The O.C magazine - דרושים!

TheCharm

New member
The O.C magazine - דרושים!

-אנשים שיכתבו כתבות על הסדרה, השחקנים והדמויות (בלי כלילת ספוילרים). -אנשים שמעוניינים לתרום מידע, או מוכנים אפילו לכתוב את המדורים הבאים: "השבוע", "סאמר מייעצת", "הכל במחוז", "השחקן השבועי", "מסביב לניופורט". -אנשים בעלי רעיונות למדורים חדשים, שמעוניינים להכין בעצמם מידי שבוע את המדור. וגם, על מנת שהמדור יפעול ויצליח, אני צריך שיתוף פעולה של הגולשים בכלל! שישלחו שאלות ל"כותבים בתפוז", הצעות לשם חדש, שאלות ייעוץ ל"סאמר המייעצת", שאלות על הסדרה ל"הכל במחוז". אם יש אנשים שיודעים, יכולים ומעוניינים לעשות משהו שאינו מתבקש כאן - אתם מוזמנים לומר ואני אשקול את ההצעה ;)

שאלה בקשר למועדי שידור

מתי יש שידור חוזר של התוכנית ? באיזה יום ושעה..? תודה מראש.

bratz girl

New member
היי אני חדשה...

שלום אנשים מה קורה??? אחרי המון המון זמן שלקח לי להירשם(בגלל הכינוי) הצטרפתי סוף סוף לפורום... יש לי שאלה... במידה ואני רוצה לכתוב את "סאמר מייעצת" חיפשת אנשים שמוכנים לעשות את הפינה או שאת מחפשת רק אנשים שיהיו להם שאלות?? בכל אופן,אם את מחפשת אנשים שיכתבו..אז אני כאןן
שבת שלום!! שלכם bratz girl

TheCharm

New member
ברוך הבא

פירסט אוף אול, אני בן - ג'וני, נעים מאוד. ואני מחפש אנשים שיכתבו ממש את "סאמר מייעצת" (שהשם ישתנה אגב בקרוב) - והמטרה היא לכתוב אותו גם בצורה ביצ'ית וסנובית כזאת של סאמר... מין הסתם, כדי שיהיה מדור, צריך אנשים שישלחו שאלות, אז צריך גם את זה וגם את זה

bratz girl

New member
אני בת...

היי מה קורה??? אז יש מצב שאני יוכל לכתוב את המדור הזה?? או שצריך לעשות משהו לפני כן...? שבת שלום

TheCharm

New member
כעיקרון לא. כלומר, בשביל שיהיה מדור

צריך שאלות... אבל אף אחד לא שולח, אז במגזין הקרוב - נראה לי שלא יהיה מדור. את יכולה לנסות לפרסם ולראות אם מישו שולח לך במסרים, ואז זה יהיה לגיליון השלישי. מה שכן - את צריכה לענות ולייעץ, אם ישלחו לך שאלות - ואז לשלוח לי דרך מסנג'ר/אימייל.

TheCharm

New member
כמו שכבר ציינתי, אני בן

ובטח. תבחרי שחקן, תכיני את המדור (שצריך לציין עובדות עליו), ושלחי לי במסנג'ר/אימייל.

למעלה