../images/Emo58.gifלפי מה שאני הבנתי מהטריילרים
כמה נקודות. ספויילר א': 1. האמריקאי "העמיד פנים" שהוא צד את הדוקטור ושות'. למה? כנראה שהם ביצעו משהו\הנשיא הפסיק להאמין בהם. קרה משהו במחסן, שגם הוא ראה אותם שם. 2. "אנחנו עדיין לא יודעים איך הם נראים". התמונה שטלפון של איימי לא עבדה? כנראה. אני אישית שהיכולת שלהם למחוק את המוח שלך קשורה לנוכחותם\מה שלא יהיה. אם זה קשור לאיך שהם נראים... נה. לא טוב לדעתי. אבל סביר. מנגד, זה מסביר איך הם גילו עליהם מלכתחילה- זה לא מוחק את כל החוויה. לא יודע=\ 3. "שלושת החודשים האחרונים". נראה את איימי בהריון בהמשך העונה? מי שראה תמונות מפרקים יותר מאוחרים יכול להגיד? 4. נו, החייזרים שולטים על כדור הארץ מזמן, כנראה בתת תודעה של כל המנהיגים (מכשור תת-מודע? ככה הם מוחקים את הזיכרון, וגם שולטים על כדור הארץ? הגיוני לדעתי. שימו לב שהם לובשים חליפות- לדעתי ישלפו את זה בפרק הבא- "אנחנו אפילו אחראים ע האופנה האנושית" או משהו בסגנון. לפחות אני מקווה לזה) ספויילר ב': 1. שימו לב, ריבר מאחורי הדוקטור עם אקדח. 2. שנייה 14- איימי כלואה בחדר עם אחד מהחייזרים. 3. שנייה 22- פוגע באחד מהחייזרים קרן ירקה. דומה או לא דומה לקרן הירוקה שהרגה את הדוקטור? הפרקים יגידו. ספויילר 3: 1. טוב, הילד\חייזר\דינוזאור סגול בכלל לא נפגע. איימי פגעה לו בקסדה מצד ימין למעלה. וזה בבירור לו ילד- הוא מצליח להזיז את כל החליפה. יכול להיות שזה פנים שמשתלות על חייזר, וככה הם בעצם גילו על החיירים, ואמרו "שהם אפילו לא יודעים איך הם נראים"? סביר מינוס. 2. "לא להתקרב לאסיר" ואז מישהו עם שיער חום וזקן מיפיע. האמריקאי...? 3. תפסו אותם. כנראה שההטעיה של האמריקאי (שחכתי את השם שלו><) לא הצליחה. 4. הילד בהחלט משתף עם החייזרים פעולה. שניים מאחוריו, כמו שני שומרי ראש. (0.31) וחוץ מזה, היה פרק מעולה- פרק רגיל של מופאט, שלדעתי מאוד אוהב להתעסק בכל הנושאים של הזמן והפרדוקסים שלו.