!The Names Game

מאטריקס

New member
!The Names Game

כן כן, הנה זה הגיע - היישר מבית היוצר של "מאטריקס בע"מ" - משחק השמות! מאיפה זה התחיל : (ספר לנו על כך, מאטריקס
) בזמן האחרון גיליתי כל מיני משחקי מילים בשמותיהם של השחקנים השונים, והחלטתי לפתוח על כך משחק. איך משחקים בזה ומהי המטרה: (ספר לנו על כך, מאטריקס
) איך? פשוט מאוד. אני אכתוב "הגדרה" של משחקי מילים ואתם תצטרכו לגלות מיהו השחקן/נית המדובר/ת... לדוגמא, אם אני אכתוב: "ילד גנב" אז ההבא יצטרך לכתוב (בכותרת, כן כן בכותרת! לא בגוף ההודעה! בשביל שידעו שכבר החידה נפתרה והושלמה ושלא ימשיכו לחרוש על זה ולדפוק ת'ראש בקיר
) שהתשובה היא "בן סטילר" ויצטרך להסביר למה. במקרה הזה: ילד - בן, גנב - סטילר = בן סטילר. מי שצובר הכי הרבה תשובות (נקודות) יזכה בנייר טואלט חברת מאטריקס בע"מ... חחחחחחח
נשמע כיף, נכון? אז יאללה נצא לדרך! צייד קדוש (קל מאוד... רק בתור התחלה
)

מיצי007

New member
הולי האנטר

שחקנית מעולה.... ואגב, אין הרבה שמות בעולם הבידור שאתה יכול לשחק איתם ככה.
ואני רוצה פרס אחר,לא רוצה נייר טואלט יש לי מספיק

מאטריקס

New member
יש לך מספיק ?! ../images/Emo26.gif

פה מדובר במוצר איכותי, מחברת "מאטריקס בע"מ" שמבטיחה לך ניגוב נעים ומובטח! הכסף מוחזר אם את לא מרוצה מהמוצר - ויש לנו גם שנה אחריות!
בכל אופן, (!?we have a... (winner צדקת! קיבל 1 נקודות!
ובעניין השמות, יש מספיק לכולם - אל תדאגי!
הגדרה הבאה: השופטת ג'ודי (זה לא לקוח מחברת מאטריקס בע"מ אלא מחברת לילו בע"מ, מנהלת פורום סרטים לשעבר לפני שהחתולה המטורפת של ג'יימס בונד 007 הדיחה אותה משם והשתלטה על הפורום
)

מאטריקס

New member
את צריכה גם להסביר למה... ../images/Emo9.gif

לזרוק שמות זה לא חוכמה... הקטע הוא למצוא את ה"טריק" ואת המשחק שבהגדרה, וכך לגלות את שם השחקן/נית...

מיצי007

New member
אויש שתוק../images/Emo70.gif

אני לא הדחתי אותה,היא עזבה מרצונה כי לא בא לה על סרטים יותר.
השופטת ג'ודי-אין לי שמץ

מאטריקס

New member
רמז ../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif ../images/Emo9.gif

מדובר בשחקן (!) שנחשב כפופולארי מאוד בעולם כולו. אם אתם יודעים מה התשובה, תסבירו גם למה...
מאטריקס!

pinoki

New member
אופסייי....נראה לי שהייתה לי טעות

בראיה... אני הולכת לחפש את המשקפים...

מאטריקס

New member
בהצלחה בחיפוש! ../images/Emo8.gif בכל אופן,

השופטת ג'ודי - זה די קל! אף אחד לא יודע ?! רוצים עוד רמז ???

מאטריקס

New member
קצת באיחור אבל - רמז!

השופטת ג'ודי - איפה היא עובדת? במה היא מתעקסת? איזה ספר היא קוראת
(
)

pinoki

New member
אמממ.....

איפה היא עובדת? בבית משפט במה היא מתעסקת? בשפיטה איזה ספר היא קוראת? הא??

מאטריקס

New member
אוקיי, באיחור אבל...

הנה התשובה, נמאס לי. השופטת ג'ודי מתעסקת עם חוקים. חוק באנגלית = LAW כעת נשאר לנו רק "ג'ודי" וזה מזכיר לנו כמובן את ג'וד לאו. יאללה עכשיו הבא, נעשה קודם את של לילו בשביל לזכור איזה מנהלת טובה הייתה פעם בפורום סרטים!
פת לחם שיט תמים זה שתי הגדרות, כל הגדרה = חצי נקודה. עונים על 2 מקבלים נקודה!

למעלה