The O.C

• פותח הנושא gotio
  • פורסם בתאריך

gotio

New member
The O.C

אני כבר לא זוכר מתי זה היה, כנראה ב2002-3. נסעתי לבקר את אחי בארצות הברית. שם ראיתי פרסומות בכל מקום. 4 פרצופים, שדי עיצבנו אותי. אמרתי לעצמי "עוד סידרה נעורים סגנון דוסון קריק, מעצבן כבר" שנתיים - שלוש אחר כך ואני חוגג את היום ש"יס" קנו את הסידרה. אמרתי לעצמי שאני כבר אתחיל לראות, ונראה על מה כל המהומה, וניתפסתי, כמו כולכם פה. האו.סי, אבא גוריו מודרני ללא עומק חודרני ומניפולטיבי כמו הספר הנ"ל, לא חשבתי שאתמכר לסידרה, אבל מודה באשמה היא עושה לי טוב. לגבי עונה 3(סיימתי עונה 2, וואו!): יצא לי לקרוא ראיון עם מפיק וכותב הסידרה ג'וש שוורץ, בוא הוא חושף את הרעיון שלו לעונה השלישית. העונה הולכת להתרכז בהרבה הרבה דברים, אל תתפלאו אם היא תפרש שוב על 27 פרקים כמו העונה הראשונה. אני מפרסם את הלינק לראעיון. אזהרה, הראיון נמצא בתחתית העמוד, מעליו מפורסמים ספוילרים לששת הפרקים הראשונים. http://www.sandstorming.com/index.php/2005/08/the-oc-season-3-trailers-and-spoilers/

liat tal

New member
תודה!

וכן, קשה לא להתמכר לסדרה המעולה הזו!! חחח בזכותי כל הבית שלי רואה אותה ודוקא את דוסון קריק ממש אהבתי!

liat tal

New member
ואם כבר..

אז אצלי זה התחיל מערב אחד שסתם היתי בבית וזפזפתי בטלויזיה, חיפשתי משהו מעניין לראות, ואז העברתי ליס וויקאנד ופשוט ראיתי את התוכנית שנראתה לי נחמדה- האו.סי.!! זה היה בעונה הראשונה, מהפרקים הדיי ראשונים שהם עושים נשף, ומריסה בוחרת בראיין במקום בלוק, מאז לא צפיתי בקביעות, זה לקח קצת זמן.. עד שעברתי לראות קבוע- ומאז אני מכורה!

liat tal

New member
עכשיו אני רואה

כל ערב את השידורים חוזרים של העונה הראשונה ואת העונה השניה- גם כמובן! לא מפספסת אף פרק!! זו אחת הסדרות היחידות שאני עוקבת אחריה בטלויזיה, זו ועקרות בית נואשות

Aviad1987

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

שמחים לקלוט אותך לשורותינו

אני נפלתי ב"פח" של בלוקבאסטר..../images/Emo9.gif

הם נתנו לי את הדיסק הראשון להשכרה בחינם, ואני חשבתי לעצמי-" עלי הם לא יצליחו לעבוד עם כל השיטות שלהם, ניקח בחינם, אבל לא נמשיך וניקח את שאר העונה". אבל... התאהבתי מהפרק הראשון, בלי תכנון בכלל, ואח"כ הייתי פשוט חייבת לקנות את העונה בDVD... וככה אני התחלתי לראות...

gotio

New member
כן היא רעה ככה.

זו הסידרה היחידה שהצליחה לתפוס אותי לא בגלל ה"וואו" של הלא נודע, או המתח והאקשן.. אלא דווקא הסיפור. עושה נעים לצפות.

למעלה