The Indie Chart

oshriti123

New member
The Indie Chart../images/Emo168.gif

*השם המעפן רק זמני[ההגייה נכונה בכלל?], הצעות לשמות יתקבלו בברכה אז.. מצעד חדש. אם זה לא ברור, במצעד הזה יהיו רק להקות אינדי שבמצעד ה"גדול" קצת קשה להן להתקדם כי לא מכירים אותן כמו שמכירים את MCR או דהיוזד[שד"א אני כן אוהבת, אבל באמת שבשביל להקות כאלה זה די בלתי אפשרי לעקוף אותן:eek:] אז המצעד בעצם עדיין לא ממש מתחיל, קודם כל הינה לכם שמות של 15 להקות, מה שאתם צריכים לעשות זה לדרג מקסימום 6 [אפשר פחות] שאתם אוהבים וככה המצעד יווצר. ממש אותו רעיון של המצעד השני, רק להקות שונות.. ד"א, תודה רבה למורן שהסכימה שיהיה עוד מצעד חוץ מהמצעד שלה
הלהקות[בסדר אלפבתי]: Arctic Monkeys The Automatic Babyshambles Bloc Party The Enemy Franz Ferdinand The Fratellis Kaiser Chiefs The Kooks The Maccabees The Pigeon Detectives Razorlight The Strokes The View The White Stripes
תזכרו, דרגו לא יותר מ-6 להקות. אם יהיו גם מקומות 7 ו-8 הם פשוט לא יחשבו.. וגם מקומות כפולים לא נחשבים; אם שמתם שתי להקות במקום שני, הלהקה השניה תהפוך להיות מקום שלישי ותדחוף לכם את המקום השישי מהדירוג, אז חבל..
אל תדאגו, להקות שלא נכנסו הפעם יהיו מועמדות לבחירה בשבועות הבאים.
אתם מוזמנים להציע להקות שהייתם רוצים לראות כאן.. וזהו בערך.. שיהיה בהצלחה D:

milkofamnesia

New member
ווהו!

בלוק פארטי! פרטליס הסטרוקס פרנז פרדיננד ארקטיק מאנקיז קייזר צ'יפס מה עם אינדי אמריקאי? השינס? אינטרפול? יה יה יהס?

oshriti123

New member
אולי זה יקח זמן אבל כולם יהיו :)

*בודקתחתימהבהזדמנותזאת*

יאעה.

מה עושים עם אני אוהב יותר מ6?
נו ננסה 6, זה יהיה קשה. 1 Arctic Monkeys 2 The Kooks 3 Bloc Party 4 The Strokes 5 The View 6 The Maccabees

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהמ-

1.Kaiser Chiefs 2.Arctic Monkeys 3.The White Stripes 4.Babyshambles ממ,זהו. את שאר הלהקות אני לא מכירה,וגם אלה שרשמתי אני מכירה אולי כמה סינגלים שלהם בקושי[חוץ מקייזר]X: צריך לשמוע

xMEGA LOLZx

New member
...A way a way oh, oh oh, away from here

1.The Enemy 2.The Automatic 3.The Fratellis 4.Arctic Monkeys 5.Franz Ferdinand 6.Kaiser Chiefs 7.Razorlight 8.לא יודע....

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יאאא אור! אתה מכיר להקות אינדי D:

סתם נוו.. אני יודעת שאתה מכיר

Djerry

New member
^^

The Strokes Arctic Monkeys The Fratellis The Pigeon Detectives Franz Ferdinand The White Stripes

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif

The Kooks
The View Razorlight The Fratellis The Enemy The Automatic את המנקיז לא שמתי כי זה ברור שהם יכנסו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif D:

1. The Enemy 2. Arctic Monkeys 3. Razorlight 4. The Kooks 5. Kaiser Chiefs 6. The Automatic

Runt

New member
אודס אודס

AMssss
רייזורלייט סטרוקס [לכל השאר אני לא מקשיבה אז אלה בשביל אטי: ] בייבישיימבלס הוויו המכביז

lestatgirl

New member
אוווווווו תודה רבה רבה רבה דרלינג

ואת צריכה להקשיב לכל השאר!

Gadook

New member
אינדי ../images/Emo99.gif

Arctic Monkeys Kaiser Chiefs The Pigeon Detectives The Fratellis The Maccabees למרות שאת האחרונות אני לא ממש אוהבת..

למעלה