The Last Hero

ParanoidA

New member
The Last Hero

היי מצאתי את הספר המאויר של The Last Hero בסטימצקי יקר אבל השגתי בתור מתנה לחג. הבעייה שעכשיו אני צריך לקנותאת שאר הספרים המאוירים לאוסף.

The Mad Hatter

New member
אהה!

ממתי the last hero כל-כך קל להשגה? ולמה אין ברמת-גן?? מישהו מוכן לקנות לי ואני אשלם לו? ולמה אתה מתכוון בסדרה המאוירת...?

ParanoidA

New member
מצאתי ברמת אביב

יש סדרה של Graphic Novels ספרים גדולים כאלה עם המון המון ציורים. עד עכשיו אספתי את כל הספרים בכריכה רכה באנגלית עכשיר אני אצתרך ארון חדש

The Mad Hatter

New member
למה אתה מתכוון?

חוץ מthe last hero אין עוד ספרים שהם מאוירים מלכתחילה...אלא אם כן פספסתי משהו...P:

ParanoidA

New member
Graphic novells

עד כמה שאני יודע יצאו בגרסה מאוירת: The Colour of Magic: The Graphic Novel The Light Fantastic: The Graphic Novel Guards! Guards!: A Discworld Graphic Novel

The Mad Hatter

New member
אה,

אני לא חושבת שזה אותו הדבר. הגראפיק נובלס (יש לי את the light fantastic שהיה שווה את הקניה והוא מצויר יפה וguards guards ש...לא ממש...:/ אבל הכריכה חמודה ויש לי סימפטיה מיוחדת לספר כי קניתי באנגליה. לא יודעת מה הקשר...:/) הם ספרים של עולם הדיסק שהעבירו לקומיקס. the last hero נכתב מלכתחילה כספר מאויר,לא?

Death of Rats

New member
The Last Hero

(גם לי יש מהארץ~! האהא! האהא!) הוא הספר היחיד ש*נועד* להיות גראפיק נובל (לא בדיוק בעצם. הוא פשוט ספר עם תמונות. גראפיק נובל זה ספר בקומיקס) ואויר במיוחד ע"י המאייר הרשמי של עולם הדיסק. כל השאר אוירו על ידי מישהו אחר לאחר שנכתב כבר הספר והם מבוססים עליו, לא עומדים בזכות עצמם. ל"גיבור האחרון" (בע, מזעזע
) אין גרסת ספר נטול תמונות, כמדומני.

xslf

New member
מצאתי השבוע עותק אחד בהרצליה

בסניף סטימצקי בשער העיר. קניתי, אלא מה
נראה שהם הביאו נגלה לכמה סניפים. עכשיו נותר רק שיביאו את האחרים...

Death of Rats

New member
אגב...

חדשות (בשורות ^_^) טובות: סטימצקי, בנוסף להבאת the last hero גם הביאו מספר מכובד (נתקלתי כבר בהמון מקומות) של Discworld, the globe בכריכה רכה. לא יצא לי לקנות עדיין (עודף-קניית-ספרים בפסח משאיר אותך נטול ספרים לזמן כלשהו...
) אבל, למקרה שאתם כן

למעלה