vegetable man
New member
The National Anthem ../images/Emo168.gif
Everyone Everyone around here Everyone is so near It's holding on It's holding on Everyone Everyone is so near Everyone has got the fear It's holding on It's holding on It's holding on It's holding on It's holding on
כולם , כולם כאן... כולם כל כך קרובים... זה מחזיק מעמד, זה מחזיק מעמד כולם , כולם פה כל כך קרובים, לכולם יש את הפחד... זה מחזיק מעמד, זה מחזיק מעמד ________________________________________________________________ ת'ום מנגן את הבאס הזה (באלבום, כמובן), באופן חריג. השיר אהוד מאוד גם על המעריצים וגם על הלהקה, מרגע שניגנו אותו בהופעות שקדמו ליציאת האלבום. לכשיצא האלבום, אני זוכר שת'ום יורק הגיב בכעס על הטענות של מבקרים שאין בשיר הזה כלל מלודיה. אבל אני חושב שיש בשיר הזה המון: הוא מביע את הרגשות מצוין עם "It's holding on", שהייתי יותר מתרגם אותו בתור משהו כמו "זה אוחז בנו". אם דיברנו על תאגידים, קפיטליזם ו-No Logo, אני מרגיש בשיר הזה משהו בועט, באופן כללי, כנגד תופעת העדר בחברה שלנו. ת'ום וג'וני אמרו לתזמורת של כלי-הנשיפה להשתולל ולנגן שטויות ככל שמתקרבים לסוף השיר, והוא הופך קצת מעורר אימה בסוף, כשת'ום נשמע אפילו מתחנן. אני בכל אופן מתענג על כל רגע בשיר, ומאמץ אותו רשמית בתור ההמנון הלאומי שלי, מלודי או לא.