the mole us עונה 2

niro62

New member
the mole us עונה 2

ווואוו הייתה ממש אחלה עונה, באמת שנהניתי הפורמט גאוני, אחלה מתמודדים, אחלה משימות, ופשוט מותח. ממליץ לכול מי שלא ראה להתחיל לראות דחוף, פורמט הריאלטי הכי טוב שיש.
אני ירשום על כל מתמודד בנפרד:
דורתי - חמודה, אינטליגנטית, ומזליסטית ברמות, אני לא מאמין שהיא כמעט הודחה. האמת היה בה משהו חשוד, אבל לקראת הסוף כבר היה לי ברור שזאת לא היא.
האתר - בתחילת העונה היא הייתה כמעט בלתי ניראית אבל לאט לאט היא הפכה לאחת המתמודדות האהובות עליי, וממש ראו עליה כמה היא רצתה לנצח, והאירוניה שבהפסד שלה היא פשוט אדירה, היא אשכרה הייתה אמורה לנצח את המשחק הזה, והייתה כל כך קרובה, למה לעזאזל לכרות קואליציה עם דורתי, זה היה מהלך מיותר, וחבל שהיא הבינה את זה מאוחר מידי. לקראת הסוף כבר התחלתי לחשוד שהיא החפרפרת, אבל בסוף התגלה שלא.
ביל - החפרפרת, האמת זה היה די צפוי, בערך מפרק 5 התחלתי לחשוד בו, והוא היה החשוד מספר 2 שלי, הדבר היחידי שלא הבנתי הוא למה לעזאזל, בפרק 12 שאנדרסון הציע לו להכפיל את הקופה אם הוא לא יקרא את החוברת עם המידע על החפרפרת, הוא הסכים, הוא סתם הכפיל את הקופה שהוא היה יכול לצאת מזה בלי שום חשדות, כנראה שמה שאני חושב על הפורמט נכון, יש שלב שכולם כבר מבינים מי החפרפרת, ונשאר רק לשמור עליו שלא יעשה שטויות והוא כבר מתנהג יפה ולא מכשיל משימות כי לא נעים לו מהחברים.
בריבס - וואוו אתה צריך להיות ממש לא יוצלח וממש מוצלח ביחד בשביל לא לשחק את המשחק בחפרפרת, ובריבס איכשהוא הצליח וזה כמעט בלתי אפשרי, לכולם לא היה אפילו טיפה חשד בו והוא לא עשה שום פעולה אסטרטגית כלשהיא, והיה דמות משעממת להפליא.
דרווין - היה החשוד מספר 1 שלי לאורך כל הדרך מאז שליסה הודחה, ממש הופתעתי שבסוף הוא לא החפרפרת.
קייתי - חמודה
אלביה - מתתי אליה, כל עונת ריאלטי צריך את הבחורה שכולם שונאים ואף אחד לא מבין למה.
אנדרסון קופר - מנחה תותח.
בכללי אני חושב שהעונה הזאתי של החפרפרת הייתה יותר טובה מהראשונה ואני מאמין שגם מהבאות בגלל האורך שלה, לדעתי אי אפשר להיכנס למעמקי ההרפתקה של איזשהיא תוכנית ריאלטי אם יש לה פחות מ10 פרקים, וכאן מספר הפרקים והמתמודדים היה מושלם, למרות שאפשר להוריד את הפרק שהיה גם בעונה הקודמת, שהשלוש האחרונים מתחרים במשימות האחרונות ואין הוצאה להורג, או לעשות אותו לפחות שיש עוד מתמודדים, לא רואה מה הטעם ככה? זה מזכיר לי את הפרקים של המירוץ למיליון שנשארים 3 זוגות ועושים להם לג שכולם יודעים בוודאות שאף אחד לא יודח בו כי יש 3 בגמר.
ושאלות:
למה אנדרסון לא ממשיך לעונות הבאות?
האם אנדרסון יודע במהלך העונה מי החפרפרת?
מה מקבל החפרפרת בתמורה למעשיו?
איזה עונה של איזה גירסא כדאי לראות עכשיו?
האם אתם זיהיתם איזשהוא מהרמזים לבד? לי זה ניראה בלתי אפשרי
האם יש איזה שהם דיבורים על חידוש הסדרה?

וואוו זה החפירה הכי גדולה שעשיתי בתפוז אי פעם

Boran

New member
עונה מדהימה

"טייני באבלז"

לדעתי זו היתה העונה הראשונה של החפרפרת שראיתי (חוץ מהישראלית).
ממליץ גם על עונה 5 האמריקאית ועל העונות האוסטרליות.

אנדרסון קופר אכן תותח.

Boran

New member
אה, ו-

לא חשדתי בביל, האמת, פשוט ממש לא אהבתי אותו ורק חיכיתי שהוא יעוף

niro62

New member
לעונה

בהתחלה ביל עיצבן ואחר כך הוא ניהיה מהנה יותר. ראיתה את העונה הישראלי? וואוו זה היה מזמן, איך היא בהשוואה לאמריקאית והאוסטרלית (איתי אנג'ל נשמע מזעזע לתפקיד מנחה).
ואתה יודע אם במהלך הצילומים אנדרסון יודע מי החפרפרת?

Boran

New member
במהלך הצילומים

אנדרסון לא ידע מי החפרפרת. אני זוכר שבריאיון הוא אמר במי הוא חשד, נראה לי שהוא חשד בדורותי. או בהתר.

איתי אנגל דוקא היה מנחה מדהים. לדעתי החפרפרת הישראלית היתה תכנית הריאליטי הטובה ביותר שנעשתה פה, היא פשוט הקדימה את זמנה בכמה שנים. זו היתה הפקה מעולה לדעתי.

niro62

New member
בקצב שלך אתה בטח תגמור את דקסטר תוך יומיים

אז לך על זה!

אבל האיכות, הו האיכות

הייתי משלם בשביל היכולת לראות את הסדרה באיכות נורמלית. שילומים רבים!!!!

amitooshacham

New member
וואו, אם רק היה לי זמן

הייתי חוזר לראות עכשיו את העונה הזאת. איזה עונה ישנה ומעולה זו. אם אני זוכר נכון ידעתי מראש מי החפרפרת כי ראיתי את העונה אחרי שהיא הסתיימה אבל עדיין הצלחתי מאוד להנות ממנה.

למעלה