The Impossible Astronaut

rakefet666

New member
ואנשים בני 30-40

הם זקנים עתיקים וחלשים? בסה"כ זה הגיל של דיוד טננט...

jacobyd

New member
הם לא זקנים אבל...

אבל הם לא נראים כמו שהם נראו בגיל שנה כמו שיש הבדל גדול בין אדם בשנות ה20 לאדם בשנות 60. אין לי בעיה אם זה שהוא עדיין חי (לא מבחינה הגיונית לפחות) הבעיה שלי היא שאחרי תקופה כזו ארוכה הוא נראה אותו הדבר פשוט לא מסתדר לי :)

rakefet666

New member
השאלה היא באיזה קצב הם מזדקנים-

אמורים להיות שינויים אחרי 200 שנה אבל הדוקטור גם לא מתחיל מחדש אחרי כל התחדשות כשהוא נראה כמו תינוק או ילד, אם זה היה המצב אז אפשר היה באמת להגיד שX שנות אדון זמן שוות לY שנות אדם (ששוה לZ שנות כלב...). אבל מאחר שהוא התחיל כבן 20+ אז אי אפשר להגיד שאחרי 200 שנה הוא אמור להזדקן ב30-40 שנה- הרי אז הוא יתקרב למראה של גיל 50-60 מה שלא מתאים אם זה רק חצי מתקופת החיים שלו. (וגם זה מתוך הנחה שהדוקטור הראשון באמת התחדש מזקנה, מה שלא כ"כ ברור- לפי הכותבים בנוסף לגיל גם השפיע עליו קשה הקרב עם הסייברמנים.)

jacobyd

New member
נקודות טובות...

בקשר לזה שהוא מת מזקנה- זה מה שאני הבנתי... אבל אולי אני טועה. בקשר לקצב זה מעניין- יכול להיות שהם מגיעים מילדות לבגרות בשנתיים ואז גדלים את שאר החיים ממש לאט. ואני יוצא מנקודת הנחה שבגלל שהוא הדוקטור הראשון הוא התחיל כתינוק אני יכול רק לרחם על אימהות גליפראיות אם הן יולדות בחורים בני 20 פלוס... וזה בהחלט יסביר למה אין הרבה אדוני זמן :) עדיין נראה לי ש200 שנה (גם בשנות טיים לורד) יבואו לידי ביטוי במראה אבל אולי זו בעיה בהבנה שלי : )

jacobyd

New member
בקיצור מה שהם אומרים זה

שהם יכולים לעשות מה שבא להם... "He has also gone through spans of linear time longer than average human lifespans without growing visibly older" מה שאני מבין מזה זה שהוא יכול להזדקן איטית יותר מהאדם הממוצע ולהראות פחות סממנים אבל 200 שנה עדיין נראה לי מוגזם. כנראה שמסע בזמן ממש טוב לעור הפנים

מילי08

Well-known member
אני איתך.

אם כי לקראת אמצע הפרק נהיה יותר מעניין, אבל בגדול- הרבה דברים צפויים.

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif לאחר צפייה שנייה

(כדי להבין את הכל..) אהבתי את הדיאלוגים של הדוקטור וריבר, כשהסוכן הזה שליווה את איימי לשירותים שואל אותה על הפלאפון שלה זה לגמרי לא אמין, כיוון שהם בשנת 1969 ויש להם 5 דקות להוכיח שהם לא עוינים. איך זה מסתדר עם הביטול שבו הסוכן מתייחס לפלאפון? לא חשוב.. אהבתי את הקטע עם המפלצות האלה, שאתה חייב לראות אותן כדי לזכור אותן או לדעת שהן קיימות. רק שאלה- אם הדוקטור מת בגיל 1103 ושרפו את הגופה שלו, זה אומר שבאמת נשארו לו רק 200 שנה לחיות והוא לא יתחדש יותר? נשמע לי חשוד וסופי מדיי... גם אני לא הבנתי את הקטע בהתחלה ואפילו לא בטוחה שזה קשור כל כך לסיפור... אולי זה רק מה שהוא עשה לפני?
היה רגע שהצחיק אותי מאוד למרות שזה היה מה זה רציני...
*רורי בודק שאין שום דבר או אף אחד בחוץ, אור הפנס מאיר את היצורים האלו ורורי נבהל וכמעט משתין במכנסיים. הוא מסתובב לומר לריבר ובשנייה שהוא מסית את מבטו מהם הוא עוטה הבעה שלווה כמעט ואומר "There's nothing out there."
אני מחכה לפרק הבא!!

rakefet666

New member
השם של המפלצות../images/Emo58.gif

אוקי משהו שלא הבנתי מהפרק עצמו אבל שקראתי מביקורת של הפרק- השם של החייזרים המוזרים האלו זה the Silence! זה כאילו משנה את כל התפיסה שלנו לגבי המשפט "silence will fall" במקום להתכוון ל-ליפול שקט (כלומר הכל ישתתק וסוף העולם יגיע) הכוונה שהיא שהסיילנס יפלו (השלטון של גזע החייזרים הסיילנס יפול!) וזה מתקשר כ"כ לכל הקטעים בעונה הראשונה (זה שם בקצה של העיין וכ'ו...)

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif לא שמתי לב לזה

שכך קוראים להם. מגניב ומעניין.

timetraveler900

New member
זה לא ספוילר../images/Emo6.gif

נראה לי שכולנו כבר אוטומטית רושמים
בכל הודעה, לפעמים גם בלי שום קשר לתוכן שלה

LordOfTime

New member
חיחי

זו הייתה אחת ההודעות הראשונות שלי פה, רציתי להבין איך עושים D:

yael3895

New member
פרק מצוין! ../images/Emo58.gif

כמעט חטפתי התקף לב כל פעם מחדש. אני בדרך כלל לא אוהבת שמסבכים את העלילה הרבה יותר מדי, אבל הפרק הזה... לא יודעת, פשוט התרשמתי בטירוף מהעובדה שמאפט פתאום חזר לתסריטים הגאוניים באמת שהיו לו לפני עונה 5. הקטע בסוף כשאיימי יורה בילדה היה מצמרר! אני מצפה בכליון עיניים לפרק הבא :)

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני אהבתי. ריבר סונג
רק המשפט האחרון שלה בדיאלוג עם רורי היה מעצבן. כאילו , מה, 'נראה לי שזה יהרוג אותי', נו באמת. כולנו הרי יודעים שהיא מתה. (זה לא ספוילר, אגב, זה שודר
) סתם פתטי. חוץ מזה, האמריקאי מגניב. יכול להיות שהוא יהיה מלווה? הגרסה הזקנה שלו זורקת איזה משהו לגבי 'זה לא הפעם האחרונה שאתם רואים אותי'. מצד אחד זה יכול להתייחס לפגישה שלהם ב69, אבל יכול להיות הרבה מעבר... אני בעד. והעלילה... מצד אחד החייזרים מעאפנים, כי, וול, הם נראים כמו חייזרים. אבל מצד שני זה הפוך על הפוך כזה. מזכיר לי את השדים מהפרק Hush של באפי. רק ששם הם רק גרמו להם לאבד את הקול, ולא נמחקו מהזכרון. מחכה לפרק הבא לראות איך זה יתגלגל.

timetraveler900

New member
כשהיא אמרה את זה../images/Emo58.gif

כשריבר אמרה שהיא חושבת שזה יהרוג אותה זה לא פתטי. בפרק "שקט בספריה" ריבר אומרת לדונה "כשהוא מסתכל עליי, מסתכל ממש דרכי, זה לא אמור להרוג אותי, אבל זה הורג" אז בפרק הזה האמירה שלה הייתה רפרנס לפרקים הקודמים, כלומר לאירועים שעתידים לקרות לה, והיא לא יודעת עליהם.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק, אנחנו יודעים שהיא הולכת למות בפעם הראשונה שהדוקטור פוגש אותה, היא לא. בגלל זה ההערה הזאת נראתה לי תלושה.

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif

אבל היא לא התכוונה למוות ממשי, היא התכוונה לזה במובן של... כמו שמרתה התאהבה בדוקטור והוא אפילו לא ירק עליה. זה הרג אותה. במובן כזה ריבר התכוונה. פשוט בגלל שאתה יודע שכשמה שהיא דיברה עליו יקרה היא אשכרה תמות, זה מתכתב לך עם המוות הממשי שלה, אבל ברור שלא לזה היא התכוונה, הרי מאיפה לה שהיא עומדת למות. אגב, רק אני חושב שצריך לשנות את הסמיילי
לפרצוף קטן של ריבר סונג?

Oukami Kun

New member
|ריברסונג|

אז זהו, שלא. איך שהיא אמרה את זה, לפחות על פי ההבנה שלי של הדמות ריבר סונג, זה נשמע באמת כאילו היא מדברת על מוות. או שההוראות בימוי לא היו ברורות, או שאלכס קינסטון פירשה את זה לא נכון, או שריבר סונג באמת יודעת שהיא הולכת למות בפעם האחרונה שהיא רואה את הדוקטור. או שאני מטומטם, מה שנראה לי הכי סביר

מוגלי7

New member
אני מצטער../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אבל קשה לי להאמין שריבר סונג יודעת שכשיגיע היום והדוקטור לא יזהה אותה, היא תמות. זה פשוט לא סביר שיש לה ידע כזה חח. אגב, אתה חדש? אז ברוך הבא

למעלה