The Impossible Astronaut

מוגלי7

New member
זהו!../images/Emo58.gif

וגם כל הקטע עם האורות והחשמל מהידיים שלו כשהוא רצח את האמריקאית המוזרה ההיא, איך אף אחד לא שמע?!

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק באותה דרך שהמפיקים חושבים שלא נשים לב שהדוקטור לא השתנה במשך 200 שנה. כלומר, הם שכחו לשים לב לפרטים הקטנים (שבטח ינסו לתרץ את זה אחר כך בדרך מוזרה).

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם האמריקאית קרע אותיDD: כל ה"תזהרי!" "ממה?" וכאלה. למרות שאני חייבת לציין שהקטע של הרצח שלה היה מצמרר.

timetraveler900

New member
אבל אל תגידו לי ../images/Emo58.gif

שהמבטא שלה היה טוב. הוא היה על הפנים! What honey?

מילי08

Well-known member
../images/Emo58.gif וגם הקטע של

הבום אחרי שהאשה מתפוצצת. אולי החייזרים משפיעים גם על יכולת השמיעה?

rakefet666

New member
בטח שיש לו סיבה לצרוח../images/Emo58.gif

אם את היית רואה מישהו יורה בילדה קטנה לא היית צורחת??

MispIaced

New member
א) אני בן

ב) אני מניח שהד"ר יודע שזו לא באמת ילדה, אלא משהו הרבה יותר חשוב.

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובהודעה.

תדמיין שאתה הדוקטור- אסטרונאוט מסתורי מופיע לפנייך, איימי מרימה אקדח ובאה לירות בו. אין לך מושג מה זה האסטרונאוט הזה, ופתאום הוא מוריד את הקסדרה ונחשפת ילדה קטנה. מה הדבר הראשון שאתה חושב? "אין מצב שזו ילדה קטנה אלא משהו הרבה יותר חשוב" או "ילדה קטנה!! איימי, לאאא!!!!!!"? אגב, מה הקטע של מופאט עם ילדות קטנות?

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif

צודק, הקו זמן של הדוקטור בן ה1103 (?) בלבל אותי שם, חשבתי שהדוקטור ידע מההתחלה מה זה האסטרונאוט. בכל מקרה, זה ברור שזאת לא באמת ילדה קטנה P:

במחשבה שנייה, ../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שהמפלצות האלו באמת יותר מפחידות מהמלאכים. בעונה שלוש המלאכים באמת הפחידו את הצופים, כי המצלמה היתה דמות בפני עצמה. ברגע שהמצלמה היתה מכוונת על הפסלים, הם לא זזו, וברגע שהשתרר חושך הם זזו בדרך שאנחנו אפילו לא מבינים, ולכן זה הפחיד. בעונה 5, לטעמי זה היה הרבה פחות מפחיד, כי הפסיקו להתייחס למצלמה כאל דמות, וראו את תזוזת המלאכים: היינו צופים מהצד, וזה לא הרגיש אמיתי כמו ב'בלינק'. אותו דבר עם המפלצות כאן. מופאט (עדיין) לא יכול להטעות אותנו ולהשלות אותנו שאנחנו נמצאים 'בתוך' הסיפור כמו ב'בלינק' - אז כאן הפחד נמצא רק מבחינת הדמויות - והוא נובע מחוסר ידיעה של המפלצת (ואנחנו דווקא כן יודעים עליה). מצד שני, מה שהמפלצת מסוגלת לעורר מפחיד בעיני עצמו.

מוגלי7

New member
מה גם../images/Emo58.gif

שהחייזרים נראים... כמו חייזרים. אחת ההצלחות של המלאכים לדעתי זה שהם פשוט פסלים.

Apple Scruff

New member
אני חושבת שהבעיה עם המלאכים../images/Emo58.gif

שאחרי העונה ה5 הם פשוט איבדו מהאפקט שלהם. בגלל זה כל כך קל להשוות אותם למפלצות האלו. הקונספט של על המלאכים ושל המפלצות החדשות נורא נורא מפחיד, או שאתה לא זוכר, או שאתה לא רואה. חבל שעם המלאכים הרסו את זה לגמרי.

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

הפרק עצמו היה נחמד, אני מקווה שהפרק הבא יפתור לנו דברים. הקטע של רורי וריבר המנהרות היה מעולה, בעיקר ההתייחסות לפרקי הספריה, שאני אהבתי. החייזרים הנשכחים מפחידים, זה יוצר סיטואציות מעניינות. וכמובן שהאינטרקציה בין ריבר לדוקטור משעשעת כתמיד. ואיימי בהריון? מאיפה זה בא? בנוגע לריבר, שמתי לב שהדוקטור של עוד 200 שנה (כלומר, סביר להניח שהוא מכיר אותה טוב וכבר יודע מה היא עשתה) בחר לשלוח לה את מעטפה מספר 2, ניתן היה להבין שהמעטפות ממוספרות לפי מידת האמון שהדוקטור רוחש למקבל המעטפה ולכן הוא עצמו קיבל את מעטפה מספר 1 והאמריקאי קיבל את מעטפה מספר 4. איך שאני רואה את זה, למרות שהדוקטור הנוכחי לא מוכן לבטוח בריבר (כמו שראינו בטארדיס) אך מוכן להפקיד את חייו בידיה של איימי (אם כי זה ממש לא ברור למה) הדוקטור של עוד 200 שנה שינה את דעתו וריבר היא האדם השני שהוא הכי בוטח בו. מבחינתי זה מבשר טובות ולו רק כי התחלתי ממש לחשוש שיתברר שריבר היא סוג של נוכלת שפוגשת את הדוקטור בסדר הפוך וגורמת לו לבטוח בה כאשר למעשה היא רק מנצלת את זה שהוא עוד לא יודע את האמת עליה, כולל למה היא הייתה בכלא, ושזה משהו שהוא בלתי נסלח ובסוף הדוקטור יאלץ להלחם בה. ולכן העובדה שהדוקטור בוחר לבטוח בה במצב שבו הוא כנראה מודע להרבה יותר ממה שאנחנו אומר לי שאולי עדיין יש הרבה שאנחנו לא יודעים עליה אבל כנראה שהיא לא רעה, וכולי תקווה שאני לא אתבדה. רעות

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif היה מוצלח מאוד לדעתי

אהבתי את האינטנסיביות של הפרק. אם בעונה 1 הכל נסב סביב קול של ילד קטן ששומעים בטלפון, כאן יש גם את ריבר, הנשיא, מלווה חדש, החיזרים המפחידים, כמובן המוות של הדוקטור שמשפיע על כל ההתנהלות של רורי/איימי/ריבר, הריון, ובסוף הירי בילדה הקטנה. ככה צריך. לא מבין איך אפשר לקרוא לפרק כזה משעמם (היה בכמה תגובות כאן). שלא לדבר על שילוב טוב של אימה, הומור (נראה לי שעוד לא הבנתי את כולו), אקשן ודרמה. כמו כן, אחרי פחד מפסלי מלאכים, תקתוק שעונים, מכשירי טלויזיה, מנחות תכניות טריוויה, אוזניות בלותות', צל כפול (ושטה נראדה), אנשים שחוזרים על מילים של אנשים אחרים, ילדים שקוראים לאמא שלהם, אנשים במסכות אב"כ, צ'יפס בדוכני מזון, פתרונות "ירוקים" למניעת זיהום אוויר, בובות בחלון ראווה, כדורי הרזיה, הדלת של השכן שמעולם לא ראינו - אפשר גם לחשוש שכדה"א מלא במפלצות שאנחנו לא זוכרים שפגשנו. נחמד.

rakefet666

New member
אחרי הפרק../images/Emo58.gif

חשבתי על כל הפעמים שיוצא שרוצים להגיד משהו ואז לא זוכרים מה ואומרים כזה "נו... מה עמדתי להגיד... זה היה חשוב.. טוב נו לא משנה אם זה באמת חשוב אני אזכור מאוחר יותר.." מה אם כל הפעמים האלו זה החייזרים האלו? צמרמורת!

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif וואו.

טוב, האמת שלא וואו מוחלט. כל ההתחלה הייתה נורא מעצבנת טיפה- הדוקטור מת, לא מת. למה בכלל הוא מת כמאט והאם זה אומר משהו לגבי עתיד הסדרה? קצת מעצבן, אבל אני מניחה שהכל יתברר בפרק הבא. מהחלק שהם נכנסו לטארדיס עם הדוקטור מהקו זמן שלהם- וואו. הדוקטור וריבר, ריבר בכלל, רורי(!! כלכך היה חסר לי קצת יותר זמן מסך שלו-"אוקיי ריבר, אני נכנס למנהרות איתך"D:), המפלצות- קריפי לגמרי. אני חושבת שדווקא שהם נראו כמו "חייזרים" כפי שאנחנו נוטים לדמיין אותם זה הפחיד יותר, ביחד עם הקונספט שלהם. אבל באופן כללי, יותר היה לי מפחיד זה הקטע שהם חסרי פה. לא ציפתי שהוא יתחיל לדבר בשירותים עם איימי וזה פשוט צמרר אותי לגמרי. לא היה קטע שהם ממש הבהילו אותי שהם הופיעו, אבל ההופעה שלהם הייתה מפחידה, מותחת. פשוט נפלא. "זה רגל, אף, וגברת רוביסון"-אוי, הדוקטור וריבר3> "מה קורה?" "מה היא? היא רק ידידה"- DDD: רק אני, או שהיו המווןן קטעי פילרט בין הדוקטור לריבר בפרק הזה יותר מבעבר? כאלו הדוקטור ניהיה מודע למשהו או לא יודעת. ("ווטרגייט, ויטנאם, אבל יש גם דברים טובים" "פחות" "היפי!" "ארכיאולגית!"DDD:) עוד פלוס של הפרק היה המבטא האמריקאי- של המלווה החדש, של ניקסון, של המאבטחים. נחמד שהשקיעו בזה הפעם, פיצוי על טלולה מעונה 3?
ושוב, המון קצוות פתוחים- מי זו הילדה, מה הסיפור בהתחלה, מה הסיפור עם המפלצות, למה קארן עדיין בסדרה. אבל בתכלס, פרק לא רע בכלל- מותח, מצחיק. ההתחלה מעצבנת, אבל אם אני סובלת את איימי, אני מסוגלת לסבול גם התחלה מעצבנת. (אוקיי, נכבו לי האורות בחדר במפתיע, אחרי צפייה בפרק אני קצת חוששת><')

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אל תקראי לו המלווה החדש, אני אתחיל ממש לפתח ציפיות שהוא ישאר ואיימי תלך. ובקשר לאור בחדר שלך שנכבה, תחשבי על שתי המילים הבאות בפעם הבאה שאת הולכת לישון- Don't Blink.

למעלה