The Grudge

smgfan

New member
The Grudge ../images/Emo129.gif

הסרט: The Grudge תיאור: רימייק לסרט אימה יפני פופולארי בשם Ju-On מיוצרי "רינגו". הסרט מספר על קללה קטלנית שעוברת מאדם לאדם, שרה מגלמת בסרט אחות בשם קארן שעובדת אצל אישה זקנה. שחקנים: שרה מישל גלר, טד ראימי, ג'ייסון בהר, ביל פולמן, קיידי סטריקלנד, קליאה דובאל. במאי: טקאשי שימיצו - הבמאי המקורי של הסרט היפני. הערות: בסרט משחקים גם השחקנים המקוריים מהסרט המקורי שגילמו שם רוחות רפאים. את הסרט מפיק סאם ראימי. הסרט נעשה בתקציב זול יחסית - 20 אלף דולר. השחקנים היו צריכים לספק בעצמם את הבגדים בסרט - אז מה שתראו זה הבגדים של השחקנים עצמם. הסרט ייצא לאקרנים באוקטובר.

smgfan

New member
אתר, טריילר ועוד...

Ju-On: The Grudge - אתר לסרט היפני המקורי. טריילר לסרט The Grudge! קליפ ראיון של 12.5 שבו כוכבת הסרט שרה מישל גלר מדברת על הסרט.

yamity1

New member
אחח..

אין כמו לקחת סרטי אימה סיניים ישנים ולהרוס אותם בגרסא אמריקאית אה?.. פעם גם ידעו לעשות סרטים בתקציב נמוך.. היום סרט בתקציב נמוך = נפילה.. אני לא זוכר אם ראיתי את הסרט המקורי.. אבל לפי הטריילר זה נראה סרט די טוב [למרות שגם הצלצול נראה טוב בטריילר.. חבל שבסרט לא.]

smgfan

New member
בסרט הזה הבמאי הוא יפני והוא במאי

הסרט המקורי גם. טאקאשי שימיצו. ויש גם שחקנים יפניים מהסרט המקורי.

yamity1

New member
למה לצם אותו שוב?

כי האפקטים של פעם על הפנים לעומת מה שאפשר לעשות היום [לא שאם תקציב כזה זה כל כך ישנה אבל לפי הטריילר דווקא האפקטים נראים בסדר]

הטריילר נראה מצויין

וזה מזכיר את הצלצול בצורה מפחידה גם בגלל המין שיער הזה וגם בגלל שרה בלונדה) וגם בגלל שיש קטע שראוים משהוכ זה זוחל על הרצפה

i love usa

New member
../images/Emo45.gif נכון באמת מזכיר את הצילצול

בגלל הקטע שהילדה זוחלת שם וגם היא ניראה לי ניראת אותו הדבר לסמארה מהצילצול היא הייתה מפחידה כזאת מעובתת כזאת גם זאת בסרט ניראה לי סרט טוב מקווה שיגיע לארץ

kfir number 1

New member
סרט אימה של שרה

ראיתי את הבקרוב של הסרט בערוץ E! וזה נראה ממש טוב הלוואי שיביאו אותו בקרוב ונראה איך זה באמת

למעלה