The O.C magazine - מגזין מס' 1

TheCharm

New member
The O.C magazine - מגזין מס' 1

בבקשה לא להגיב לנושא עד שאני אגמור לשים את כל החלקים!

TheCharm

New member
עמוד 1 - תוכן עניינים

עמ' 1: תוכן עניינים עמ' 2: דבר העורך עמ' 3: כותבים בתפוז עמ' 4: המשולש עמ' 5: שבוע עמ' 6: החיים אחרי אורנג' עמ' 7: סאמר מייעצת עמ' 8: החתונה עמ' 9: הכל במחוז עמ' 10: השחקן השבועי עמ' 11: מסביב לניופורט

TheCharm

New member
עמ' 2 - דבר העורך

הלווו אבריבדי! שבוע נוסף עבר בניופורט, גם אצלינו בישראל וגם אצלהם - שם - באמריקה הרחוקה. אנחנו נהינו מפרק שלישי של הסדרה, ובינתיים האמריקאים צפו בפרק הפותח את העונה השנייה... אצלינו, בכל אופן, היחסים בין ריאן ומריסה נראים כמתרחקים, למרות הקרבה שהייתה בינהם בפרק הקודם. סת' ממשיך לרדוף אחרי סאמר שלא ממש מתייחסת אליו, ואילו ג'ולי קופר, שבטח תכף תוכתר כהביצ'ית הרשמית של הסדרה, מנסה לסכסכך, כביכול, בין סנדי לקירסטן. אז, זה הגיליון הראשון של הסדרה בפורום שלנו. הכל עדיין טרי, והכל עדיין ישתפר. אתם אלה שיכולים להציע, לעזור, לתת חומרים וכו', ולהפוך אותו לטוב בהרבה יותר! שבוע טוב לכולם, ג'וני אורנג'.

TheCharm

New member
עמ' 3 - כותבים בתפוז

כן, גם אני חשבתי שזה כזה שם מוזר... "כותבים בתפוז"? לא נחמד, הא? מזל שאז גילו לי את הנוסחה. הנוסחה פשוטה - אתם אלה שתבחרו את השם למדור הזה. כותבים בתפוז (כותב: ג'וני אורנג') לא, לא. זה לא מדור-תחרות או משהו כזה. זה מדור שלכם. אתם תכתבו, תספרו, ותעשו כל מה שתרצו... בקשר למחוז אורנג'. מידי שבוע יתפרסמו 10 מכתבים, אותם אתם תשלחו (ואם אפשר בבקשה, אז יהיה עדיף במסר). אז כמובן שזה יהיה מדור-ראשון-קצר-מתמיד, כי אין עוד מכתבים... אבל ברגע שתתחילו לשלוח, המכתבים יתפרסמו. על מה אתם יכולים לכתוב? על הפרק שהיה, על דמות שאתם אוהבים, על כל דבר מגניב. אל תשכחו לציין שם, לפחות שם פרטי, במסר שאתם שולחים. ובקשר לשם, טוב - אתם תבחרו מה הוא יהיה, כי "כותבים בתפוז" לא יהיה השם הקבוע. ואיך אתם בוחרים? טוב, אז פשוט מאוד. בתגובה להודעה זאת אתם תכתבו את ההצעות שלכם. במגזין השלישי תתפרסם רשימה שתכלול את עשרת השמות הטובים ביותר, ואז אתם תבחרו אחד מהם (פרטים נוספים יהיו במגזין השלישי). בהצלחה, ושבוע טוב - כמו שרק במחוז אורנג' יכול להיות!

TheCharm

New member
עמ' 4 - המשולש

מילת המפתח של The O.C, לפחות בפרקים הראשונים, היא משולש, והרי שהרוב מתמקד במשולש הסוער של לוק, מריסה וריאן. מכות, נשיקות ושריפות - במרכז המשולש. יש את המשולש המתקשה, בו 2 בנים הגונים וטובים נעמדים לבחירתה של הנערה... יש את המשולש הטוב-רע, בו 2 בנים הגונים וטובים נעמדים לבחירתה של הנערה... ואז אחד עושה מעשה רע, מתמכר לרע, והבחירה קלה הרבה יותר. יש את המשולש המסתתר, בו 2 בנים הגונים וטובים נעמדים לבחירתה של הנערה... טוב, בעצם - 2 בנים הגונים וטובים לפחות מאיפה שהנערה מסתכלת על הדברים, ומאחורי הגב שלה מסתתר נער מגעיל ומניאק. יש את המשולש שהוא יותר שני קווים, בו הנערה חברה של צלע אחת, ובגלל שהיא החברה שלו היא פשוט כפויה אליו, ואז מגיעה מישהו חדש, והיא מתאהבת אבל נשארת כבולה לחבר שלה... ויש את המשולש הגורם, בו הנערה חברה של צלע אחת, ואז מגיעה מישהו חדש, והיא מתאהבת איתו, והחבר שלה קולט את זה והופך להיות מניאק אמיתי... ויש את המש.. בעצם, אין עוד משולש שאנחנו זקוקים לו כעת, כי המשולש הגורם - הוא המשולש שאנחנו מדברים עליו. לוק הוא החבר, מריסה היא הנערה, וריאן הוא החדש. וזה המשולש שלהם, שאולי עוד יתפתח בהמשך, אבל בינתיים הוא משולש בהתפתחות... מי יודע, אולי בהמשך זה אפילו יהיה מרובע? (כי אם כן, אז יש ה-מ-ו-ן סוגים של מרובעי אהבה!)

TheCharm

New member
עמ' 5: השבוע

בערך 4 ימים עברו כבר מאז ששודר הפרק השבועי, "ההימור". אבל זה לא אומר שמישהו מאיתנו שכח את כל מה שקרה כאן. סנדי, בעלה של קירסטן ואביו של סת', אומר את כל מה שקרה השבוע - איך שהוא רואה את זה. השבוע קירסטן הזאת תשגע אותי! אי אפשר לטרטר ככה את הילד! מוסד, מוסד, אימא, אימא, פה, שם... ועוד כל הבלאגן עם הערב קזינו הזה. אפשר לחשוב, למה היא כל כך בלחץ. ג'ולי היא זאת שצריכה להיות בלחץ! כי היא מעצבנת את כולם!!! ועוד שהיא סיפרה את זה לו, והוא לי, והיא לה, והוא פה, והוא שם.. נשבר לי מכל הבלאגן. וסת' בצד מנדנד עם המשחקים שלו, וריאן עובר.. טוב, בעצם, זה דבר טוב. ריאן עובר. ריאן עובר אלינו. אפשר לומר שהשגתי את מה שרציתי, זה עתיד טוב לו. וגם שסוף סוף לסת' יש חברים. אמיתיים. והוא גם סיפר לי מה קרה עם סאמר, כן, הנשיפה... חמודים. מזכירים לי אותי וקירסטן פעם. פעם. דווקא קירסטן היא זו שהכי גרמה לי להשתולל השבוע. איך היא יכלה שלא לומר לי שהיא מלווה לו כסף?! איך זה יכול להיות שאני צריך לשמוע על ההעברות הכספיות שלי מג'ולי הזאת?! טוב, מה שקרה השבוע עיצבן אותי יותר מידי.. אני לא יכול לכתוב ככה! אני מקווה שביום שישי הזה לא יקרה משהו כל כך מעצבן שיוציא אותי מהכלים... אז - עד שבוע הבא - שלכם, סנדי כהן.

TheCharm

New member
עמ' 6 - החיים אחרי אורנג'

שלום. שלום לכולם. כאן סת' כהן. טוב, בעצם סת' רוברטס, כי אחרי שהתחתנו, סאמר לחצה. טוב, רגע, שאני אסביר את עצמי... אתם בטח לא מבינים מה פתאום התחתנו. כן, אז, היה לנו חיים קצת אחרי מה שאתם ראיתם. בערך 10 שנים אחרי, אני עומד.. יושב.. כאן עכשיו, וכותב לכם את כל מה שקורה בימים האלה. שזה קצת, קצת, קצת אחרי מה שאתם רואים ממש עכשיו כל יום שישי. בערך 10 שנים. אז, אלה... החיים אחרי אורנג' טוב, אז את המגזין הראשון אני אקדיש למה שקרה בזמן העשור הזה (גם כי הנהלת העיתון מחייבת אותי, וגם כי לא קרה ממש שום דבר מעניין בזמן האחרון). נתחיל מכל האחרים, כדי למתוח אותכם לדבר האמיתי. אז - אימא של לוק נפרדה מאבא שלו, ובבוקר אחד לוק קם וגילה שאימו עזבה אותו. הוא ניסה למצוא מקום בבית משפחת כהן, אצלינו כלומר, ואחר כך עבר למריסה, שנפרדה ממנו, וגם היא לא הסכימה. בסוף הוא ניסה אצל סאמר שלי, וגם היא לא ממש חיבבה אותו. אבל היא מלאך, אז... הוא נשאר אצלה שבוע, ובסוף עזב. חודש אחרי גילינו שהוא התגורר בצריף קטן שמצא על החוף. אז הוא התאבד. עלה על סירה, שט בים, ובסוף קפץ ממנה. לא ניסה אפילו לנשום. הגופה שלו נסחפה לחוף כמה ימים אחרי זה... מריסה וריאן היו ביחד, עד שמריסה גילתה שיש לה אחות נוספת, בערך בגילה. היא עברה לגור בבית משפחת קופר, והתאהבה בריאן. היא עשתה הכל כדי להפריד בינהם, כמעט הצליחה, אבל האהבה ניצחה הכל. לפני שבועיים עשינו ארוחה ע-נ-ק-י-ת בבית כהן, שהיה פעם שלי, ומריסה הודיעה לכולם שהיא בהריון מריאן. יחד עם זה, הם הודיעו שהם יתחתנו עוד מספר חודשים. ג'ולי קופר ובעלה נפרדו, היא - תודה לאל - עברה לגור רחוק רחוק ממחוז אורנג', והוא נשאר בבית. מריסה עזרה לו, ואחר כך הוא התחיל לצאת עם אחרות. כיום הוא יוצא, כאילו - קבוע יוצא, עם מישהי שקוראים לה מרינה לאפ. מריסה דווקא חברה נורא טובה שלה... קירסטן וסנדי, ההורים שלי, כמעט התגרשו, כי סנדי חשב שהיא בוגדת בו. בסוף היא הוכיחה לו שלא עשתה כלום, והם בסדר. אה, והיא נכנסה להריון. קוראים לו אהרון, אהרון כהן, הוא בן 7 כיום. והנה אנחנו מגיעים לנושא הכי חשוב - אני וסאמר! טוב, אז, סאמר סוף סוף נפלה בקסמים שלי, הפכנו להיות חברים, היה לי ביג קראש על אחרת, היא זרקה אותי, הבנתי שאני אוהב אותה, חזרנו להיות ביחד, ההורים שלה עברו לגור מחוץ למחוז אורנג', היה לנו קשר מרחוק, חשדתי שהיא בוגדת בי עם מישהו משם, נסעתי בסודיות לשם, גיליתי שההורים שלה התגרשו ושהיא רוצה לחזור למחוז אורנג', ניסיתי לדבר איתה שם, היא הבינה שבאתי לרגל אחריה, נפרדנו, היא חזרה אחרי חודשיים למחוז אורנג', התחילה לצאת עם אחר (אבל כדי שאני אקנא בה...), הצעתי לה נישואין. אז עברה שנה וחצי, התחתנו, ואז עברה שנה, ואז עברו חודשיים, ואז התחלתי לכתוב לכם את הדבר הזה כאן. וזהו, זה כל מה שקרה ב-10 שנים האלה... ושלא תחשבו שמאז התחלנו באמת לחיות חיים חסרי בעיות. להיפך. הבעיות רק המשיכו להגיע ולהגיע! אבל זה כבר למגזין הבא...

TheCharm

New member
המשך המגזין יהיה מחר...

בבקשה לא להגיב לנושא עד מחר, ששאר העמודים יעלו

TheCharm

New member
עמ' 7 - סאמר מייעצת

אווווקיי.. אז כאילו כאילו אני סאמר רוברטס ואתם בטחחח מכירים אותי!! טוב אז כאילו כאילו רצו שכאילו אני אבוא לכאן ואתן את העצות הח-כ-מ-ו-ת שלי כי כאילו אני ח-כ-מ-ה שלי. כאילו לא שלי. כאילו זה נחמד כזה כאילו, לא? כאילו הוט! לא, סתם, יס שולטים כי הם קנו את הפרקים. יאאא אז כאילו אני עכשיו כאילו באמת כאילו אכתוב לכם כאן את הטור הזה כי אני כאילו סווווו חכמה כאילו ואתםםם יכולים לשאול אותי שאלות כאילו כי אני סאמר המייעצת. שזה כאילו שם ממש ממש מגעיל אבל לא נורא כי כאילו אולי תכף ישנו לי אותו אוקיי אולי העורך המדהים של העיתון ג'וני ישנה את זה כאילו קיי? יופי כאילו!:) אז כאילו יש לי חברה שהיא כאילו סוףףףף טובה, קוראים לה מריסה והיא כאילו סוף כאילו חמודה. ועכשיו היא כאילו רבה עם לוק שזה החבר שלה כאילו והיא כאילו נראה לי מתאהבת בריאן שהוא איזה עני מגעיל אחד!! טוב בכל מקרה אני לא כאן כאילו כדי לספר לכם על החיים הכאילו קשים שלי כי בשביל זה אתם רואים כל יום שישי את הסדרה אז כאילו שלא תפסיקו כאילו להראות כאילו אוקיי? כאילו יופי אז. אז כאילו למי שהוא טיפה כאילו מאוחר-מוחית אז כאילו זה טור עצות ומה זה כאילו טור עצות? זה כאילו אתם, כאילו ממש אתם כאילו אתם כל מי שבפורום הזה כאילו אז אתם שולחים לי שאלות כאילו אבל על החיים שלכם כאילו וכאלה! ואתם יכולים גם כאילו לכתוב לי כאן שאלות על הסדרה כי כאילו אז אני אבקש מקירסטן שהיא אגב חברה ממש ממש ממש טובה שלי אפילו שלא רואים את זה בסדרה אז כאילו אני אבקש ממנה והיא.. כאילו.. כזה.. ממש ממש ממש חכמה כזה ואז ביחד נענה וכאילו מגניבי ואז כל דבר שאתם לא יודעים אתם יכולים לשאול כאילו נכון שוטי? דההה. כאילו, קיי, כאילו.. אוקיי.. אז כאילו בגלל שזה פעם ראשונה אז אף אחד לא שאל כלום אז כאילו השאלות יהיו כאילו מהפעם הבאה אם תשלחו ואם לא אז אני א-ע-ל-ב כאילו אוקיי? אז כאילו.. לייק... כאילו שבוע טוב כאילו, סאמר רוברטס. כאילו.

TheCharm

New member
עמ' 8 - החתונה

אז... זה מדור מיוחד שאני (מריסה) ואני (ריאן) כותבים. בטח ראיתם במדור של סת' שאנחנו תכף מתחתנים... נחשו מה? אתם אלה שיעזרו לנו להכין הכל למסיבה! עד הגיליון ה-18 אתם תעזרו לנו לבחור הכל. עוגה, שמלה, לבוש, מוזמנים, בר אקטיבי, די.ג'יי, אולם, כנסיה, קייטרינג לקבלת פנים, קייטרינג מרק, קייטרינג מנות עיקרות, קייטרינג קינוחים, קישוטים, מילים, הזמנות, תאריך - הכל! אז כדי שתתמקמו במקום שלכם כ"מארגני החתונות" שלנו, השבוע עוד לא נבחר כלום. בשבוע הבא תעלה רשימה שתכלול 10 שמלות, מתוכן אתם - ורק אתם - תצטרכו לבחור אחת. רק אחת שמריסה תלבש. הבחירה, אגב, תעשה במסרים.. אבל פרטים על זה יהיו כבר בהמשך! אז תתרווחו על המקומות, כי שבוע הבא נתחיל בחתונה! ריאן ומריסה.

TheCharm

New member
עמ' 9 - הכל במחוז

שלום. היי. זאת אני, קירסטן. אני מקווה שאתם לא כועסים עליי בגלל שבהתחלה לא כל כך רציתי את ריאן בבית... מצטערת. בכל מקרה, רציתי גם לבקש ממכם שתסלחו לסאמר, כי היא קצת מפוזרת. היא אמרה לכם לשלוח גם שאלות על הסדרה, והיא אפילו אמרה שאני אעזור לה בחלק הזה. תודה לה על המחמאה, אבל היא בטח לא ידעה שאני קיבלתי מדור משלי כדי לענות לשאלות של הגולשים, על הסדרה בלבד. סלחו לה. אז, כמו עוד כל מיני מדורים בעיתון, גם זה מדור ראשון וריקני, כי אני צריכה שתשלחו לי שאלות. לכל מי שיש שאלות על הסדרה, מוזמן לשלוח דרך מסר. אל תשכחו להוסיף שם, פרטי לפחות. נתראה בשבוע הבא, אני מקווה גם שעם שאלות...

TheCharm

New member
עמ' 10 - השחקן השבועי

עליית המדור נדחתה בשבוע! שבוע הבא כולכם תוכלו להינות ממידע על שחקן שבועי... עימכם הסליחה.

TheCharm

New member
עמ' 11 - מסביב לניופורט

מסביב לניופורט, מסביב למחוז אורנג' בכלל, יש עוד דברים. יש עוד סדרות, יש עוד סרטים... וזה המדור שיהיה מסביב למחוז אורנג'. מסביב לניופורט. מסביב לסדרה. מידי שבוע המדור הזה, ורק המדור הזה, יוקדש לסדרות או סרטים אחרים. המדור יחל לפעול החל מהגיליון השני! נתראה בשבוע הבא, עם הסדרה/סרט הראשונים שלנו...

TheCharm

New member
:) אבל תשלחו שאלות וכל אלה כדי ש

יהיה חומר לגיליון הבא!

מה זה אומר בדיוק

שהניק שלך אדום?

למעלה