the man and the journy

oribarak

New member
the man and the journy

אפשר לקבל בקשה מידע מה זה?זו סוג של הופעה או שזה דיסק שנגנז? ואיפה אפשר לרכוש, אם בכלל?

אורי, יש מאמר על היצירה במאמרי

הפורום, בקטגוריה "הופעות". אי אפשר לרכוש את זה באופן רשמי/חוקי.

oribarak

New member
היא שודרה בתחנות רדיו?

את שמעת את זה פעם?זו הופעה שווה?כי אני מכיר את רוב השירים וזה נשמע מאוד מעניין... פלוורבוי\שקטי, יש לכם את זה?

היה מספר הופעות מצומצם של היצירה

אחת מההופעות היתה בהולנד, ושודרה בשידור ישיר ברדיו שם. ההקלטה הזו נפוצה בתקליטים לא-רשמיים. כן, שמעתי את זה. זה בהחלט מעניין. מה שהיה יותר טוב זה אם היתה הסרטה של ההופעה, כי החלק הויזואלי היה מרכיב חשוב בה. אבל אין.

Shakty

New member
יש הקלטות של זה מכמה הופעות

מבחינת איכות הכי מומלץ לשים את היד על ההופעה מהקונצרטחבאו באמסטרדם ישנם כמה בוטלגים מאותה הופעה ב ספט' 69 - שניים מומלצים מהם : The Man & the Journey - מכיל את כל ההפועה כפי ששודרה ברדיו - איכות הקול סבירה פלוס Amsterdam 69 - מכיל רק קטעים מאותה הופעה אך באיכות קול טובה יותר. ישנו עוד בוטלג בשם LANDSCAPE שאמור להכיל את כל ההופעה וביכות קול טובה (עבר ניקוי באולפן) אבל טרם שמתי על ידי עליו.

holo

New member
ציף, קשה להתמצא בכל המאמרים

והשאלות נפוצות בגלל הדרך שזה מאורגן.. לי אישית זה מאוד לא נוח למצוא משהו, ואני לא יודע מתי לחפש משהו בשאלות נפוצות או במאמרים. יש יותר מדי תתי קטגוריה בכל אחד.

מערכת ה"שאלות הנפוצות"

היא מאוד מסורבלת. אני אנסה להעביר את מרבית הדברים למערכת המאמרים, שהיא יותר קלה לניווט.

למעלה