the IC4 reloaded

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
the IC4 reloaded

כולנו מחכים למאטריקס 2 שיבוא ויעשה את חיינו בהירים אבל חשבתי על זה קצת ובעבר חשבתי שרק בגלל שאני מחכה למטריקס2 כל כך הרבה אז הואיהיה מאכזב אבל עכשיו אני חושב שמטריקס 2 לא יכול בכלל להשתוות לראשון בסדרה המאטריקס מדבר על הרבה מאד דברים ובין היתר הוא גם סרט אקשן מאטריקס 2 לא יוכל לדבר על כל הדברים של מאטריקס 1 ולכן הוא נשאר רק בתור סרט אקשן והתקדמות עלילתית של הסרט הראשון לא שזה מונע ממני לרצות לראות אותו :)

time to fly

New member
מישהו ראה את שר הטבעות????

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לדעתי זה סרט תיעודי הוא אמין מדיי אמיתי מדי לא הגיוני מדי שבני אדם יצרו דבר כזה פשוט ענקייייייייייייייי מהחיים תאורה מדהימה שמדגישה את הטוב ואת הרע, צילומים נפלאים, שחקנים מצויינים, חוץ מפרדו שקצת חורק, אבל שמעתי שבשני הוא יותר אמין, והאפקטים והכיאוגרפיה, אחחחח... תענוג מושלם בהתגלמות 3 שעות פשוט חוויה מדהימה!!!

IC4

New member
מה זה קשור אבל :> :) HUGO WEAVING!

כל כך אהבתי לראות את אייג´נט סמית´ שם רציתי לצעוק מרוב התרגשות :) שחקן משותף לשני הסרטים המדהימים ביותר שראיתי :) והוא מדבר שם גם במבטא והקול האייג´נט סמיתי שלו :) מת עליו סרט ענק ונהדר אבל זה עדיין לא קשור למה שרשמתי על מטריקס 2 אהה לא נורא GANDALF !

mokagino

New member
שר הטבעות או הסר הטבעות

אני חושב שצריכים לקחת את כל הטבעות ולזרוק אותם על הארי פוטר שאולי יתחיל להבין סוף סוף איך מתנהגים באמת בעולם הפנטזיה. לפעמים קשה להבין אך סרט אחד ארוך ומייגע מצליח לגבור על סרט ארוך עוד יותר אך תזזיתי, קיצבי, מהמם מבחינת גרפיקה ואפקטים.

IC4

New member
אל תדבר שטויות

כואב לי הלב לקרוא אותך טוען שהוא "גבר" עליו

time to fly

New member
הארי פוטר גבר במכירות?

מה אתה מצפה (אם זה נכון) ????????? קהלי יעד שונים אבא ואמא חייבים ללכת עם הילדים לסרט לא מייד מעלה את רף המכירות גם דובב לעברית, וגם הוצג בשפת המקור אז מה הפלא? והשווק המסיבי לא של"שר הטבעות" לא היה שווק
שלומי

time to fly

New member
אבל לא ראיתי אותה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מאוחר יותר אקרא

למעלה