The Kill Point מחליפה את "נמלטים" במשבצת

gadgad0

New member
The Kill Point מחליפה את "נמלטים" במשבצת

("שטח הריגה" קוראים לזה אצלנו) - מיני סדרה אמריקנית (8 פרקים סה"כ. אין עונה שניה) - הסדרה הראשונה של Spike TV, שזכתה לביקורות טובות למדי. דוני וולברג וג'ון לגוויזיאמו הם השחקנים המוכרים ביותר בה. העלילה סובבת סביב קבוצת חיילי מארינס השבה משירות בעירק, ומתכננת ומבצעת שוד בנק גדול בפיטסבורג. המבקרים מדברים על תערובת של סרטי שוד בנק של שנות השבעים, טרנטינו, והסדרות The Nine ו-24.

gadgad0

New member
רשת תשדר משחקים מליגת האלופות בכדורגל

זכיינית ערוץ 2 רשת תשדר חמישה משחקים מהשלבים המכריעים של ליגת האלופות בכדורגל. אמש סוכם בין רשת לערוץ הספורט על רכישת המשחקים, משחק אחד משלב שמינית הגמר, שני רבעי גמר , חצי גמר ומשחק הגמר. את המשחקים ישדר הצוות הקבוע של ערוץ הספורט.

gadgad0

New member
ערוץ סרטים חדש בהוט: HOT GOLD

הנה תקציר ההודעה לעיתונות: הוט תשיק ב-1 בינואר את ערוץ הסרטים HOT GOLD, ערוץ הדגל של חבילת הסרטים החדשה. הערוץ, שיעלה ללא תוספת תשלום במסגרת חבילת הסרטים, יתווסף לארבעת הערוצים הקיימים בחבילת הסרטים הדיגיטלית ולערוץ הסרטים שקיים גם בחבילת הבסיס. הערוץ ישדר 24 שעות ביממה באפיק 12 בממיר הדיגטלי. בערוץ ישודרו סרטי קולנוע מששת אולפני הוליווד הגדולים שיצאו לאקרנים בישראל בשלוש השנים האחרונות. סרטי קולנוע מבית ההפקה של Sony לא שודרו בשנתיים באחרונות בטלוויזיה בישראל. במהלך חודש ינואר ישודרו בערוץ לא פחות מאשר 25 בכורות טלוויזיוניות, כשחלקם ישודרו ברצועה ממותגת חדשה בימי שישי בשעה 22:00. בנוסף, מדי יום ראשון ישודרו סרטים מ "מועדון 200 המיליון" - סרטים שזכו להצלחה גדולה במיוחד וגרפו הכנסות של למעלה מ 200 מיליון דולר, כמו "בוראט", "צופן דה וינצ'י" ו "אראגון"." עד כאן ההודעה לעיתונות. הערה: קטלוג Sony Pictures בשלושה השנים האחרונות כולל, בין היתר, את The Amityville Horror, אוליבר טוויסט (של פולנסקי), זכרונותיה של גיישה, 16 בלוקים, אינסטינקט בסיסי 2, צופן דה וינצ'י, מארי אנטאנט, קליק, לילות טלדוגה: הבלדה על ריקי ובובי, איש הקש, מעבר לכל דמיון, כל אנשי המלך, Running with Scissors , קזינו רויאל, גוסט ריידר, ספיידרמן 3.

gadgad0

New member
לידיעת הגולש HEN CHEN:

נחש מי ידבב את הפורד מוסטאנג המדברת ברימייק (המיותר) ל-"אביר על גלגלים" (Knight Rider)?

gadgad0

New member
היה צפוי: ריאליטי חדש לפאמלה ובעלה הטרי

התכנית תשודר בערוץ E! ותכניס את הצופים לחיי הנישואין של ההיא שעשתה את טומי לי בסרט וההוא שעשה את פריס הילטון בסרט.

gadgad0

New member
NBC ביטלה את Journeyman

וגם "האישה הביונית" בסימן שאלה גדול.

gadgad0

New member
איפה קיפר סאתרלנד? יושב בכלא כמובן

ולפי הידיעה "מוצף במכתבי מעריצים"

בריאליטי הם יעשו אחד את השניה?

ואם כן אז יהיה גם ראליטי של פריס הילטון וטומי לי (אחרי שיתחתנו)???

hen chen

New member
יאי?

באמת נשמע רימייק קצת מיותר, ונחמד לשמוע על עוד עבודות לוויל :). חוץ מזה, הוא נלקח בשביל איך שנשמע הקול שלו וזהו. וגם כבר יצא הסרט "האחים סולומון" אני מבין. לא ראיתי עדיין. נראה כמו עוד סרט עם פוטנציאל להיות מאוד חמוד ומצחיק, אבל שמשהו עדיין יידפק או יהיה חסר בו. ראית?

gadgad0

New member
"האחים סולומון" קיבל בעיקר חרפות וגידופים

מהביקורת... הביקורת העדינה ביותר היא: "Not-funniest comedy of the year so far" תציץ בקישור.

assafTV

New member
הערה בקשר לסוני

אני מניח ששלפת את המידע על הסרטים מה-IMDB, מה שמטעה במקצת. חלק מהסרטים שמופצים על ידי סוני בארה"ב נמכרים בעולם למפיצים מקומיים כך שהם לא כלולים בעסקה מול סוני (מה שלא מונע מהם מלהגיע למסך, תלוי אם יש לגוף השידור הסכם עם אותו ספק מקומי או לא). אוליבר טוויסט למשל שייך בארץ לא.ד. מטלון כמו גם אינסטינקט בסיסי 2, 16 רחובות (זה שמו העברי) שייך ליונייטד קינג (וישודר בלעדית ביס בינואר הקרוב) כמו גם איש הקש, מעבר לכל דמיון שייך אאז"נ לסרטי שני וקליק הופק על ידי אולפני רבולושן שבארה"ב מופצים על ידי סוני אבל בארץ על ידי פורום פילם. מה גם שממילא לא מדובר כאן בחוזה בלעדי של הוט עם סוני, כך שגם צופי יס יהנו מסרטים אלו.

gadgad0

New member
עשיתי C & P לטובת הגולש העצלן...

TV Drama Series • Big Love • Damages • Grey's Anatomy • House • Mad Men • The Tudors TV Drama Series Actress • Patricia Arquette, Medium • Glenn Close, Damages • Minnie Driver, The Riches • Edie Falco, The Sopranos • Sally Field, Brothers & Sisters • Holly Hunter, Saving Grace • Kyra Sedgwick, The Closer TV Drama Series Actor • Michael C. Hall, Dexter • Jon Hamm, Mad Men • Hugh Laurie, House • Jonathan Rhys Meyers, The Tudors • Bill Paxton, Big Love TV Comedy Series • 30 Rock • Californication • Entourage • Extras • Pushing Daisies TV Comedy Series Actress • Christina Applegate, Samantha Who? • America Ferrera, Ugly Betty • Tina Fey, 30 Rock • Anna Friel, Pushing Daisies • Mary-Louise Parker, Weeds TV Comedy Series Actor • Alec Baldwin, 30 Rock • Steve Carell, The Office • David Duchovny, Californication • Ricky Gervais, Extras • Lee Pace, Pushing Daisies

gadgad0

New member
יס: יורדים ערוצים, עולים ערוצים חדשים

ב-15 בינואר יורדים yesANIME ,DISCOVERY SCIENCE והערוץ ADVENTURE1. עולים (במהלך 2008) ערוץ RUSSIA TODAY ערוץ חדשות בין לאומי בשפה האנגלית המשדר ממוסקבה, ערוץ הידברות שיעסוק בסגנון חיים יהודי, ערוץ טיולים וערוץ אגו טוטאל.

מתנצל על הבוטות

אבל כו@%לאמא שלהם בני &ונות..
למה להוריד את דיסקברי ואדבנצ'ר? אפשר לחשוב שאלה הערוצים היחידים שמביאים רייטינג נמוך. ואיפה הערוצים החדשים מפצים על ההורדה? יס נבלות.
עד המוות "מכסחי המיתוסים" - אדם וג''יימי

gadgad0

New member
מביאים לך ערוץ רוסי, ככה תלמד לקלל ברוסית...

אין שפה בעולם (אולי חוץ מערבית) שיש בה עושר כזה של קללות. תאמין לי, מאז שלמדתי לקלל ברוסית, החיים שלי פשוט מתעלים על עצמם. נסה (למטה בקישור) ותהנה...

זה לא שווה אם הצד השני לא מבין ../images/Emo8.gif

וקצת טעיתי.. את mythbusters משדרים בדיסקברי הרגיל ולא בזה שרוצים להוריד.. אז מ'כפת לי. שיורידו. :) סתם,אני צוחק.. האמת שדיסקברי סיינס ,אדבנצ'ר1, נשיונל ג'אוגרפיק ישראל, וגם דיסקברי הרגיל ערוצים מאוד מאוד מאכזבים יחסית לתוכן שאתה מצפה לקבל מערוצי מדע וטבע אך אם היו מביאים אלטרנטיבה לערוצים שמורידים אז סבבה ..בזמן שלא מביאים תחליף זה מכעיס.

gilriv

New member
יש פרומאים לתוכן של HD ,

מזה בקרוב יתחלפו הערוצים בגירסת ה_HD ראשון ראיתי שזה לדיצקבורי צ'אנל זה יהיה באפיק 52 אני שומע שזה יעשה גם בהוט ,,,לפי הכתבות בYNET

למעלה