the making of dark side

שלום חן

New member
the making of dark side

סוף סוף סידרתי את המחשב, לא התגעגעתם אלי? בדיוק לפני חצי שעה קניתי את ה- d.v.d הנ"ל לפני שאני יושב לצפות בו אולי תגידו לי למה לצפות? איך ה- d.v.d? בקיצור, שווה את ה- 100 ש"ח? תודה לעונים.

Perfect sense

New member
אתה מקבל אותו חזרה במעגן מיכאל היום

חרטושה

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

אם אתה שואל כל כך בנימוס....ת'אמת יש לי חור בהשכלה בכל מה שקשור לחומר וויזואלי, אז אל תשכח לחזור ולספר לאלו מסקנות הגעת אחרי שתצפה כן..?

שלום חן

New member
מסקנות הוועדה!

צפיתי.... אני רוצה להגיד שמאד נהניתי ושווה את ההשקעה. הסרט כמובן עוסק ביצירת התקליט, הבמאי מראיין את חברי הלהקה והם מספרים על כל התהליך הרעיונות והחוויות ביצירת התקליט. וטטרס, גילמור ורייט נותנים קטעי אנגפלאד, הייתי קורה לזה, ויחסית לגילם מפליא איך הם שומרים על רמת נגינה כה מיקצועית וגבוהה,ראינו זאת כמובן גם בלייב 8, קטעי דמו נדירים שווטרס הקליט כהכנה, טסטים ובדיקה לכל שיר, קטעים שראינו בהופעה החיה מפומפיי תמונות ועוד. האכזבות שלי: 1- אין תרגום לעברית ואני קצת מתקשה עם האנגלית של הבריטים, או דוז בלאדי אינגליש. 2- חסר לי קטעים מהופעות שלהם מאד הייתי רוצה לראות קטעים ממסע הופעות שהם עשו לתקליט אם היה, או כל קטע מהופעה אחרת שמתקשרת לתקליט. זהוא חוץ מזה בסיכום הכללי מאד שווה ומהנה, אני יושב מול המחשב שכה התגעגעתי אליו לצליליו של פרדי מרקורי ז"ל עם קווין האגדית, טפו רחמנה לצלן. good night evry body. לילה טוב

The Walrus

New member
אני לא חושב שיש צילום של הופעה

מאותה התקופה... אני השגתי רק בוטלגים באודיו והם באיכות גרועה.

שלום חן

New member
בטוח שיש להם חומר...

ויז'ואלי מהתקופה הם רק לא מפרסמים אותו משום מה.

לא ממש

הסרטה של הופעות לא היתה דבר שבשגרה באותם ימים. בעצם, גם היום לא - זה מצריך הרבה ציוד, כח אדם, ובקיצור - עלויות. יש כמה פילמים שצילמו תחנות טלוויזיה בפסטיבלים אירופאיים, בהם הפלויד השתתפו. יש גם כמה פילמים שצילמו אנשים מהקהל(!), אבל אלו אינם צילומים מקצועיים. למיטב ידיעתי, פומפיי היה הפרוייקט המוסרט היחידי שהם השתתפו בו באופן רשמי (כולל הצילומים באולפן בעת הקלטת DSOTM), בשנות השבעים. אולי היה איזה קליפ לקידום מכירות Animals, אבל זה כל מה שידוע לי.

Silvernaor

New member
לא מדויק, תראה שוב

כשהם מדברים על on the run ושומעים אותו בתור הtravel section שהיה לפני הקלטת האלבום, אז רואים קטעים מצולמים מהופעה אחת, עם זוויות מצלמה של צילום מקצועי, למרות שזה קטע דיי קצר, עדיין רואים וגם יש צילומים לאורך כל הסרט כמובן שההופעות המלאות המצולמות, כמו הופעות "החומה", גנוזות

למעלה