The Impossible Astronaut

מוגלי7

New member
אני ידעתי!../images/Emo58.gif

הייתה לי תחושה שהיא בהיריון! וזה מחזק את התיאוריה שהיא ורורי בסוף העונה עוזבים. בכל מקרה- הפרק נגמר ממש עכשיו. ומה אני אגיד? לא התרגשתי יותר מדי. לא התאכזבתי, בכלל. אבל גם לא התרגשתי כמו שחשבתי שאני אתרגש. וגם, לא הבנתי בכלל, אבל בכלל את כל מה שקרה בהתחלה, עם המוות של הדוקטור והקטע שהוא התחבא בתוך השמלה של האישה... מלא דברים לא הבנתי. אוף אני די מתוסכל!!! חשבתי שאחרי הBIG BANG יהיה קשה לתסכל אותי אבל טעיתי... אני שונא שהוא מסבך דברים, שונא!!! וגם אשמח להסבר ממישהו שהבין.

מוגלי7

New member
טוב, תגובה מפורטת יותר תבוא מחר.

אחרי צפייה חוזרת. עם תרגום באנגלית. עכשיו, אני הולך לצפות בספיישל "My Sarah Jane" שפספסתי. אני אעדכן גם עליו.

מוגלי7

New member
רק נעדכן על My Sarah Jane.

אותי הם הצליחו לרגש
אבל אני משוחד, אני כולי עצוב מאז שהיא מתה. ציפיתי לראות את טומי ודני (לוק וקלייד) מדברים. מה שכן הפריע לי מאוד, הוא הסמל המפלצתי של CBBC שמתנוסס לו שם למעלה בצד שמאל. מאז ומתמיד הוא הפריע לי, אבל זה לא היה במקום לתקוע אותו ככה בתוכנית כזו.

SunR

New member
הסבר חלקי ../images/Emo58.gif

המוות של הדוקטור מן הסתם לא ברור עדיין, זה כנראה יתבהר בפרק הבא. הקטע בהתחלה עם השמלה - זה עוד משהו שהדוקטור עושה בשביל למשוך את התשומת לב של איימי ורורי בעתיד, כמו זה שהוא מופיע פתאום בסרטים בשחור לבן. אם תקשיבי לשיחה שלהם בהתחלה הם מציינים שלפי ההיסטוריה - אותו הדוקטור אחר כך נשלח למאסר במגדל, כנראה רפרנס ל"Man in the Iron Mask".

practical1

New member
מה לא הבנת

כשהסתתר מתחת לשמלה והבעל הנבגד רצה לתפוס אותו....???

../images/Emo58.gif

דווקא לדעתי היה פרק טוב,מתאים למופט לכתוב משהו כזה,די אפל, ועם בדיחות טובות לא יודעת למה הייתה לי תחושה כללית שפרק כזה דווקא יותר מתאים לטורצ'ווד, לפחות כל הקטע במחסן והתעלות (אולי כי זה ממש הזכיר לי וויבלים...) אבל באמת שיש בדיחות שחוזרות על עצמן בסגנון ה"פרצתי לחדר הכי מאובטח במדינה,לפחות תסמכו עליי" פרק טוב,אבל אני יותר התרגשתי מהצצה לפרק הבא שנשמע קצת-יותר מגניב.... סה"כ:אהבתי

מילי08

Well-known member
הצלחתי לא לשים לב לסימוני הספוילר ונכנסתי

לכל ההודעות...
. מצד שני, יכול להיות שזה בגלל שאי לא לגמרי מחכה לראות את העונה החדשה. חבל. בכל אופן, הספוילרים נשמעים מאכזבים. בסגנון של been there done that. האם בגלל זה
איימי לובשת מכנסיים?

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif ספציפית לגבי הפרק הזה

- וצריך לזכור שאני סופר ביקורתי כלפי כל העונה החמישית האיומה, ואיך שמופט כתב אותה לילדים קטנים - באתי חסר ציפיות לחלוטין ואני חושב שהפרק בנוי מצויין דווקא ויש בו לא מעט הברקות מופטיות שמזכירים דווקא את הדברים הטובים שהוא הביא איתו לפרקים שכתב בתקופת דיוויס. זה עדיין לא אומר שהפרק הבא לא יכול להיות מאכזב או שכל העונה עצמה תתגלה כגרועה כמו החמישית, אבל ספציפית הפרק הזה בעיני היה טוב.

rakefet666

New member
ואוו../images/Emo58.gif

אהבתי נורא! החיזרים הנשכחים עשו לי צמרמורת מטורפת, אני ואמא שלי צרחנו איזה שלוש פעמים... הם הזכירו לי מין שילוב בין המלאכים הבוכים לסוהרסנים. איימי שיורה בילדה- ואוו, אפל ומגניב- אהבתי. קטע מוזר- הדוקטור העתידי אומר לאיימי שהיא העלתה במשקל, כאילו שהוא לא יודע שהיא בהריון סתם מקרה? ללא ספק אני צריכה לצפות שוב בפרק...

jacobyd

New member
בכנות...

התאכזבתי!!!!!!!!!!!!!! היו פה ושם קטעים נחמדים אבל היה פרק משעמםםםםםםםםםם ולא מעניין ולא כזה מקורי

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif לא מסתדר לי...

בקו הזמן שהם מציגים בתחילת הפרק (שבטח ישתנה במהלך הפרק הבא)... הדוקטור ה11 חי עוד 200 שנה בערך ואז מת ולא מתחדש יותר. בהתחשב בעובדה שראינו תמונות שלו זקן מתמונות מהעונה החדשה (נראה לי). איך זה שעברו 200 שנה והוא נראה אותו הדבר. ויצא לי מכל החורים הקטע של להרוג דמויות מפתח רק כדי להחזיר אותן לחיים מאוחר יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החייזרים היו חמודים אני מקווה שהפרקים הבאים יישתפרו משמעותית...

rakefet666

New member
איפו ראינו אותו ../images/Emo58.gif

זקן
?? ראינו אותו עם זקן
ושיער ארוך אבל זקן
?? (אהה..זקן
=שיער פנים, זקן
=מבוגר...)

jacobyd

New member
טעות שלי... אבל

הנקודה שלי עדיין תקפה. הדוקטור הראשון מת מזקנה אני לא זוכר באיזה גיל הוא מת אבל אמורים לראות את ההשפעה של תקופה ארוכה על הגוף שלו

rakefet666

New member
הדוקטור הראשון התחדש

בגיל 450 אאל"ט אז 200 שנה לא אמורות להשפיע עליו עד כדי כך

jacobyd

New member
בטח שכן...

הוא נראה זקן כשהוא מת... זה כמעט חצי מתקופת החיים שלו- מתינוק לזקן אם תשווי את זה לתקופת חיים של בני אדם זה בערך 35-40 שנה זה המון זמן

למעלה