The Jack Abbott Show

The Jack Abbott Show ../images/Emo149.gif

ג'ק נתן היום הצגה שלא נתן כבר הרבה זמן. זה נראה אמיתי ומהלב. כבר הרבה זמן לא שמעתי אותו צועק כמו בפרק של היום, וזה לא רק הטון שלו. פיטר ברגמן מראה שההצלחה של ז'בו היא כל עולמו של ג'ק. שחקן משובח
ג'יל, כמה שפרנואידית יכולה להיות, בעסקים היא כמו שועל חד. אמנם לעיתים היא יותר מדי פאסימית, אבל הרדאר שלה יודע להריח צרות.
גם במחלקת ה"בראש" היה שמח. [אזהרת ספוילר] רוס יצא מכליו מגדר גבול ההיגיון, לא פלא שאח"כ יחשדו שהוא המטריד. גארי כזה מתוחכם, אבל אני לא מבין... הרי לא מדובר ב"סתם" מעריץ משוגע, שלא מכיר את ויקי ולא יודע איך להכיר אותה. לגארי יש גישה אליה, אז אם הוא באמת רצה להתחבב עליה, למה לא בדרך רגילה? (או שמא הוא באמת פסיכופת שרוצה ברעתה?)
אהבתי את השיחה ה"ספרותית"-משהו של תומאס ונינה. תומאס לא הכי מוצא חן בעיניי, אבל עלילת כתיבה זה דבר נחמד בפני עצמו

קריקט,פול,נינה והדלסרו שלה...

שיעממו עד מוות.......... וטרישה מביאה לי את הג'ננה במיוחד עכשיו כשאני יודעת את האמת עליה (תודות לפורום הזה), אני ממש לא יכולה לראות אותה!!! נ.ב אני לא מצליחה לשלוח תמונות, מישהו יודע למה?

איזה כיף...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

בדיוק עכשיו קראתי שמקנזי המקורית חוזרת בימים אלה לשחק את דמותה, כמה שהיא חמודה וכמה שהיא מזכירה את ג'ואי פוטר, זה לא ייאמן...

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי

לא משנה כמה כסף המשופם משקיע במחלקה של ויקי, אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שהצוציקים ב"בראש אנד סאסי" באמת מצליחים להביס את האנשים המנוסים של ז'בו. ג'ון היה בעסקי הקוסמטיקה עוד לפני שויקטור וניקי בכלל יצרו את ויקי, ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על ניקולאס. כמה זמן נמצא ג'ק בעסק? ואשלי? וג'יל? זה פשוט מגוחך שמחלקה קטנה (עם אנשים כמו ניל וניק) שהיתה חלק מחברת קוסמטיקה בעלת שם עולמי, תצא במסע פרסום נרחב ותגרום לכולם לשכוח את קיומה של ז'בו! מה שכן, הסיטואציה הלא הגיונית הזו לפחות סיפקה לנו עוד ישיבה סוערת ודרמטית במשרדי ז'בו. בהתחשב בעובדה שאת המאבק העיקש בין שתי החברות אנחנו רואים למעשה אך ורק בחדרי הישיבות (המוצרים והלקוחות הם זניחים) צריך להודות כי לפחות שם - האנשים יודעים את העבודה.
נכון שכריסטין מדהימה? איזה לב רחב יש לאישה הזאת. תמיד חושבת איך לעזור, לתרום ולהשפיע. כזו אידיאליסטית, אכפתית, רגישה והעיקר - צנועה. איזה מזל שלא נותנים לאף פרק לחלוף מבלי שנזכה למנת התשבוחות היומית כלפיה, אם זה פול או מרי או כל אדם פשוט שהתמזל מזלו לנשום את האוויר שכריס נושמת. אוהבים אותך כריסטין! NOT!!!!!

The Abbott Girl

New member
אתמול היה פרק ממש אבל ממש טוב!!!

אבל אני גם ממש אבל ממש משוחדת... פשוט אהבתי נורא את חדר הישיבות של ז'בוט קוסמטיקס, פיטר וג'ס פשוט הוכיחו איזה שחקנים גדולים הם, ממש אהבתי! ולמה אשלי לא הצטרפה לחגיגה היא גם מעולה ואמורה לדעת מה טוב לקו המוצרים של ז'בוט, היא פשוט נראתה בשוק בהם והמומה
! ג'ון לעומת זאת מנסה לפייס בין השניים להציע פשרות, אך ללא הצלחה, ג'ק יודע מה הוא רוצה והוא ישיג את זה (למעוף את ויקטור עם המגפיים שאין לו...). דווקא חשבתי על רעיון שיכול לעזור לז'בוט, אם ויקי היא הדוברת של צעיר וחצוף למה שאשלי לא תהיה הדוברת של ז'בוט? הרי גם לה ממש לא חסר יופי!!! (ג'ק לטיפולך!) גם הקטעים של ויקי היו כרגיל טובים, רק ששני הפרסומאים האלה מעיקים לאללה!!! אני אוהבת את הדאגה של ריאן לכל הXסיות שלו, ונראה שדווקא ביחסים עם אשתו הוא פחות משקיע. טוני רץ לספר לשרון על מעלליה האחרונים של גרייס, ובאופן מפתיע הוא רוצה להביא לקאסי כמתנת חג המולד מכונית!!!!!|סגדש|. טוני גבר מוכשר שכמותך, תבנה לי גם אחת!!!
מייגן וטרישה - מעיקות עלי כתמיד. כנ"ל נינה והסופר שלה - היא רוצה דעה כנה על הספר, היא מקבלת את זה והיא לא מרוצה פתאום הדעה לא טובה. יאלללה שתשרוף את הספר ומהר!!! (או שתלך לטפל בפיליפ יש לה מושג איפה הוא בכלל?).

למעלה