The monster ball: at Madison square Garden

UnderTHE Bridge

New member
The monster ball: at Madison square Garden../images/Emo41.gif

ליידי גאגא: המופע, או בשמו האנגלי:Lady Gaga Presents: the Monster Ball Tour: At Madison Square Garden הוא מופע שצולם במשך שני לילות עבור רשת HBO.זהו מופע ראשון מהטור העולמי של הזמרת, והוא ישודר בישראל יומיים בלבד אחרי השידור בארה"ב ב-HBO! ליידי גאגא, זוכת חמישה פרסי הגראמי, היא אחת האומנים המרתקים והמיוחדים של השנים האחרונות, היא הפכה לסנסציה עולמית בן לילה ומכרה למעלה מ-13 מיליון עותקים מאלבומה The Fame. הסינגל הנוכחי שלה Born This Way הוא השיר ה-1,000 בתולדות המצעד האמריקאי שנכנס הישר למקום הראשון, וכבש את מצעדי ההורדות באייטונז. ההופעה, על פי גאגא, מתארת את ניסיונה של גאגא ומעריציה (המכונים "המפלצות הקטנות" – Little Monsters) להגיע לנשף המפלצות.המופע יכלול את להיטיה הגדולים וביצוע ללהיט החדש Born This Way. מעבר לשירים, גאגא אפשרה לצוות הצילום הצצה נדירה אל חייה הרחק מאורות הבמה והוא כולל גם הצצה אל ההכנות למופע עצמו ומה באמת קורה מאחורי הקלעים של ההופעה. גאגא עצמה חשפה את קיום המופע בזמן הריאיון האייקוני שלה בתוכנית של ג'יי לנו (ו-HBO אישרו למחרת את הידיעה) ורשמה בטוויטר בזמן הצילומים למופע: "איזה חלום! מצטלמת למופע שלי ל-HBO, זה חלום שהתגשם". נשיאת HBO סו נייגל אמרה: "ליידי גאגא היא הכישרון המוזיקלי הכי מרתק וייחודי בעולם כיום. אנחנו מתרגשים במיוחד מכך שהיא יוצרת עבורנו אלמנטים מיוחדים שיהפכו את ההופעה לחוויה מיוחדת ועוד יותר בלתי נשכחת לצופינו". את המופע ביימה לוריאן גיבסון, שאחראית לכוראוגרפיה ברוב הקליפים של גאגא, כולל "פוקר פייס", "פפראצי", "Bad Romance" ו"טלפון". עיתוי המופע אינו מקרי והוא משודר לפני יציאת אלבומה החדש Born This Way שיצא ב-23 במאי, וכולל את הלהיט הנושא את אותו השם, ששהה 6 שבועות רצופים במקום הראשון במצעד Billboard Hot 100 ונחשב לסינגל שהגיע למכירות של מיליון עותקים בפרק הזמן הקצר ביותר בהיסטוריה!המופע ישודר כחלק משידור מוצאי יום העצמאות, שיכללו גם את פרק הבכורה של העונה השניה של "אנשי החוק".
הספיישל ישודר ביום שלישי ה- 10/5 ב- 22:00 מוצאי יום העצמאות ב- Yes Drama ו-Yes Drama HD זמין גם ב- VOD

GM1988

Well-known member
יש../images/Emo70.gif יש../images/Emo70.gif יש../images/Emo70.gif

אני כלכך מחכה לצפות בהופעה שלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
זה יוצא יומיים לפני היום הולדת שלי, וזה כלכך מרגש סוף סוף לראות את ההופעה באיכות HD ובמלואה

limors2

Active member
איזה כיף!../images/Emo99.gif

אני אתכונן ליד המחשב כדי להוריד כבר מעכשיו.

GM1988

Well-known member
אל תדאג, זה הולך לצאת לרשת מיד אחרי השידור

או מקסימום יומיים אחרי, אז תוריד את זה ויהיה לך במחשב

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo207.gif Gagavision no. 44 ../images/Emo241.gif

גאגא שוב חושפת חלקים רנדומלים מבורן דיס וואי הבא עלינו לטובה, מדברת על ההופעה אצל אלן, מאשרת את תאריך היציאה של הקליפ המיוחל של ג'ודאס וכמובן מהממת כהרגלה. צפייה מהנה :)

למעלה