the invincible iron man

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
the invincible iron man

שלום לכל אני newbie ועם הארץ בעניני קומיקס אך קראתי שני גליונות מתוך 3 שהביא לי חבר אלו גליונות (#28-#30) שבהם השריון של יקירנו מקבל חיים משל עצמו ובעצם יש מלחמה בין הרובוט לאדם (די מזכיר עקרון של מאטריקס, מה המטרה של מכונה בעלת אינטלגינציה מלאכותית לחיות) את הגליון הראשון לקח לי הרבה מאמץ לקרוא אבל היום המשכתי אותו ורצתי לגליון השני שגמרתי מהר (יחסית לקריאה האיטית שלי וחוסר הריכוז) נורא אהבתי את זה ורציתי לשאול למה שני הגליונות הראשונים הם PART THREE my bodyguard והגליון הבא (#30) הוא PART FIVE blood brothers anyways שלום

hsotrt

New member
IC??

איש המאטריקס המכובד במקר בפורמנו הקט?? כבוד לנו!! וקראתי את כל החוברות שציינת! אני די מעדיף את הקומיקס של טרנספורמרס אבל זה בכר לפתיל אחר... ברוכה הבאה...

ויאגרה

New member
תגובה

קודם כל, הסיפור מתחיל בשתי החוברות הקודמות - 26 ו-27, ובהן מוסבר בדיוק איך השיריון מקבל חיים משל עצמו. הסיבה למה ששאלת היא שהסיפור מורכב מ-5 חלקים (3 החוברות שקראת+2 החוברות שציינתי בראש ההודעה) ולכל חלק קוראים בשם אחר. ד"א, בחוברות 46 - 48 של אותה סידרה השיריון החי חוזר, יחד עם עוד דמויות שהופיעו בחוברות מאוחרות יותר של איירון מן (31 - 33). אז מוסברות הסיבות האמיתיות לעובדה שהשיריון קם לחיים (משהו הרבה יותר משכנע ממה שהוסבר בגיליון מס´ 28, אם אני לא טועה). חוץ מזה, יש הרבה אקשן ופיצוצים ושטויות אחרות. אני ממליץ באופן אישי על החוברות הבאות מהסידרה : 1, 9, 10, 11, 13, 17, 25, 44, 45. בכלל, כל 25 החוברות הראשונות שווה קריאה.

IC4

New member
תודה לשניכם

למרות שאני עדיין מבולבל ולא באתי על סיפוקי באשר לזה ש30 הוא חלק 5 מבלי שיהיה חלק 4 (שכן 29 הוא חלק 3) כמה מצער שלא ידוע לי על חנות קומיקס באזור שלי אגב אציין שרציתי לראות "מה הקטע של קומיקסים" בעיקר בגלל הסרט MALLRATS
(של קווין סמית´) ויותר בעיקר בזכות חבר (בלו סקיי)

ויאגרה

New member
פשוט מאוד...

אחרי בירור קל - הם פשוט טעו. חוברת מס´ 28 הייתה חלק 3. חוברת מס´ 29 הייתה אמורה להיות חלק 4, אבל הם רשמו שהיא חלק 3 בטעות.

IC4

New member
ok ובקשר לסוף של 30../images/Emo58.gif

אחח איזה נהדר לא לגמרי ברור גם בשבילי כלומר שהרובוט העדיף להתאבד מאשר להרוג את יוצרו הוא רצה למות את המוות שלו? like a man וגם כשהוא מת והוציא מהגוף שלו איזה חלק פתאום ההתקף לב של טוני התחיל להצטמצם... אבל מה שבאמת לא הבנתי זה את המשפט GOD IS IN THE DETAILS

ויאגרה

New member
תגובה

השיריון רצה להיות אנושי. בסופו של דבר הוא הבין שחלק מלהיות אנושי הוא לדעת להקריב בשביל מישהו שאתה אוהב, והשיריון, כניראה, אהב את טוני בסיכומו של דבר. הלב המכני של הרובוט פשוט החליף את הלב הפגום של טוני, מה שהביא לכך שהתקף הלב פסק. לצערו של טוני, עכשיו הוא צריך לטעון את הלב כל כמה זמן על מנת לשרוד. חוץ מזה, כמה אנשים ניצלו את העובדה שהלב שלו מכני (בלאק פנת´ר ועוד מישהו שהופיע בחוברות יותר מאוחרות של איירון מן, ואני לא רוצה להגיד מי זה כדי לא להרוס לך) על מנת לפגוע בו.

ויאגרה

New member
אמממ...לא.

אחרי שתיקרא את חוברת מס´ 46-48 אני די בטוח שתחשוב אחרת (עם ציורים של צייר בשם קירון גראנט ושל קבוצה בשם אודון, ועם סיפור מאת הבחור שכותב נכון לעכשיו את וולוורין).

למעלה