עמ' 6 - החיים אחרי אורנג'
שלום. שלום לכולם. כאן סת' כהן. טוב, בעצם סת' רוברטס, כי אחרי שהתחתנו, סאמר לחצה. טוב, רגע, שאני אסביר את עצמי... אתם בטח לא מבינים מה פתאום התחתנו. כן, אז, היה לנו חיים קצת אחרי מה שאתם ראיתם. בערך 10 שנים אחרי, אני עומד.. יושב.. כאן עכשיו, וכותב לכם את כל מה שקורה בימים האלה. שזה קצת, קצת, קצת אחרי מה שאתם רואים ממש עכשיו כל יום שישי. בערך 10 שנים. אז, אלה... החיים אחרי אורנג' טוב, אז את המגזין הראשון אני אקדיש למה שקרה בזמן העשור הזה (גם כי הנהלת העיתון מחייבת אותי, וגם כי לא קרה ממש שום דבר מעניין בזמן האחרון). נתחיל מכל האחרים, כדי למתוח אותכם לדבר האמיתי. אז - אימא של לוק נפרדה מאבא שלו, ובבוקר אחד לוק קם וגילה שאימו עזבה אותו. הוא ניסה למצוא מקום בבית משפחת כהן, אצלינו כלומר, ואחר כך עבר למריסה, שנפרדה ממנו, וגם היא לא הסכימה. בסוף הוא ניסה אצל סאמר שלי, וגם היא לא ממש חיבבה אותו. אבל היא מלאך, אז... הוא נשאר אצלה שבוע, ובסוף עזב. חודש אחרי גילינו שהוא התגורר בצריף קטן שמצא על החוף. אז הוא התאבד. עלה על סירה, שט בים, ובסוף קפץ ממנה. לא ניסה אפילו לנשום. הגופה שלו נסחפה לחוף כמה ימים אחרי זה... מריסה וריאן היו ביחד, עד שמריסה גילתה שיש לה אחות נוספת, בערך בגילה. היא עברה לגור בבית משפחת קופר, והתאהבה בריאן. היא עשתה הכל כדי להפריד בינהם, כמעט הצליחה, אבל האהבה ניצחה הכל. לפני שבועיים עשינו ארוחה ע-נ-ק-י-ת בבית כהן, שהיה פעם שלי, ומריסה הודיעה לכולם שהיא בהריון מריאן. יחד עם זה, הם הודיעו שהם יתחתנו עוד מספר חודשים. ג'ולי קופר ובעלה נפרדו, היא - תודה לאל - עברה לגור רחוק רחוק ממחוז אורנג', והוא נשאר בבית. מריסה עזרה לו, ואחר כך הוא התחיל לצאת עם אחרות. כיום הוא יוצא, כאילו - קבוע יוצא, עם מישהי שקוראים לה מרינה לאפ. מריסה דווקא חברה נורא טובה שלה... קירסטן וסנדי, ההורים שלי, כמעט התגרשו, כי סנדי חשב שהיא בוגדת בו. בסוף היא הוכיחה לו שלא עשתה כלום, והם בסדר. אה, והיא נכנסה להריון. קוראים לו אהרון, אהרון כהן, הוא בן 7 כיום. והנה אנחנו מגיעים לנושא הכי חשוב - אני וסאמר! טוב, אז, סאמר סוף סוף נפלה בקסמים שלי, הפכנו להיות חברים, היה לי ביג קראש על אחרת, היא זרקה אותי, הבנתי שאני אוהב אותה, חזרנו להיות ביחד, ההורים שלה עברו לגור מחוץ למחוז אורנג', היה לנו קשר מרחוק, חשדתי שהיא בוגדת בי עם מישהו משם, נסעתי בסודיות לשם, גיליתי שההורים שלה התגרשו ושהיא רוצה לחזור למחוז אורנג', ניסיתי לדבר איתה שם, היא הבינה שבאתי לרגל אחריה, נפרדנו, היא חזרה אחרי חודשיים למחוז אורנג', התחילה לצאת עם אחר (אבל כדי שאני אקנא בה...), הצעתי לה נישואין. אז עברה שנה וחצי, התחתנו, ואז עברה שנה, ואז עברו חודשיים, ואז התחלתי לכתוב לכם את הדבר הזה כאן. וזהו, זה כל מה שקרה ב-10 שנים האלה... ושלא תחשבו שמאז התחלנו באמת לחיות חיים חסרי בעיות. להיפך. הבעיות רק המשיכו להגיע ולהגיע! אבל זה כבר למגזין הבא...