The Impossible Astronaut

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק בגלל זה כל העסק הרגיש לי לא נכון! אבל לא משנה. וסוג של, אני קורא פה כבר די הרבה זמן. וגם הגבתי כמה פעמים.

MispIaced

New member
מה גם שהיום הזה לא ייקרה../images/Emo58.gif

כי הד"ר שמת את המוות האחרון שלו בפרק הזה (AKA לא יכול להשתנות כי הוא נורה שנית בזמן ההשתנות) עדיין זיהה אותה. מה שעדיין מטריד אותי זה שהד"ר אמר להם לא להתערב.

Apple Scruff

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo58.gif

ריבר אמרה לדוקטור בספרייה, שהוא שינה את הפנים, ואסף אותה מהבית וכאלו נפרד ממנה. וזה קצת לא מסתדר לי עם מה שהציגו בפרק הזה, שכאלו הוא לא מתחדש יותר ומת כהדוקטור ה11. אבל שוב, אני מניחה שתיהיה לזה תשובה בפרק הבא, אני ממש מקווה. כי אם זה המוות שלו- זה הורס לי את כל המתח בסדרה.

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif

תקשיבי. אין-מצב שהוא מת. אין מצב. הם לא יסגרו ככה את העתיד של הסדרה עם מאט סמית. בטוח יקרה משהו. אני בספק רב מאוד אם הוא יקרה בפרק הבא, אבל אני בטוח שלקראת סוף העונה יקרה משהו. הם לא יסגרו ככה אופציות לדוקטורים עתידיים.

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת, גם לי קשה להאמין. אבל לדעתי הולכים לסגור את זה בפרק הבא. אני מקווה לפחות, אין לי כוח לחכות עונה שלמה של "אוי לא! אה רגע, הוא יהיה בסדר, מקסימום איימי תחטוף, נתגבר".

noam 500

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo58.gif

האמריקאי התכוון לזה שהם יחזרו בזמן אז הם יראו אותו אבל זו הפעם האחרונה שהוא יראה אותם ( הוא כבר ראה אותם שהוא היה צעיר והם חזרו בזמן)

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

הבנתי את זה, אני פשוט חושב שהוא יכול להיות אחלה של מלווה. קצת wishfull thinking, מה קרה

מילי08

Well-known member
גם אני חשבתי על הג'נטלמנים של באפי

אבל לא הבנתי למה הם לובשים חליפות. ת'כלס- למה חובה להלביש חייזרים? האדם הוא זה שהחליט להתבייש בגופו, וחוקי האנושות לא חלים על חייזרים. האמריקאי הוא, עד כמה שידוע לי, בריטי. משחק בתפקידי משנה בכל מיני סדרות, אבל אני לא זוכרת מה שמו ואין לי כוח לחפש עכשיו. והוא אחלה שחקן.

ואחרי שתי צפיות ../images/Emo58.gif

באופן כללי, אהבתי. היה מותח לגמרי. המפלצות קריפיות להחריד. לאיימי ולריבר מרגישות רע (כאב בטן) אחרי שהן פוגשות את החייזרים - אבל לאיימי יש תירוץ לזה (היריון). (?) שוב, מוריי גולד מפציץ עם הפסקול (דז'ה וו: גם למלאכים היה פסקול מבהיל כל פעם שמישהו הסתכל עליהן). כשאיימי ורורי כבר נשואים, יש לא מעט קטעי ריבר-דוקטור חביבים בהחלט. כשהדוקטור בן אלף ומשהו - הוא אמר משהו על זה שהוא רץ כל חייו והגיע הזמן שיעצור. אני חושבת שהוא ביקש מהספייסמן (או ממי שבתוך החליפה, שנראית לי מפלצת בעצמה) להרוג אותו כשיגיע הזמן. אז איך יצילו אותו, אם כך? אם כבר הרגו אותו סופית ושרפו אותו, ולא רק זה - כנראה הוא נהרג מרצונו החופשי? וכל עניין מוות הדוקטור מתנגש לי עם Turn Left (פרק 11 בעונה 4) ועם פרקי הפנדוריקה. אם הדוקטור מת היקום די משתבש.

MispIaced

New member
אחד הפרקים הטובים והגרועים ביחד../images/Emo58.gif

איימי דיי הרסה את כל הפרק, מזל שריבר שם, אחת הדמויות הכי טובות בכל הפרק. המפלצות האלה יותר גרועות מהweeping angels, על המלאכים אסור להסתכל בעיניים, את אלה בכלל לא זוכרים. סתם השערה לגבי הילדה בחליפת האסטרונאוט: או שזאת הילדה של איימי שאיכשהו הגיעה מהעתיד, או שזאת ריבר סונג מהעבר (עתיד?) של הד"ר, אחרת אין לו שום סיבה לצרוח ככה

MispIaced

New member
ועכשיו השערות לפי הטריילרים לפרק הבא-../images/Emo58.gif

(ואו, ריבר תמות על האשכול הזה עם כל הספוילרים פה) http://www.youtube.com/watch?v=WwNsv_CesPM -איימי אומרת שבגלל זה הסימונים על היד שלה, זה כדי לדעת מתי הם פגשו אותם, כי הרי הם שוכחים אחרי זה. -הד"ר אומר שהם שם עוד מאז שרואים משהו בפינת העין או שומעים משהו מעבר לקיר- קצת מזכיר את המפגש הראשון של הדוקטור עם איימי, לא? אסיר מספר 0 שתמיד נמצא בזווית העין אבל אסור להסתכל עליו, החדר בבית של איימי שלא באמת קיים, הקולות בחריץ בקיר שלה. מה גם שהוא מסתכל במבט חשדני יותר מבדרך כלל על האמריקאי. http://www.youtube.com/watch?v=JXDwTcVuKXY חייב להודות שלא באמת הבנתי שום דבר ממה שהלך שם, אבל מניח שהמפלצות החדשות עשו משהו והאמריקאים חשבו שזה רורי ואיימי ובגלל זה ניסו לתפוס אותם (והקפיצה של ריבר מהגג של הבניין זה סתם המלודרמטיות הרגילה שלה). אין שום התייחסות לזה שאיימי הרגה את הילדה, כנראה שהם גילו שהחייזר השתלט על הילדה והילדה בעצם מתה מזמן, סטייל סייבורגמן. (מסביר את הכבלים עם החתיכות בשר בחדר שהשיחה הגיעה ממנו)

היה עוד טריילר ../images/Emo58.gif

http://www.youtube.com/watch?v=5cA1ce_RNI4 מיד אחרי הפרק ששודר, ושם דווקא הייתה התייחסות לילדה (ועוד הרבה דברים מגניבים).

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif

משהו אומר לי שכל הפרקים האלו ייתקשרו איכשהו לאפולו 11 ולנחיתה על הירח. אפילו בטריילר, יש ברקע את הספירה לאחור של החללית והם מדברים על זה לא מעט בפרק ששודר. "אנחנו לא נלחמים בפלישת חייזרים אלא מובילים מהפכה"- מצחיק להגיד את זה ב1969, ועוד עם ניקסון בפרק והכל. אני ממש בטוחה שהכל הולך להתקשר ולא סתם מיקמו את זה בתקופה ההיא, של מהפכות ונחיתה על הירח. אבל קצת ייהרוס לי את ההיסטוריה האנושית אם ייגלו שהחייזרים שולטים בכולנו כבר המון זמן

Daniels44

New member
../images/Emo58.gifלפי מה שאני הבנתי מהטריילרים

כמה נקודות. ספויילר א': 1. האמריקאי "העמיד פנים" שהוא צד את הדוקטור ושות'. למה? כנראה שהם ביצעו משהו\הנשיא הפסיק להאמין בהם. קרה משהו במחסן, שגם הוא ראה אותם שם. 2. "אנחנו עדיין לא יודעים איך הם נראים". התמונה שטלפון של איימי לא עבדה? כנראה. אני אישית שהיכולת שלהם למחוק את המוח שלך קשורה לנוכחותם\מה שלא יהיה. אם זה קשור לאיך שהם נראים... נה. לא טוב לדעתי. אבל סביר. מנגד, זה מסביר איך הם גילו עליהם מלכתחילה- זה לא מוחק את כל החוויה. לא יודע=\ 3. "שלושת החודשים האחרונים". נראה את איימי בהריון בהמשך העונה? מי שראה תמונות מפרקים יותר מאוחרים יכול להגיד? 4. נו, החייזרים שולטים על כדור הארץ מזמן, כנראה בתת תודעה של כל המנהיגים (מכשור תת-מודע? ככה הם מוחקים את הזיכרון, וגם שולטים על כדור הארץ? הגיוני לדעתי. שימו לב שהם לובשים חליפות- לדעתי ישלפו את זה בפרק הבא- "אנחנו אפילו אחראים ע האופנה האנושית" או משהו בסגנון. לפחות אני מקווה לזה) ספויילר ב': 1. שימו לב, ריבר מאחורי הדוקטור עם אקדח. 2. שנייה 14- איימי כלואה בחדר עם אחד מהחייזרים. 3. שנייה 22- פוגע באחד מהחייזרים קרן ירקה. דומה או לא דומה לקרן הירוקה שהרגה את הדוקטור? הפרקים יגידו. ספויילר 3: 1. טוב, הילד\חייזר\דינוזאור סגול בכלל לא נפגע. איימי פגעה לו בקסדה מצד ימין למעלה. וזה בבירור לו ילד- הוא מצליח להזיז את כל החליפה. יכול להיות שזה פנים שמשתלות על חייזר, וככה הם בעצם גילו על החיירים, ואמרו "שהם אפילו לא יודעים איך הם נראים"? סביר מינוס. 2. "לא להתקרב לאסיר" ואז מישהו עם שיער חום וזקן מיפיע. האמריקאי...? 3. תפסו אותם. כנראה שההטעיה של האמריקאי (שחכתי את השם שלו><) לא הצליחה. 4. הילד בהחלט משתף עם החייזרים פעולה. שניים מאחוריו, כמו שני שומרי ראש. (0.31) וחוץ מזה, היה פרק מעולה- פרק רגיל של מופאט, שלדעתי מאוד אוהב להתעסק בכל הנושאים של הזמן והפרדוקסים שלו.

MispIaced

New member
לגבי התמונה בטלפון../images/Emo58.gif

יש סיכוי שהיא בהחלט מופיעה שם, פשוט היא לא טורחת לבדוק את התמונות, כי המפלצות החדשות (טוב, צריך למצוא להן שם כבר) מחקו לה את הזיכרון. זאת גם ההשערה שלי לגבי ההריון שלה, הטמעה של זיכרון או של תחושה כלשהי (אם הם יכולים למחוק זיכרון, משהו גורם לי לחשוב שהם יכולים גם לעשות את ההפך)

מוגלי7

New member
יש להן שם../images/Emo58.gif

The Silence. וכל הקטע עם התמונה בטלפון היה די דבילי לדעתי, אם כבר הבנת שברגע שאת מסיטה את המבט את שוכחת ואם כבר טרחת לצלם אותם בטלפון, למה לא הסתכלת על הטלפון כל הזמן מהרגע שיצאת מהשירותים?

MispIaced

New member
כן אבל צריך למצוא להן שם בעברית../images/Emo58.gif

"דממה" זה נשמע דיי עלוב למפלצת כזאת. ועזוב את הצילום בטלפון, היא דפקה שם חתיכת צרחה בשירותים, אין מצב שבעולם שהשומר ראש של הנשיא שעמד 5 ס"מ מהדלת לא שמע את זה.

למעלה