the gun seller

Benjamin Turner

New member
the gun seller

מישהו קרא במקרה ו/או יכול לספק ביקורת? התחלתי לקרוא, ו... לא יודעת, משהו בסגנון של יו משגע לי את השכל (יש לו נטיה לכתוב משפט ואז פסקה שלמה על אחת המילים במשפט). הוא כותב באופן משעשע וציני, אבל ממש קשה לי להתרגל לסגנון הביזארי הזה. לא שלא אמשיך לקרוא... בכל זאת יו
, אולם סתם תהיתי אם זה שווה את המאמץ, בסופו של דבר.

אותו דבר אצלי.

אבל אני לא חושבת שהבעיה היא בסגנון, זה דווקא בדיוק הסגנון שאני אוהבת - התפלצפויות ציניות ('תדמיינו שהייתם צריכים לשבור למישהו את היד' זאת פתיחה מעולה) ועלילות מופרכות. הבעיה שלי לדעתי הייתה או באנגלית שהיא קצת גבוהה לי, או שסתם ניגשתי לזה בחוסר ריכוז. בזמן האחרון אני מוצאת שקשה לי מאוד להתחיל ספרים, גם אם בהמשך אני מרותקת אליהם. עדיף לסיים את זה כדי שתוכלי לדעת אם זה לא הסגנון שלך או אם זה היה שווה את המאמץ ובכל מקרה תדעי שנתת לזה הזדמנות.

Benjamin Turner

New member
יש גבול... למשל:

She came towards me and stopped. She was shorter than she’d looked on the other side of the room. I smiled again, and she took a cigarette from the packet, but didn’t light it. She just played with it slowly, and then pointed a pair of grey eyes at me. I say a pair. I mean her pair. She didn’t get a pair of someone else’s out from a drawer and point them at me. She pointed her own pair of huge, pale, grey, pale, huge eyes at me. The sort of eyes that can make a grown man talk gibberish to himself. Get a grip, for Christ’s sake. גם לא מצחיק, וגם טרחני ביותר. מה שכן, הוא משתמש בפאלינדרום בתיאור העיניים, וגם (בקונטקסט אחר) מכיר את החוק השלישי של ניוטון (זה נחשב לידע כללי?). לא רע
אגב, ראיתי עכשיו את the socratic method. אני בשוק. יו "מחקה" מבטא בריטי!

sacrament

New member
דווקא לי זה נשמע מגניב../images/Emo3.gif

אבל אני בד"כ קוראת פסקי דין ומאמרים משפטיים...אז כל דבר אחר הוא משב רוח מעניין

נו בדיוק,

הפסקה שנתת היא דוגמא מצוינת, זה פשוט כ"כ מצחיק! זה קצת מנדנד, כן, אבל ההגזמות האלה זה בדיוק מה שמצחיק נורא. דווקא הזכרת לי שאני חייבת לנסות את זה שוב.

lovely max

New member
the gun seller../images/Emo221.gif

ביקורות מבוססות (על מעבר ל80 עמודים שקראתי) אמרו שהספר קליל למרות שהוא עוסק בנושאים כבדי משקל, ומצחיק, וקריאה מהנה. לא שמעתי על פואנטה. גם אני איבדתי ריכוז והפסקתי, לא בגלל הסגנון (מין ערבוב שווה של פילם נואר עם פ.ג'. וודהאוס), אלא בגלל הרגשה שהסופר ממציא רעיונות מרגע לרגע, וזה לא מעודד במיוחד לצפות להשתלשלות האירועים והפואנטה הסופית. ואולי בגלל ש- טרוריסטים, הליקופטרים, MI5? קאם און. אנחנו בנות. :) בכל מקרה, הפסקאות הראשונות משעשעות במיוחד, ו ידעתי|סהדגש| שעומדת להופיע בחורה. יש בדיחות ממש טובות, וסה"כ, למרות שקריאה היא בשביל ההנאה שלי ולא בגלל השם של הסופר, זאת הזדמנות לראות את המבט של יו לורי דרך מילים שלו. טוב, בפעם הבאה שאני אטוס...

Hieros Gamos

New member
יש לך את the gun seller?!?!

ממממממממממממממההההה גמני רוצה
הצקתי להמון מוכרות ספרים בת"א אתמול בקשר לזה וכולם אמרו לי לא ועכשיו אני צריכה לבקש מההורים שיתנו לי כרטיס אשראי כדי להזמין מאמזון. פיכס

sacrament

New member
אני הורדתי מהאימיול../images/Emo4.gif

שזה לא יפה... אבל אי אפשר להשיג בארץ...אז אין מה לעשות רוצה שאני אשלח לך? אני שוקלת להדפיס את זה אצלי באוניברסיטה..ולכרוך או משהו יעלה פחות מספר

Hieros Gamos

New member
לא, תודה אבל...../images/Emo4.gif

אני לא בדיוק דוגלת בזכויות יוצרים או משהו
אבל אני רוצה את הספר עצמו. בלאט. משלוח לקנדה לא יעלה כמו לארץ נכון? נכון. יופי. עכשיו רק שתמיר יבוא...

Benjamin Turner

New member
במקרה הזה זו הכנסה ישירה של יוּ

(בניגוד למשכורת שלו מהאוס שמן הסתם לא מושפעת מכך), כך שממש לא לענין להוריד מבלי לקנות (למי שתהה, אני מתכוונת לקנות). לא שהוא זקוק לכסף או משהו כזה עם ה300K(?) שהוא ירוויח מעתה לפרק, אבל בכל זאת...

sacrament

New member
אם יהיה לי מאיפה לקנות בארץ

אז אני אקנה... אני אוהבת שיש לי מקורי.

Hieros Gamos

New member
אפשר לעשות הזמנה של כמה אנשים

מאמזון ואז זה יעלה פחות כסף משלוח

Benjamin Turner

New member
אני מזמינה עם חברה שלי דרך

חברים שלה מארה"ב הברית, אבל אם תארגנו משהו, תודיעו. עדי, את תמיד יכולה להזמין מאמאזון... אני בספק אם תמצאי אותו בארץ (אולי אם תזמיני).

Hieros Gamos

New member
אין אפשרות למצוא אותו בארץ עברתי

בכל חנות אפשרית פחות או יותר... אני אשלח את זה לדודים שלי בקנדה דוד שלי כבר יביא לי את זה לארץ עוד כמה חודשים כשהוא יבוא
נראה לי יותר פרקטי מלשלם כמה שלא עולה משלוח לארץ

sacrament

New member
אני יודעת שזה קצת אולד פאשן

אבל אני לא מזמינה דברים מהאינטרנט לא כי אני לא סומכת על האבטחה של האתרים אני פשוט לא סומכת על האבטחה של המחשב שלי

Hieros Gamos

New member
את לא צריכה להזמין.

אם נמצא עוד אנשים שרוצים או משהו אז אפילו אני יכולה להזמין ופשוט מי שירצה יחזיר לי כסף או משהו אבל זה בהנחה שאפשר לסמוך על מי שמזמינים איתו

למעלה