the KQED show ו-Fillmore West

osbek1

New member
the KQED show ו-Fillmore West

הם למעשה אותה הופעה?

כן

היה וויכוח במשך שנים רבות, היכן צולמו הקטעים. עפ"י המחקרים האחרונים, נראה שהקטעים אכן צולמו באולם ה-Fillmore West, בשעות הבוקר, ושודרו בערב בתחנת KQED (בזמן שהלהקה נתנה במקביל הופעה בפני קהל, באולם הנ"ל).

Shakty

New member
אתה מתכוון ל FILLMORE EAST וכן

זו אותה הופעה - KQED זו שמה של תחנת הטלויזיה שצילמה את ההופעה.

Shakty

New member
הופעה של פלויד בסן פרנסיסקו 1970

מצולמת היטב על ידי תחנת טלויזיה ולא מצלמת 8 מ"מ של מישהו מהקהל. TRACKLIST Atom Heart Mother Cymbaline Gramchester Meadows Gree is the color Careful with that axe eugene Set the controls for the heart of the sun ביצועים סוף איכות תמונה סוף איכות סאונד סוף - פשוט סוף.

Shakty

New member
בוטלג - לצערי.

הייתי מעדיף שינקו את זה וימכרו את בתור DVD אבל כרגיל זכויות וכדומה...

זה כמובן Fillmore West

ולא East. כבר שנים מדובר על כך שיוציאו את זה רשמית, אבל זה לא נעשה. לפחות לא באופן מלא. אגב, כמו פומפיי, לא מדובר בהופעה אלא במקבץ "קליפים" של הפלוידים מבצעים את שיריהם למצלמה, ללא נוכחות קהל (מלבד צוות ההפקה, כמובן).

weird dust

New member
בעיקרון הקלטה לא חוקית

בוטלאג הוא לרוב הקלטה לא חוקית של קול או תמונה של אומן. בוטלאג קשה להשיג כי הוא אינו נמכר בצורה רישמית ולרוב יש החלפות בין אספנים. האומן לא מקבל תמלוגים והוא אינו קשור לאיכות ולמה שיראו או ישמעו ולכן הם לא חוקיים.

נראה לי שטעות בידך

השרשור כאן מדבר על תכנית טלוויזיה, בה שודרו כ-6 או 7 קטעים מצולמים של הפלויד. לא מספיק בשביל 4 דיסקים, וגם לא שתי הופעות.

flowerboy69

New member
יודע ומכיר אבל

2 ההופעות-פילמור איסט ווסט יצאו על בוטלוגים כפולים ויש בהם יותר מ 6 שירים.לי יש בדיסק את ווסט וזה דיסק טוב מאוד אבל תהיה לי את הקופסא שבה יש את איסט שאינני מכיר מקור אחר לדיסק הזה

למעלה