The Painted Ship

LadyG

New member
גם אני אוהבת אותו

היו יציאות טובות אי שם מונקובר.

Barmelai

New member
גם אני

נתקלתי בהם באיזה אוסף קנדי שערך בלוגר מסור אבל אני לא מוצא אותו עכשיו. בציר קנדי מצויין. מי שהתעורר היום עם ראש רעב יכול לסור למוסך הקרוב ולהצטייד באוסף הגראז' הקנדי הגדול עד כדי גיחוך, מאותם אוספים שתמיד כדאי שיהיו בבית ואף פעם אין זמן בשבילם. The Painted Ship , KING BEEZZ , GUESS WHO , וגם יקירי הפורום הקולקטורז המוקדמים, כולם מופיעים בחמשת הווליומים של WYLD CANADA. FEED YOUR HEADS

Barmelai

New member
האמת המופשטת - ליק נוט!

שני האלבומים טובים בזכות הסאונד הנשפני היפה שלהם. בראשון יש בעיקר גרסאות לקלסיקות והשני עם חומר מקורי פשוט נפלא. מר חרדל ודוקטור מוזר - על אחריותך (נחכה לאדון 1000 שיחרוץ את דינם לשבט או לחסד)

חרדל נזיל נזמן

יוזמן (גנו זיז 2000 משבח...). דוקטור מוזר יש לי כבר (שים לב שהוא יצא עכשיו בדיסק) וזה אחד האלבומים הטובים ביותר שייצא לכם לשמוע. באחריות !! The Lama's Favorite Reissues Of 2008 All have been discussed here, there & elsewhere. 1. Cold Sun on World In Sound 2. Strange on Shadoks 3. OWL on Locust 4. Third Estate/Agonistes on Lion 5. Truth/Them 2-LP set on Missing Vinyl 6. Alicia May CD on Beatball 7. Modlin & Scott on Mandrax 8. Wilson McKinley vinyl boot 9. Les Temps Heureux on Shadoks 10. Jade Stone & Luv

עוד מילה

של פטריק... More reissue talk: I must throw in another word for the STRANGE "Souvenir Album" from Shadoks. This really is an outstanding album, that combines depth and power in a rare way, and also illustrates the value of having a full rock-band setting (including strong guitar-leads), instead of skeletal acoustic "loser folk" malnourishment . The audio quality of the Strange reissue is good, and seems superior to the burn I have from an original

Jflyaway

New member
יקי גילוני Third Estate זה בשבילך

Third Estate בהוצ' מחודשת דנדשה זה יהיה טריט! לי יש את ההוצאה הישנה החצי-חוקית של הלייבל האיטלקי MELLOW RECORDS YEARS BEFORE WINE יצא ב 1976 ב 500 עותקים בלבד (!) אלבום מעודן, מתחשב, מנומס. מלודי ונעים. אל תאמינו לאתרים שכותבים שזה PSYCH MASTERPIECE. לא PSYCH ולא נעליים. זו למעשה תשובה אמריקאית (מאוחרת ביותר) לפרוג הבריטי המלודי המעודן של קאמל, סטרובז, וכ'... אלא שזה לא באמת פרוג, ויאהבו את זה גם חובבי PSYCH מלודי וחובבי פופ-רוק הרמוני קייצי בראיון שעשה פטריק לונדברג ( ACID ARCHIVES ) עם איש ההרכב ROBERT EVERETT (היום פרופסור באוניברסיאה) נאמרו לו הדברים הבאים:
I guess we were listening to a lot of Strawbs during the recording and writing of Years Before The Wine. The Strawbs' Bursting At The Seams and Ghosts were played a lot during that time. I believe Ghosts came out in 1975, so definitely that was a big influence towards the end.​
מה אתה אומר גילוני? גם באמריקה שמעו על סטרובז - ואפילו הושפעו ?!
ההוצ' החדשה (כנראה?) על CD כםול עם חומר נוסף. יופי לנו.

הופה אהרהל'ה....אני רואה אתה גם פה....

מאז שכתבנוביחד את הספר, אתה נעלמת ואני אוכל קש! אני מנסה לגרד מעל הגב את העלוקות האלו מאיזראעל שמצטטים אותי כל הזמן בפורום ההרהורים-הפסיכדליים שלהם. תגיד לי פספוס מותק.. לא נמאס לך להתבטל ליד הבריכה? תהיה מאענץ' ותרום קצת למאמץ. יש מצב שתגנוב בשבילי את ההצגה?

פטריק הככה חתיכת מתחזה

אתה כתבת ספר אתה? יאללה לך הביתה פטריק שלום ותודה, אם תתחזה לי פה בפורום אני אקרא למשטרע

al huxley

New member
ילדים! אלדוס לא אוהב קטטות...

להרגע או שאני שולח את כולם ל REHAB (תכנית מיוחדת שכוללת צפיות יומיות במבחר מתוך 2400 ה DVDS של גרייטפול דד שיש בהם ג'אמים של 87 דקות ומעלה)

LadyG

New member
אפשר לארגן כנס

לאמות (לאמה ברבים) ואושיות. מעניין מי עוד יפציע.

Barmelai

New member
אני יודע, אני יודע

כבר שבועות רבים שיד שמאל שלי מרביצה מכות ליד ימין בכל פעם שאני רואה את זה קורץ אליי מהפרה אורדר. בינתיים הצלחתי להמנע מלהוסיף לסל, אבל הפחד שלי שהאלבום יעלה פה לדיון ואז הלך עליי. כזה אני, משתכנע בקלות.

giloni

New member
למרות שהם לונדונים בנשמתם

הייתה להם הצלחה גדולה בארה"ב ובקנדה. הרבה יותר מאשר במולדתם. האלבומים Hero and Heroine ו Ghosts הגיעו לפלטינום בארה"ב ובקנדה ובאנגליה הם לא התקרבו לזה. עד היום האמריקאים והקנדים (כולל הקויבקים שביניהם!!!) מחבקים אותם בחום והם טורחים להגיע לפחות לסיבוב הופעות אחד בשנה בצפון אמריקה (במרץ הקרוב הם יהיו שם) כשנסעתי לראות אותם בלונדון לפני ארבע וחצי שנים, הייתה בפאב חבורה של אמריקאים שהולכת אחרי הלהקה כמעט לכל מקום. הרגשתי שאני לא המשוגע היחיד, וזה תמיד טוב!! את ההרכב שציינת אינני מכיר, אבל אעשה מאמץ להכיר תודה יקי

למעלה