The Impossible Astronaut

מוגלי7

New member
The Impossible Astronaut ../images/Emo58.gif

(נו לא יכלתי להתאפק!
) תקציר: Four envelopes, numbered 2, 3 and 4, each containing a date, time and map reference, unsigned, but TARDIS blue. Who sent them? And who received the missing envelope numbered 1? This strange summons reunites the Doctor, Amy, Rory and River Song in the middle of the Utah desert and unveils a terrible secret the Doctor's friends must never reveal to him. שעת שידור: 20:00 (שעון ישראל) אחרי הפרק צפוי משדר בן 15 דקות שיוקדש לאליזבת סליידן, My Sarah Jane, ומיד אחר כך פרק של "Doctor Who Confidential" ב-BBC3. תשתדלו לא לרשום כלום בשרשור עד שידור הפרק. צפייה מהנה, ואל תשכחו לסמן
!

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

בהריון.צפוי. אני חייבת להגיד שנהניתי מהפרק
וכל קטעי הדוקטור-ריבר
וכמובן שפרד

MIDNIGHT SKY

New member
משהו שלא אהבתי../images/Emo58.gif

הקטע בו איימי נמרחת על הדוקטור המת. זה נראה כ''כ מזויף !

Yaki J

New member
זה כשרון המשחק הגרוע

גם לי זה הפריע, אבל אז נזכרתי שעם בילי פייפר זה לא הפריע לי מעולם, ולה גם התחלף דוקטור באמצע, אז הגעתי למסקנה שזה כנראה חוסר יכולת המשחק + הדמות הבלתי אמינה לחלוטין. ואולי בגלל שלא היתה לה חצאית קצרה.

XUXA141

New member
היחידה שמצילה את המצב בגדול

היחידה שיש לה יכולת משחק כלשהו - ריבר. כולל ה"IM A SCREAMER" והתגובה של הדוקטור "אנחנו רק ידידים".

timetraveler900

New member
גם לארתור יש יכולת משחק טובה מאוד.../images/Emo58.gif

והיתה את הסצנה ששניהם ביחד במנהרה שהייתה מעולה, כשריבר הסבירה לרורי את קו הזמן שלה ושל הדוקטור. מה שגורם לי לחשוב.. הפעם הראשונה שריבר פגשה את הדוקטור, הוא ידע הכל עליה. היא תיארה את עצמה כנערה צעירה שפוגשת זר מוחלט שנפל משום מקום ויודע הכל עליה. אולי כל הספקולציות שלנו על היותה גליפראית או משהו בסגנון, היו פשוט מוגזמות? היא גם אמרה שכל פגישה שלה איתו (מנקודת מבטה) הוא מכיר אותה פחות ופחות. זה מעלה לי שתי שאלות: 1) כשהיה הסיפור עם הפנדוריקה, ריבר הייתה אמורה לדעת שהטארדיס תתפוצץ, לא? ואפילו לדעת את הסיבה לכך.. אז מה קרה שם? 2) ריבר אמרה שהפעם הלפני אחרונה שהיא ראתה את הדוקטור הוא לקח אותה למגדלים המזמרים כי ידע שהיא הולכת למות. הוא כבר ידע מי היא אז?

מוגלי7

New member
בקשר לשאלתך הראשונה../images/Emo58.gif

חשבתי על זה גם אתמול, ונראה לי הכי הגיוני שהסיפור עם הפנדוריקה מתרחש אחרי הסיפור הזה.

Apple Scruff

New member
מבחינת ריבר?../images/Emo58.gif

יכול להיות, ויכול להיות שהדוקטור לא מספר לה דברים מאותה סיבה שהיא לא מספרת לו- ספויילרים.

מוגלי7

New member
בואי רק נגיד

שלא חייבים להיות בבריטניה כדי לראות את הפרק. Other than that... Spoilers

למעלה