THE LAWS OF PHYSICS

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
THE LAWS OF PHYSICS

אנשימים פעם היה... מה היה פעם? תוהו ובוהו? חומר ואנטי חומר ? 0 חומר ? פיצוץ גדול ? אנרגיה? אור? עכשיו אנחנו חיים בעולם בגלקסיה ביקום ועם חוקי פיזיקה קבועים. קבועים. איך אנחנו יודעים שהם קבועים ? פעם זה לא היה ככה... מי אמר שבעתיד זה ישאר? זה מאד יומרני וחטא ההיבריס להגיד את זה, לא כך? אולי עוד לא גילינו הרבה דברים מדהימים בתחום? אולי כדור הארץ לא עגול?! אולי חוקי הפיזיקה בעצמם בעלי אבולוציה משלהם ומתישהו ישתנו? הלאה עם מקובעות. אני לא מדבר על להתאים את המחשבה שלכם למה שידוע לנו בשלב זה של שנת 2002 באנושות נוכחית זו. תחשבו רחוק יותר - גם אחורה וגם קדימה

lamalo

New member
מה זה אחורה? מה זה קדימה?

אין שום דבר כזה. הדבר היחיד שקיים הוא הרגע. אין לך שום שליטה על מה שהיה. אין לך שום ידע לגבי מה שיהיה. יש לך, לי, לכולנו - את הפוטנציאל לחיות את הרגע. כי מחר נמות. לא כקלישאה. לא כפאראפרזה. מחר באמת נמות. אולי. ומה אנחנו עושים בקשר לזה? 0.

IC4

New member
הממם כן נכון

כיף להזכר בזה אבל זה לא עונה למה שרשמתי כמו שרציתי אבל זה גם כיף

IC4

New member
אגב התכוונתי

שאני רוצה שתומר צימרמן יגיב לי ולכן זה לא מה שרציתי שיגיבו

TomerZimmermann

New member
למה דווקא אני?

למה אתה רוצה שאני אענה על זה? מה כבר יש לי להגיד שיכול להיות חשוב? קראתי את ההודעה, קראתי אותה עוד פעם. ממש אין לי מה להגיב נכון, יכול להיות שחוקי הפיזיקה לא קבועים, יכול להיות שיום אחד הם ישתנו, so fucking what? מה זה עקרוני בשבילנו. אנחנו חיים עם חוקי פיזיקה מסויימים ולא צריך לעניין אותנו מה יהיה עוד מאה שנה. אתה לא יכול לגלות את העתיד אז תחיה בהווה. בקשר לאפשרות שכדור הארץ לא עגול. אני בספק. נכון, יש את הסיכוי הקטן הזה שאין לנו את היכולת (המדעית) לגלות את צורתו המדוייקת, אבל אני לא מאמין בזה. בכל מקרה, זה לא עקרוני. כל עוד לא יוכח אחרת, כדור הארץ הוא עגול כי זה כן הוכח. אם יוכיחו שזה לא נכון אז נצטרך למצוא משהו חדש. בנתיים האמת היא מה שידוע לנו מניסויים\גילויים מדעיים. אני מניח שזה בעצם מה שציפית שאני אגיד. נכון? השאלה היא למה?

IC4

New member
היי תשובה יפה ../images/Emo6.gif

האמת שלא ציפיתי לכלום רק התענינתי מה תגיד לא ניסיתי לחשוב רחוק יותר מההתענינות ולא פיתחתי שום ציפיות אל תחייה לא בהווה ולא בעבר ולא בעתיד :) פשוט תחיה

למעלה