהחזיר את זה חזרה, כי היה לי חסר (כמו שכתבת גם), אבל כנראה שאני והוא לא משדרים על אותו גל. אין מה לעשות ואני יותר לא ואב על הקשר הזה - עבר, נגמר. היום אני לא מנסה לרצות אף אחד...אני מסופק מעצמי ואני לא מנסה להוכיח לאף אחד יותר כלום ! את יודעת, ההרגשה הזאת שווה הכל ! ההבנה הזת שיחררה אותי מכל השטויות האלה... אני מאמין שאת תגיעי לרמת המודעות הזאת בזמן הנכון לך. הכל יקרה לך בטוב, אם את תתני לאהבה ולקסם שלך לזרום בחופשיות - באהבה לעצמך !

GMjoy

New member
אני מביא לך פה מילים

מתוך שיר ששמעתי היום ברדיו - הוא דיי דיבר אליי
מקווה שאת תביני את המסר בו =] את חיה את חייך על קצות האצבעות מפחדת להשאיר חותם את שומרת לעצמך את מה שצריך לתת ומסתכלת מהצד על העולם. את בוחרת לאהוב את חייך כמו שהם מוצאת ומאבדת ת'מציאות. מתחפשת למלאך ומחלקת חיוכים לכל מי שמוכן להאמין. ולקום, את צריכה לקום להמשיך מכאן גם אם את מעט חשופה כשהעצב כבר לא מחכה בפינה. ולנשום, את צריכה לנשום להמשיך מכאן גם אם את מעט חשופה אל תתני להגיד שהיית רק יפה. את שותה את הקפה וקוראת את העיתון המילים כבר לא נוגעות כמו פעם את בוחרת לחייך ומסתכלת במראה ויש יופי בדמות שאת רואה. את בוחרת לאהוב את חייך כמו שהם מוצאת ומאבדת ת'מציאות. מתחפשת למלאך ומחלקת חיוכים לכל מי שמוכן להאמין.

Bouliבולי

New member
../images/Emo120.gif נמ.

אני מכירה את הסוד כמעט שנה.. ומנסה לפעול בערך חצי שנה. אני רק בהתחלה ואני בטוחה שאני גם אצליח. אני רק צריכה יותר אמונה וכוח רצון. ואמ. תודה. שבוע טוב.

למעלה