The Last Hero

Fingertip

New member
The Last Hero

אז היום חזרתי מבריטניה, ומסתבר שהטיול לא היה לריק. קודם כל, קניתי (וקראתי) את Starta. ספר טווווווב
מצד אחד זה ספר בפני עצמו, מצד שני, זו מין טיוטה כזו ל-Discworld.... רואים איך טרי מנסה כל מיני רעיונות. ממש נחמד
ועכשיו לחלק היותר כיפי: אז ככה, אם יש לכם The Last Hero, פתחו אותו בערך בעמוד 116 (יש שם ציור של כל המכשפים עומדים מסביב לדגם של "מערכת השמש" של עולם הדיסק). אם לא, אז... לא יודע. נדפקתם
. כשביקרתי לי במוזיאון של גריניץ', הופיעה שם תמונה מוקטנת של זה... מאגניב, לא? אהד.

Death of Rats

New member
אבל זה הקטע! ../images/Emo57.gif

יש שם גם פארודיות על "הצעקה" של מונק, "בריאת האדם" של מיכאלאנג'לו ועוד כמה שאולי אני לא מכירה

Fingertip

New member
וואלה?

חבל שאני לא חובב אמנות מושבע... נעיף מבט ב-Pratchett Annotation File אחר כך... אהד.

Maladict

New member
הנה לכם עוד כמה תמונות

אם חשבת מאיפה לטרי יש את הרעיון לתמונה של נייט ואטצ'

Athaclena

New member
לי יש את הכריכה הקשה של משמר-לילה

ויש עליו את התמונה ה"משופצת" מקדימה ואת המקורית מאחורה. נה נה בננה!

Athaclena

New member
אתה בטוח?...

אני קיבלתי את שלי ב-21 לדצמבר, 2002 (אני זוכרת את זה כי זה היה אחרי שראינו את שר הטבעות בבכורה)

ויימס

New member
כן, זה ידוע שיש שם פארודיות לדברים.

אבל אני מקווה שיש גם ציורים שהם לא פארודיות לדברים, אלא סתם... ציורים של דברים! שתי שאלות: 1. בגירסה אחת של הספר סתמרוח בכריכה ובגירסה אחרת כוהן, נכון? אוקיי, אז מה ההבדל ביניהן? מקום/ זמן הוצאה או משהו כזה? 2. על איזה עוד פארודיות לציורים אתם יודעים, חוץ מבריאת האדם והצעקה? 3. בתפנית מפתיעה שאינה קשורה ל- last hero, על הכריכה של המדע של עולם הדיסק 2 מופיע סתמרוח (לפחות נדמה לי שזה הוא, נכון?) עם אוזני חמור או שזה רק הדמיון שלי? מישהו יודע, אה, למה?

Maladict

New member
אז ככה

הכריכה של סול מיוזיק מושפעת קשות מהאלבומים MeetLoaf

ויימס

New member
../images/Emo12.gif מה זה Meetloaf??

הכריכה של סול מיוזיק נראית כמו כל כריכה של ג'וש קירבי...

ויימס

New member
אויש, זה ממש דומה.

למרות שזה לא חוכמה, לכל להקות הרוק יש קטע עם אופנועים, מעילי עור ו... כמה מפתיע... גיטרות!! מי זוכר מה היה כתוב על המעיל של הדיקן? אני רק זוכרת שבהתחלה הוא כתב 'Die fat' זה הרג אותי מצחוק.

Maladict

New member
או מי למשל זכר..

Born to Rune על המעיל של LRR וחוץ מזה הקטע של הגיטרות מעילי עור וכל החרטה הזה התחיל ממיטלוף הוא היה הראשון בסוף שנות ה-70.

The Mad Hatter

New member
המ.

מוות לוקח את המעיל לדיקן ויש שם פארודיה על שורה מ"אמריקן פאי" של דון מק'קלין. סיור בקובץ הנחמד הזה בL Space מאוד מועיל. בכלל, סול מיוזיק זה אחד הספרים הכי נחמדים. אם אין לך מה לעשות, אתה יכול לגרור חבר, לבחור איתו קטע בסול מיוזיק ולבדוק מי מוצא יותר אזכורים תוך זמן מסוים. ומיטלואף זה לא זמר?

Maladict

New member
אכן כן

מיטלוף אכן זמר ועכשיו זה בטוח טרי מושפע ממנו בספר!!!!! יש קטע שבו מוות דוהר על אופנוע עם ורד בין השיניים!!!! זה כל כך מיטלוף!!!!

limilu

New member
זה היה

live fats die yo gnu וזה בשגיאות כתיב. זה אמור להיות live *fast* die *young*j

OggVorbis

New member
טוב 1 ו3 את אומרת...

בנוגע לאוזניים של החמור...לא קראתי עדיין עד הסוף אז אני לא יודע אם זה מתקשר לעלילה, אבל יכול להיות שזה קשור ל'חלום ליל קיץ' של שייקספיר? כי הוא דמות די ראשית שם... ולגבי שתי העטיפות, זה לא רק קשור לעטיפות....בגרסה עם סתמרוח על הכריכה הוסיפו כמה ציורים כי לצייר היה פרץ של השראה אחרי שיצא הספר בפעם הראשונה והוציאו עוד גרסה כדי לסחוט את הכיס של המעריצים המסכנים שכבר קנו את הגרסה עם הפחות ציורים.

למעלה