The Indie Chart

oshriti123

New member
The Indie Chart../images/Emo168.gif

סיבוב 1
*מצעד האינדי מתחיל
*מה שאתם צריכים לעשות זה להצביע ל2-5 להקות, לא יותר ולא פחות, אחרת ההצבעה פשוט לא תיחשב... *אם מישהו פיספס את ההסבר שבוע שעבר; במצעד הזה יהיו רק להקות אינדי שבמצעד ה"גדול" קצת קשה להן להתקדם כי לא מכירים אותן כמו שמכירים את MCR או דהיוזד.
המצעד
1.
Arctic Monkeys [בהפרש גדול של 35 נקודות מהמקום השני] 2.Kaiser Chiefs 3.The White Stripes 4.The Strokes 5.The Kooks 6.The Fratellis 7.The View 8.The Automatic 9.Razorlight 10.Babyshambles מועמדים לכניסה:
The Enemy [שבשבוע הקודם לא נכנסו למצעד בגלל הפרש קטן של נקודה מהמקום העשירי!]
Yeah Yeah Yeahs
לא נכנסו:
Bloc Party The Enemy Franz Ferdinand The Maccabees The Pigeon Detectives *שוב, תרגישו חופשי לזרוק שמות של להקות שהייתם רוצים לראות כאן - זה באמת עוזר. וזהו.. שיהיה בהצלחה D:

orw93

New member
../images/Emo205.gif

השבוע גיליתי שדה אוטומטיק הם מקארדיף
זה כזה שולט, הם מכירים את ג'ק$#@$@*מושפעת* The Automatic The White Stripes Arctic Monkeys Razorlight

T y r

New member
מוצי

אהמ אהמ! מקום ראשון (תופים!) The Strokes בעיקר ששמעתי כמה B sides שלהם והשיר ההוא לדרו ברימור אדיר חח מקום שני The Fratellis כי הם מצחיקים כאלה ועושים קולות צפרדע בהנרייטה, וכי גם אהבתי אותם לפניי שהתפרסמו.. מקום שלישי The Kooks פעם הם היו אוליי מקום ראשון אבל עבר התקופה חח מקום רביעי The White Stripes מגיע להם ראשון אוליי על כל השירים ביחד, אבל בדיסק החדש אני אוהב רק איזה 4 שירים ממש (אבל הם גדולים) מקום חמישי Razorlight כי ללהיות כזה שחצן מגיע פרס חח

BabyShambles

New member
זובי!

מזה FF לא נכנסו? אה? והמכביסטים? אה? מזה פה?
וואל, זה קשה לי. מאוד. אני אוהבת כל להקה ברשימה וכואב לי הלב עליהן;; 1. הקופים 2. קייזרס 3. פרטליס 4. דה ויו 5. קוקס

Bleed for Me

New member
א אי אינ אינד אינדי!!

1 מאנקיז 2 ויו 3 סטרוקס 4. וייט סטרייפס 5.קוקס

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif רק את חמודה פה ;;

והצבעת לדה אנאמי.. אוך נו. כל הלהקות הגדולות יותר והמפורסמות יותר מצליחות יותר במצעד כי מכירים אותן יותר XDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo12.gif לא שמתי לב ../images/Emo2.gif

אוך אוך. כפרה עליך גם!! D:

Djerry

New member
../images/Emo13.gif

1. The Strokes 2. The Fratellis 3. Arctic Monkeys 4. The White Stripes 5. Yeah Yeah Yeahs

Sweet Calamity

New member
אל תהיו פטאת. ../images/Emo115.gif

שחררו את ארטיק מאנקיז מהעשיריה
.Kaiser Chiefs .The White Stripes .The Kooks .The Automatic

lestatgirl

New member
../images/Emo46.gif

שמבלס רייזורלייט הוויו אם אחד מהם לא נכנס שבוע הבא חרם על המצעד. להכניס ההורורז.

CitizenErased

New member
אממ אין כאן אף להקה שאני -ממש- אוהבת אבל הנה

1. פרטליס 2. קייזר 3. סטרוקס אממממ וזהו. באסה על פרנז
שיחזרו כבר גררררר

למעלה