The Heart of Everything

evilvenom

New member
The Heart of Everything

היי, לא ידעתי על קיומו של הפורום, אבל בדקתי מה הדיעה באופן כללי לגבי האלבום. אני נוטה שלא להסכים עם הרוב. לדעתי האלבום הזה מצויין ואולי אפילו קצת יותר מגוון מהקודמים. MOTHER EARTH היה פאוור מטאל טהור, ואילו THE SILENT FORCE היה מעבר חד לפופיות סטייל אוואנאסנס. דווקא באלבום הזה, הצליחו לשלב את הפאוור מטאל של MOTHER EARTH עם הקיצ'יות של THE SILENT FORCE וזה יצא פשוט נהדר. אני לא יודע אם אתם שמים לב, אבל בימינו נדיר למצוא אלבום עם כמה שירים מוצלחים. באלבום הזה, כל השירים טובים! הבלדה הרוקיסטית ALL I NEED, השיר הקצבי THE HEART OF EVERYTHING, הגוט'יק מטאל של OUR SOLEMN OUR, האוונאסנס של WHAT HAVE YOU DONE, הקלאסיקה של THE HOWLING, אין לזה סוף.... אני מאוד מרוצה בגדול. יחד עם זאת, לדעתי MOTHER EARTH היה הכי טוב מכולם.

Liquid Dreams

New member
דייייייי4'#$^#%^%$^#%W&%$&^$^&#

די עם האוונסנס שלכם$#^%&%^#%^#%^$^Y%^% זה לא אוונסנסW$^$%^^#%^#%^%$^&$% ~נרגעת~

evilvenom

New member
אני לא מפגר

אני יודע שאוונאסנס לקחו את ההשראה שלהם מ-WT. מה שאוונאסנס עשו, זה יותר רוק אלטרנטיבי. השיר החדש WHAT HAVE YOU DONE, מזכיר את אוונאסנס. אין מה לעשות....אני גם לא אוהב שמשווים ביניהם.

Liquid Dreams

New member
מישהו אמר שאתה מפגר?

לא אמרתי שאתה מפגר, התעצבנתי בטירוף מהבנאדם ה45365645 שאומר אוונסנס וWT באותו משפט בהשוואה>_____________< ואוונסנס לא לקחו את ההשראה שלהם מווית'ין, אתה יכול להיות בטוח. והוא לא מזכיר אוונסנס%^$%^$%^%#^%^%#^%^%$^%#%$

Amir Noy

New member
אני מסכים

אוונ מאוד שונים, WT מציגים גות' טוטאלי... אוונ הם יותר אלטרנטיב.. שני הלהקות מעולות..כל אחת בדרך שלה.... חשוב לזכור אוונ =/= WT :]

idanias

New member
אוונסנס ממש אבל ממש אבל ממש

לא לקחו את ההשראה מWT

Amir Noy

New member
חס וחסה פאוור!!!

mother זה גות' גות' גות'!!! ולא סתם גות'!!! 3>

../images/Emo45.gif

א. ממתי וויט'ין הם פאוור מטאל?O_O הם גות'-סימפוניק מטאל. ב. TSF ממש לא אלבום קיטצ'י. הוא אמנם לא מתקרב לרמה של ME, ושלא נדבר על אנטר, אבל הוא פשוט לא קיטצ'י. ג. אמנם WHYD שיר נוראי לטעמי, אבל הוא עדיין לא דומה לשירים של אוונסנס. יואו זה כ"כ מעצבן. ההשוואה הזו לא נכונה ומעצבנת. זה כמו לבוא ולהשוות בין טריסטניה לנייטוויש או משהו>__< ~נרגע~.

taroboy

New member
אין שום דבר קטיצ'י בTSF .

ולא,האלבום הזה לא יותר טוב מקודמיו

פאוור מטאל? LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

ME הוא יצירת מופת!!! ומה לעזאזל אוונסנס קשורים? TSF האלבום הכי גרוע לדעתי.

וואי, אני ממש לא מסכים לגבי

מה שרשמת על TSF. איפה בדיוק מתבטא המעבר החד ל'פופיות סטייל אוונסנס' באלבום הזה? קליט הוא כן. כל שיר יכול להיות בו סינגל. אבל פופי? מה פופי בו? ואוונסנס?! חח היו כבר כל כך הרבה השוואות ואין לי ממש כוח לכתוב שוב נאום שלם לגבי זה, אז אני רק אגיד שלא
אין שום דבר שמזכיר את אוונסנס ב- TSF
ולגבי THOE.. אני מאוד אהבתי אותו. אצלי לפחות, שירים כמו OSH, HOS, The cross, the howling, THOE, TTBTR ו- forgiven, מפצים קצת על הנפילות (ונפילות מאוד כואבות)- WHYD ו- AIN. ושוב, בקשר ל- WHYD, גם בו אני לא מוצא הרבה דימיון לאוונסנס.. הוא פשוט לא דומה. הדבר היחידי בשיר הזה שיכול לקשר בין 2 הלהקות זה שהוא ממוסחר תחת >< (ממוסחר עד כדי כך שבשעה הוא שודר בMTV בערך 5-6 פעמים
ועד כדי כך שהוא נמצא במקום 16 במצעד של 100FM..ואני לא אוסיף) הוא נשמע פשוט כמו גירסה מאוד מכוערת ל SMG. ו- AIN.. הממ. עדיף שאני לא אתחיל. בינתיים אני רק מתפלל שלא ישחררו אותו כסינגל. או שבכלל- יפרסמו באתר מכתב סליחה ויסבירו שהשיר נכנס בטעות לאלבום ><

אזירפאל

New member
דבר ראשון, ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כמובן שאני לא מסכים... ומצחיק שהתעלמת לגמרי מ-Enter, שהוא מבחינתי האלבום הטוב ביותר שלהם (אחרי ME כמובן). לא אנסה לחלוק עליך בהגדרות שלך על ME ו-TSF (רק דבר אחד - ME ממש לא פאוור מטאל
), אבל בקשר ל-THOE - זה אכן אלבום טוב, נעים לשמוע אותו ויש שם כמה שירים טובים, אבל מה, כשאתה מחכה חודשים על גבי חודשים לאלבום חדש מלהקה שבדיסקוגרפיה שלה קיימים אנטר ו-ME ואתה מקבל אלבום כזה, אתה מתאכזב בקלות. למה? כי אין באלבום הזה ולו שיר אחד שמתקרב לאיכות של האלבומים הקודמים. אז כן, ההפקה מדהימה, כתיבת השירים רואים שבוצעה בכישרון וגם הנגינה, אבל זה פשוט... לא מספיק. כמו שכתבתי לא פעם בעבר, גם השירים הטובים יותר באלבום (כמו OSH, HOS ו-TTBTR) לא מדהימים מדי. מה גם שיש כמה נפילות ממש חזקות - WHYD הממוסחר והבנאלי, Frozen העוד יותר בנאלי וצפוי וכמובן, הגרוע מכל, AIN (שיש לי הרגשה חזקה שיצא כסינגל). בקיצור, אלבום טוב, אבל לא כזה שהיית מצפה מווית'ין, וכמו שאביעד תיאר את זה, אלבום שלא יחזיק הרבה זמן (מה שנכון, כבר אחרי שבועיים כמעט והפסקתי להקשיב לו).

evilvenom

New member
תירגעו

קודם כל, להירגע ומהר. אני שונא שאומרים על WT שהם כמו אוונאסנס, תאמינו לי. לגבי ההשראה, אני זוכר שקראתי ב-ALLMUSIC שאיימי הסולנית אמרה שהם לקחו השראה מ-WT. על כל פנים, אי אפשר להתעלם מהעובדה, שהאלבום TSF כבר התחיל להיות דומה לאוונאסנס, יותר קיצ'י ויותר ממוסחר, יותר אלטרנטיבי. וכן, אם תרצו או לא, ALL I NEED זו בלדת רוק, בין אם תאהבו אותה או לא. זה ממש לא בלדה פופית. המילה פאוור בטעות נכנסה ללקסיקון, אני מתכוון לגות'יק כמובן. לא שמתי לב לMTV או VH1 בתקופה האחרונה. באמת WHYD מנוגן שם בלי הפסקה? אם כן אני ממש שמח בשביליהם. להקה מדהימה והגיע הזמן שיזכו להצלחה מסחרית חזקה יותר מבעבר. לא התייחסתי ל-ENTER משום שהוא לא היה מוצלח מבחינתי, חוץ מ-Restless. אני מסכים לגבי האלבום האחרון, הוא ממש לא משתווה ל-ME. אבל אני חושב שהוא בערך ברמה של TSF, להוציא את JILLIAN המדהים.

אזירפאל

New member
אז ככה

מה שלי אישית הכי מפריע במסחור של ווית'ין הוא שהם לא היו צריכים "להצליח" יותר. הלהקה, כבר הרבה לפני יציאתו של THOE, מאוד הצליחה בעולם. היא נחשבת עד היום בעיני רבים ל"אמא" של כל ז'אנר הגות'-מטאל, ואת ההצלחה המרשימה שלה ברחבי העולם ניתן לראות בקלות בדיוידי של TSF, בו יש הופעה בסדר גודל חסר תקדים. אבל זה מה שקרה - לווית'ין ניתנה האפשרות לבחור בין להמשיך לעשות את המוזיקה שלהם, שבזכותה הם זכו להצלחה הזו, ובכך להישאר נאמנים לעצמם, ולהשאיר את המעריצים שלהם בעיקר באירופה (למרות שיש גם רבים מחוצה לה), או לחתום אצל חברת תקליטים שידועה במיסחור שלה (RoadRunner), לעשות מוזיקה בנאלית ומסחרית ולהצליח גם באמריקה. לצערנו ידוע במה היא בחרה.

איך אוונסנס יקחו השראה

מוויטין הרי הסגנון שלהם היה אחר באותה תקופה ב2003 לאוונסנס כבר היה חומר ישן שרק חידשו והוציאו את פולן.

evilvenom

New member
אי אפשר להאשים אותם

לדעתי, הם היו נאמנים לעצמם מספיק שנים. אם יש טריטוריה כל כך גדולה שהם לא כבשו, צריך היה לעשות דין וחשבון עם עצמם כדי להבין מה צריך לשנות ומה לא. את המורשת שלהם הם לא הרסו, הם רק מגוונים.

למעלה