the matrix reloaded

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
the matrix reloaded

ככל הנראה ייצא ב2003 או 2004 ? נדמה לי שגם האחד עשרה בספטמבר השפיעו על הסרט בכל מקרה - אין , אני חוזר , אין לדבר על הסרט הזה בפורום הזה אסור "לגלות" שום פרט עליו במקרה ומישהו שומע או קרא !! ומה אתם אומרים, נשאיר את הפורום בתור העולם האמיתי של תפוז ? שרק אנשים נבחרים מתוך המטריקס (תפוז) ייבחרו לדעת על קיומו :) ?

חזיר בר

New member
אני בעד

יהיה לזה ריח של מיסתורין ואקסלוסיבי,שלא לדבר על האנשים שיגיעו לפה בדרך זו או אחרת וישר יקבלו את כל האפלוליות הבריאה של המקום ישר בפנים. אז אני אומר ככה חוק ראשון של פורום מטריקס וקונספירציות אחרות: לא מדברים על פורום מטריקס וקונספירציות אחרות חוק שני של פורום מטריקס וקונספירציות אחרות: לא מדברים על פורום מטריקס וקונספירציות אחרות

leeloo

New member
אה! גדול! מטריקס קלאב! מי לייק!

אני מסכימה עם חזירון בר, במידה ויחליטו שם למעלה שיש לשים את הפורום בכותרות, תתמודדו עם התוצאות של אנשים שלא תמיד רציתם לדבר איתם, אך מצד שני, יבואו הרבה יותר אנשים. בינתיים בואו ונהנה מהמועדון הפרטי שלנו... אני מרגישה כמו במועדון 54! ראיתם את הסרט? (ראיתם איך אני מכניסה מסרים סמויים? כמו עם הקולה, או התמונות פורנו של טיילר..) סרט גדול עם ראיין פיליפה ומייק מאיירס בתפקיד מנהל המועדון (שכחתי איך קוראים לו...).

חזיר בר

New member
אז צריך לבקש מהמנהלת פורומים

שלא לחשוף אותנו ברבים,לנמק את זה שזה חלק מרוח הפורום

RedStorm

New member
אבל מצד שני...

אבל ....מסתירים מאיתנו דברים! אנחנו לא אוהבים את זה נכון? אז עכשיו יש לנו פורום...נגד זה.. אבל אם אנחנו נשאר חסויים (שזה מגניב...עדיף לרוב ומוסיף לאפלה... ) אנחנו בעצם מסתירים מידע חיוני? מהה לא?? אז איפה העקרונות שלנו? בלאק ג´ק(21)

RedStorm

New member
ואם כן.....

צריך לשלוח למנהל הפורומים...בקשה... ואני חושב שהוא או היא רוצים אנשים אנשים אנשים ..... אבל הם יסכימו!נראה לי..

Chot

New member
אתם חבורה של נאטקייסס!

ואני דבקה באמונתי זו! חה חה חה חה חה!!

IC4

New member
welcome... to the real world!!

פורום סרטים הוא לא אמיתי :) בבוא הזמן כשהאחד יצטרף אלינו נעשה שינויים ביקום.

leeloo

New member
עם כל הכבוד לקאלט שלנו...

אני לא מסכימה שתזלזל כך בפורום שגידל וחינך אותך למה שאתה :). תן את הכבוד המגיע לו... וכשאתה מדבר על האחד... במי מדובר בדיוק?! ניראה לי שאתה פשוט אוהב לצרף 3 מילים ביחד בלי הקשר מסוים ויוצא לך משהו כזה "מסתורי" ובלתי ידוע.. "מורכב"... ואת היקום אתה רוצה לשנות? קודם שנה את העולם (אני ואתה נשנה את העולם...) אח"כ תפנה למטרות יותר נשגבות.. גם את רום לא בנו ביום אחד... ואם כבר מדברים על רום, זה מזכיר לי שביום שישי יש מסיבה ענקית עם די ג´יי מוצלח ויש מלא מלא משקאות שעולים בין 3-5 ש"ח בלבד! "אתה קולט מה אני אומרת לך?" וודקה עם רד בול- 5 ש"ח! ולמרות שוודקה זה חריף לי מידי, אני אוהבת רד בול, וזה ניראה לי כמו שילוב מנצח... :)

חזיר בר

New member
שמעת שבסקנדינביה מתו איזה 3

אנשים מרד בול. אבל עזבי,נוק יורסלף אווט. והעניין הזה עם הצירופי מילים,זה משהו שאנשים כמו נוסטרדמוס עלו עליו לפני מלא זמן, תגיד הרבה שטיות עם קצת מילים גבוהות ואתה ישר עם סקס אפיל מיסתורי ובחורות קופצות עליך ברחוב.

IC4

New member
אויש נו באמת

40 שקל אלכוהול חופשי מועדון הנמלה נראה לי יותר זול (למרות שזה אומר שגם האלכוהול הוא זול) רד בול נותן לך כנפים לגן עדן אני בספק עם נוסטרדמוס היה רב שגל לפחות לא בגלל מה שהוא אמר ישו לעומת זאת היה גאון "תאמינו בי או שתלכו לגיהנום לנצח" "הו ישו תציל אותי תגיד לי מה לעשות" "אל דאגה נערתי... ישו כאן להצילך"

leeloo

New member
עוד מישהו עלה על זה?! גדול!

כל הזמן שהייתי במשלחת של פולין אז לקחו אותנו לכל מיני כנסיות מדהימות ביופיין, וכל הזמן ראיתי צלבים עם ישו עליהם. עכשיו בתוך הכנסייה יש תמונות של ישו עם אור ענקי מאחוריו, וכל מיני תמונות שהוא כאילו מדבר וזה... ואני חייבת להגיד שנדלקתי על הבן של ה´! וגם בסרט שעשו עליו הוא ניראה שווה! בקיצור כמעט שקלתי כבר להמיר את דתי ולהפוך לנוצריה מאמינה בישו שהיה חתיך בטירוף! לא סתם אומרים עליו: "jesus christ - super star!".. וכבר רציתי לקנות צלבים ותמונות ,אבל אז וויתרתי על הרעיון... מסכנים ההורים שלי.. למרות שהם חילונים לאללה, אבא שלי עוד הולך לבית הכנסת ביום כיפור, אז לא נעים... אם הוא היה חי עכשיו היינו עושים רביעיה!
חחחח... טוב די אני מפסיקה עם ההערצה שלי להומואים חמודים.... איתי ודקל סולחים לי, ויודעים שהכל מאהבה ובצחוק....

leeloo

New member
אוףףףף למה להיות קשים?!

זה הכל בצחוק... עזוב... לא תבין... לא הוא ולא חזירון הומואים... להירגע...

Chot

New member
ה"אחד" הפוטנציאלי שלנו

היא רות! (זאת הגרסא הישראלית לניאו. תקבלו אותה בהבנה) איפה רות?

חזיר בר

New member
רד סטורם אתה חייב להבין

שמי שצריך להגיע לפה,יגיע לפה בדרך זאת או אחרת. לזה אין מה לדאוג.

למעלה