The Pratchett portfolio

TankBoy

New member
The Pratchett portfolio

למישהו כאן יש את זה? או ראה את זה? הבנתי שיש שם תמונות של דמויות שונות מהסדרה שפול קידבי צייר, עם הערות קטנות של פראצ'ט. השאלה כמה תמונות, באיזו איכות, והאם זה שווה את המחיר הדי גבוה. אני שוקל להזמין את זה בעיקר למטרות קעקוע, לכן אני צריך לדעת.

ויימס

New member
שלום, איתן.

רוצה להשתתף בניסוי..? (התכוונתי לשאול אם אתה רוצה להצטרף לפורום, אבל זה התפקשש)

TankBoy

New member
התכוונת ל"טקס קבלה"?

גם אם לא, אני בכל זאת אנסה. 1. הדמות האהובה עליי היא סם ויימס. ציניות זו תכונה שאני חייב להעריך, ופה הוא באמת לוקח את כולם. שינויים פיזיים ומנטליים? זה די ברור לכל מי שקרא את הסידרה. אני קראתי אותה בכלל לא לפי הסדר, הספר הראשון שקראתי היה The fifth elepheant ושניים-שלושה ספרים אחריו את Guards Guards, אז היה לי קצת מוזר שסר סמואל ויימס, הדוכס של אנק, מפקד המשמר שמורכב מעשרות אנשים, טרולים גמדים וגם ערפד או שניים, הוא פתאום קפטיין ויימס, שיכור לא יוצלח שמפקד על שניים וחצי אנשים. חוצמזה, גריבו הוא די מגניב. אפילו קעקעתי אותו על הכתף. 2. הספר האהוב עליי בסידרה, (ובכלל, אחד הספרים הכי טובים שקראתי אי פעם) הוא דווקא Small gods, למרות ואולי גם בגלל שהוא לא ממש קשור לשאר הסדרה. הספר הזה מלא בהומור ובחוכמה הרגילים של פראצ'ט, אבל חוץ מזה הוא גם הסאטירה הכי מבריקה והכי נוקבת שלו - על פילוסופיה, על דמוקרטיה, ובעיקר על דת ועל הזוועות שאנשים עשו ועושים אחד לשני בשמו של אלוהים כזה או אחר. הדמויות העיקריות הן ברות'ה - הנביא בעל כורחו, וורביס - האיש הרע התורן, וכמובן אום - האל הכל יכול שבטעות יום אחד מצא את עצמו בתור צב. (והכוונה לצב קטן ורגיל. לא לצב חלל ענק. כאמור, דמויות שלא קשורות בכלל לשאר הסידרה. (אומניה מוזכרת מדי פעם בספרים האחרים, בעיקר בהקשר של קונסטבל ויסיט מהמשמר, שבא משם). אם אני לא טועה, עלילת הספר מתרחשת גם כמה מאות שנים לפני שאר הספרים. 3. עד כמה שאני אוהב את עולם הדיסק, לא נראה לי שאף ספר שינה את גורלי, תודה רבה. באמת שקשה לי להיזכר בקטע אהוב. יש ספרים אהובים 4. ובבקשה.

Athaclena

New member
ראיתי פעם

ציורים יפים, בשחור לבן. אולי אפשר לראות דוגמאות באתר שלו. כמו הציורים בספר הבישול של נני אוג אבל גדולים יותר. כדאי לך לחפש באמאזון ולראות מה כותבים עליו שם (לרוב יש המלצות)

The Mad Hatter

New member
יש לי את של פול קידבי.

האם זה שווה את המחיר הגבוה? לא יודעת. כשקניתי אותו כל-כך התלהבתי שלא שמתי לב למחיר. חוץ מזה, שזה היה בפאונדים וטיפה בלבל אותי. אבל זה תלוי. אני, למשל, הייתי חייבת את זה לידי. אני די גרופית של פול קידבי. בשביל ההערות של פראצ'ט אני לא לגמרי בטוחה שכדאי לקנות את זה. הן לא ממש מוסיפות או גורעות משהו מה...אה, משהו.

Death of Rats

New member
לי את של ג'וש קירבי....

חמישים שקל ב"מוזלים" באיזה מדף נידח בסטימצקי. מזל טהור וצירוף מקרים מדהים ^^; שווה לחטט שם לפעמים...

ויימס

New member
פחח, של ג'וש קירבי. ../images/Emo3.gif

גם אם הוא היה בחינם לא הייתי לוקחת אותו. גם אם היו משלמים לי לא הייתי לוקחת אותו. למעשה, גם אם היו מצמידים לי אקדח לרקה- טוב, סתם. nevertheless, פחח, של ג'וש קירבי.

למעלה