The Grudge, ביקורת +

Spiritfall

New member
The Grudge, ביקורת + ../images/Emo58.gif

טוב, כדי להימנע מויכוחים [ובטח שהולכים להיות פה..] אני כבר אומרת שהכל עניין של דעה וכל אחד רואה את זה בדרך אחרת וטעם שונה. אז ככה, אחרי תקופה מחורבנת של בגרות במתמטיקה [שאגב יש לי כנראה 100 בדקתי בתשובות בעיתון היום
], סוף סוף ראיתי את הטינה שהפורום מחכה לו כבר חצי שנה. סרט חביב. עלילה נחמדה, ואפילו איך שהראו את זה בחלקים - כל אחד ומה קרה לו היה יפה
אבל, בעיקרון הסרט היה רצף של קטעים מבהילים פחות או יותר חסרי פואנטה... והדמות המפחידה לא היתה כל כך מפחידה.. יכול להיות שבגלל שציפיתי לזה יותר מידי, התאכזבתי קצת.. וזה באמת קצת הזכיר את באפי, כי בואו ניהיה הגיוניים? אם אתם הייתם בבית כזה אני לא חושבת שהייתם הולכים לראות מה זה הקול הזה, אתם הייתם מוצאים את עצמכם רצים משם|סדגש. בכל מקרה, הסיניים בהחלט יכולים להיות מפחידים.

ליעדון

New member
יפניים, את מתכוונת

וכן - ה"טינה" זה סרט אימה קלאסי - זול, לא אינטיליגנטי, וללא עלילה. הוא מצטיין בהפחדות ה "בו!" שכבר דיברתי עליהם. אבל מפה ועד פחד שמלווה אותך אחרי? נו באמת. אבל נחמד. מה שממש ביאס אותי זו העלילה. אם קראת את התקציר בעיתונים - זה כל הסרט, אין שום התפתחות, שום טוויסט, שום כלום. רק בית ורוחות. טוב, אני אחרי מבחן במיקרו-כלכלה לכן אלך לי לעשן עכשיו 200 סיגריות רצוף, וזהו. שמח שהלך לך טוב במתמ'

dk171

New member
חדש פה + כל מילה זהב

שלום לכולם :) חדש פה! ראיתי היום "הטינה" - הסרט הכי עלוב שראיתי עד עכשיו ורק שתדעו שאני אוהב לפחד ומפחד די בקלות. כמו שכבר נאמר אפילו דמות ה"רוח" נראית עלוב + רק לשם השוואה ב"מכסחי השדים הגרסא שלא ראיתם" הדמות כל כך הפחידה אותי שגם שבוע אח"כ עוד דמינתי את זה. אפיל עכשיו אם אני מוצא לכם תדמות תראו שהיא הרבה יותר מצמררת. בגדול סרט מאכזב שום דבר לא חדש!

IkMfNiY

New member
כן, מסכימה

גם אני כנראה ציפיתי ליותר מדי :X סתם סרט הפחדות. יעל

Thestral

New member
א)יפניים../images/Emo98.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

ב)חרא של סוף*^*

BrightDarkness

New member
בהחלט סרט מאכזב...

בכלל כל קטע היה שם צפוי...הדבר היחידי שבאמת אהבתי היה ההתחלה שבו האיש קפץ הדבר היחיד שזעזע אותי...אבל כל השאר בכלל לא...הדמויות לא היו מפחידות בגרוש כל הפחדה הייתה צפוייה מאוד והעלילה הייתה לא משהו...ובכלל הסוף...סוף גרוע לדעתי... לסיכום התאכזבתי.

uriya1

New member
אוי, האכזבה../images/Emo10.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif

סרט בכלל לא מיוחד ועוד יותר לא מפחיד

למעלה