The O.C - הפרק השבועי

TheCharm

New member
The O.C - הפרק השבועי

היה פרק מצחיק, הסרקסיזם של הסדרה במיטבו סוף סוף. הנה ציטוטים:
Ryan: What are you making? Mom's hangover special? Trey: What do you mean? A pack of smokes and a fresh cocktail?​
ריאן: מה אתה מכין? המנה המיוחדת של אימא להאנגאובר? טריי: למה אתה מתכוון? קופסת סיגריות וקוקטייל מרענן?
~
~

Trey: Just ah, something I picked up in prison. Seth entering: Ah yeah, the old scallion and shiv omelet. I've seen Lockup. Stallone's finest work since Over the Top. Trey: Stallone, huh? Eh, I'm more of a Van Damme fan. Ryan: What, are you kidding me? Segal, man. Seth: Yeah, a divided house can not eat. Now we all gotta get together between a single action hero.​
טריי: רק אה, משהו שגיליתי בכלא. סת' נכנס: אה כן, אומלטת הבצל. ראיתי "Lockup". העבודה הטובה של סטאלון מאז "Over the Top". טריי: סטאלון, אה? הא, אני יותר מעריץ של ואן דאם. ריאן: מה, אתם צוחקים עליי? סיגל, בנאדם. סת': כן, בית שנוי במחלוקות לא יכול לאכול. עכשיו כולנו צריכים להחליט ביחד על גיבור פעולה אחד.
~
~

Sandy: So a charity event where the donors keep half the profits and a yardsale with no yard. Hm. So that's how they do it in the OC.​
סנדי: אז אירוע הצדקה שבו התורמים מקבלים חצי מהרווחים ומכירת חצר ללא חצר. אמ. אז ככה עושים את זה ב-OC.
~
~

Sandy: Hey, guys. I'm chairing The OC Pseudo-Charity Non-Yard sale. Seth: Hey, Dad, that's fantastic. Ryan: Good luck with that.​
סנדי: היי, בנים. אני עורך את אירוע הכמעט-הצדקה מכירת החצר-בלי החצר. סת': היי, אבא, זה נהדר. ריאן: בהצלחה עם זה.
~
~

Trey: This is the crystal egg from Risky Business? Newpsie 2: Well it's not the F-14 from Top Gun.​
טריי: זאת ביצת הקריסטל מ"שעשועים מסוכנים"? ניופסית 2: טוב, זה לא ה-F14 מ"אהבה בשחקים".
~
~

Sandy: Joanne. Tell me you didn't order those napkin rings? This is not a mob wedding.​
סנדי: ג'ואן. תגידי לי שלא הזמנת את טבעות המפיות האלה? זאת לא חתונת אספסופים.
~
~

Ryan: Okay, you stay here. Seth: What are you going to do? Ryan: I don't know. Seth: Okay, I got a plan. The kind of plan that made me All-Camp Capture-the-Flag Champ Tahoe. And it is extremely stealth.​
ריאן: טוב, תישאר כאן. סת': מה אתה הולך לעשות? ריאן: לא יודע. סת': טוב, יש לי תוכנית. סוג התוכנית שעשתה אותי אלוך הדלגים של כל מחנה טהואה. וזה מלא בהתגנבות.
~
~

Ryan: Hey, go deep. Seth to himself: This never worked in PE.​
ריאן: היי, לך רחוק. סת' לעצמו: זה אף פעם לא עבד בחנ"ג.
~
~

Trey: What's a "Newpsie"? Sandy: They're like vultures, except the Newpsies like to paint their talons. Actually, they'd rather have somebody else paint their talons. Oop. Here comes a flock right now.​
טריי: מה זה "ניופסית"? סנדי: הם כמו נשרים, רק שהניופסות אוהבות לצייר על הטפרים שלהם. למעשה, הם היו מעדיפות שמישהו אחר יצייר על הטפרים שלהם. אופ. הנה באה חבורה ממש עכשיו.
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

נו, יש לזה פורום.../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

אפשר לדבר פה על סדרות שאין להם.. המירוץ למליון, הופ ופיית'. די על THE OC וכו'.

TheCharm

New member
אנלא מבין

מה הבעיה? זה פורום לערוץ, לכל הסדרות בערוץ. יש גם פורום לסמולוויל, זה לא מונע מאיתנו לדבר כאן על הסדרה. יש פורום להכל, אז? אסור לדבר על הסדרות גם כאן? כן, אה, מותר. אם אתה חושב שצריך לדבר על סדרות אחרות, אז אין בעיה, אני חושב שאתה מוזמן פה לפתוח נושאים חדשים על כל סדרה שמשודרת בערוץ, אבל אם אתה לא רוצה, אז פשוט אל תבוא בטענות.

תתפלא, אבל../images/Emo168.gif

מותר לי לבוא בטענות כמה שאני רק רוצה. זה אחד הדברים שאני עושה הכי טוב בפורום הספיציפי הזה. מי אמר לך שלא מותר? וואי, תפסיק להכניס כבר מילים לפה. זה פשוט בזבוז לפתוח אלף שרשורים חדשים על פרק של סמולוויל ועוד שרשור לפרק של THE OC..

TheCharm

New member
לא, זה לא בזבוז

זה בדיוק כמו שיש פורום טלוויזיה, מדברים שם על סדרות שיש להן פורומים משלהם, אז מה הבעיה?

בורר שמדברים,../images/Emo168.gif

אבל אתה באמת רואה כל יום שני פתיחת שרשור לפרק של "חברים"? או כל יום רביעי דיון מעמיק על "ניפ/טאק"?

TheCharm

New member
טוב, זה לא עומד לדיון,

לא נוח לך, אל תשתתף, אני החלטתי לפרסם ציטוטים פה ולא שם, כי פשוט התחשק לי פה ולא שם, ואני גם לא אעשה דיונים על סמולוויל בפורום סמולוויל כי אני בכלל לא בו

Tinty

New member
../images/Emo26.gif

"מותר לי לבוא בטענות כמה שאני רק רוצה. זה אחד הדברים שאני עושה הכי טוב בפורום הספיציפי הזה." לפחות יש לך מודעות עצמית

JTיXל

New member
מה הבעיה?!

מסכים כל מילה עם ג'וני!! זה פורום לכל סדרות יס וויקאנד לא רק לאלה שאין להן פורום! ואף אחד לא ימנע ממני לדבר על סדרה בנושא של הפורום של הערוץ!

למעלה