the price

shanyz

New member
the price

איזה פרק! היה פרק יפה, מעניין כזה.. אהבתי את הרעיון שכאילו זינה חזרה לזינה הרעה כזה...ושגבריאל פחדה ממנה.... לפעמים מעצבן אותי הקטעים האלה ואז זינה אומרת שהיא תמיד חשבה על גבריאל ואז היא חזרה לעצמה וזה...בלה בלה:) אבל בפרק הזה זה היה נחמד... התסרוקת של גבריאל היתה ממש יפה! ו....אה...זה מה שיש לי להגיד בינתיים על הפרק=)

gabrielle

New member
פשוט לא.

לא מקבלת את זה. לא מקבלת את היחס המזלזל, המעליב , המגעיל , המתנשא של זינה לגבריאל- מה קרה!?!?!! מי היא חושבת שהיא?!! וגם על גבריאל יש לי מה להגיד: אני לא מבינה אותה... מה זה הסלחנות יתר הזאת?! טוב שזינה לא משתינה עליה בקשת והיא סותמת את הפה. שונאת את זה... בגלל שההמון רצחו את הצבא של זינה לפני 10 שנים אז גבריאל צריכה לסבול מזה?! היא צריכה לעמוד בשקט ולקבל את הירידות עליה?! ואת זה שזינה מצווה עליה מה לעשות?! בקטע שהיא אמרה לה " מה את לא מבינה " ? כמעט ירקתי לה בפרצוף. ( או לטליויזיה בפרצוף ). לעזאזל כמה שהפרק הזה מעצבן אותי כל פעם מחדש.

shanyz

New member
יש משהו נכון...

כשהיא אמרה לה : "מה את לא מבינה במשפט" או משהו כזה.. זה מזה עצבן אותי!! אבל יש גם משהו נכון בדברים של זינה.. כאילו זאת מלחמה! באמת חלמה גבריאל ציפתה!? במלחמה הורגים, נפצעים.... ומה לעשות שצריך שאלו שבריאים ומסוגלים להילחם, אזיותר חשוב שהם יאכלו כי הם צריכים כוח כדי להילחם! למרות שאני חשובת את זה, אני גם חושבת שזינה ילכה לומר לגבריאל את הדברים בצורה יותר נעידה ולא לצעוק עליה ולזלזל בה כמו שאמרת.. זה לא היה בסדר...! אבל.... ככה זאת זינה ואני אוהבת אותה כמו שהיא!!!!!!!!!!!!!! =) וכמובן גם את גבריל:) כמו שהיא! ירדני אל תשנאי אותי!!!! =))

shanyz

New member
ועוד משהו...

למרות כל הצעקות והזלזול..עדיין ראו שלזינה ממממאוד אכפת מגבריאל כי מספר פעמים היא אמרה למישהו שם שישגיח על גבריאל וכל דבר שזז לידה שיהרגו אותו.. או שהיא אמרה לה שאם קורה לה משהו אז שתלך ל.... וסתם ראו שאכפת לה...

gabrielle

New member
אני לא אוהבת אותה כמו שהיא.

אני אוהבת אותה כמו מי שגבריאל הפכה אותה להיות. ואת יודעת מה, שתיהיה רעה, שתתקע לאנשים גרזנים בגב- אבל מה פשר היחס הזה?! מה גבריאל עשתה לה שמגיע לה לקבל כזה דבר??? אני אגיד לך למה גבריאל ציפתה- היא ציפתה מהחברה הכי טובה שלה שתתיחס אליה כמו חברה הכי טובה! דווקא במלחמה כזאת שזינה יודעת טוב מאוד כמה חדש זה לגבריאל ( סך הכל עונה 2 ) שתתחשב בה ותדע להוציא את העצבים שלה על האויב או על החיילים ולא עליה כי זה לא מגיע לה! וכן, האנשים שעומדים על החומה עדיין יש להם כוח להחזיק את עצמם בחיים ( עובדה שהם שם ), לעומת האנשים שפצועים שזקוקים למים ולמזון כדי לחיות. תודה באמת לזינה שהיא שמה חיל שישמור על גבריאל בזמן שהיא מנסה להציל פצועים- והמעשה הזה סיים את המלחמה. והיא אמרה לגבריאל שתלך לכיוון הנהר אם היא תמות - אחרי שהן דיברו וסידרו עניינים כבר... * זקוקה לווליום *

Dafi the Mighty

New member
זאת מלחמה!!! למה *את* מצפה?!

מטעם ההגנה של זינה- למה את מצפה?! באמת מצטערת שהיא מנסה להציל את כל החיילים, את גבריאל ואת עצמה מהם! גבריאל אולי ציפתה ליחס מהחברה הכי טובה שלה, אבל זאת מלחמה! מה זינה עוד יכלה לעשות?! היא הייתה בלחץ אדיר ובאמת סליחה שהיא לא יכלה באותו רגע להיות עדינה שלווה וענוגה בשביל שגבריאל תהיה מרוצה. אז במלחמה כזאת, שכמעט כל אחד שם בסכנה של מוות, זינה לא מתחשבת בגבריאל אלא מנסה לחשוב על דרך לצאת מזה בדרכים שהיא מכירה. איך זינה יכלה לעשות את זה?! לא לחשוב דבר ראשון על איך להתחשב בגבריאל, אלא לחשוב קודם כל על איך להוציא את כולם משם?! איך אפשר לעלות דבר כזה על הדעת בכלל?! מה לעשות, זינה בנמצאת באותם רגעים בלחץ דיי גדול ולא יודעת לעצור לרגע ולהתחשב בחברה שלה. במצב שצבא שנמצא בשליטתה של זינה תחת מצור- זינה ישר הופכת להיות המפקדת שהיא יודעת להיות ואני לא חושבת שאפשר להאשים אותה על זה.

ברודי

New member
מסכימה עם דפי ../images/Emo11.gif

רק אני חושבת שצריך לקחת דברים בפרופורציות ולא לפתוח כאן עליהום. סה"כ כמו שירדן אמרה, אנחנו -רק- בעונה שנייה. זינה אולי השתנתה אבל עדיין לא עבר עליה מספיק כדי למצוא את החוזק שבה בשביל להישאר ולהיות טובה. כמו שהיא אמרה פעם עם האגם (ציטוט ששווה לזכור בע"פ) טוב, אממ... תסלחו לי שזה לא מדויק אבל זה הלך ככה- זינה זרקה אבן לאגם ואמרה שהיא כמו האגם הזה שהאבן פוגעת בו ואז יש גלים כאלה, ואז גבריאל אמרה לה שאם מחכים קצת המים נרגעים והים חוזר להיות שַלֵו, ואז זינה אמרה לה שזה נכון אבל האגם השתנה לנצח והאבן תמיד תישאר בתוכו. אז צריך לזכור שזינה זאת זינה הישנה וזינה החדשה ומדי פעם קורים דברים שמעירים בתוכה כל מיני שדים ישנים. אני חושבת שאת מסתכלת לא נכון על הפרק, במקום להסתכל עליו בתור- וואי הנה זינה שוב מזלזלת בגבריאל, את צריכה להסתכל עליו בתור- הי, זינה נהייתה לרגע רעה ואז בזכות גבריאל היא חזרה לעצמה. הרי אלה הפרקים שאנחנו מדברים עליהם אחרי זה כ"כ הרבה, שאנחנו אומרים שגבריאל שינתה את זינה וכמה זה נחמד. בפרקים האלה ממש היא משנה אותה. כמה שהיא זילזלה בה והכול, בסוף היא למדה ממנה לקח, אותו לקח שיעזור לה להיות חזקה בעתיד כל פעם שיקרה מצב כזה.

Dafi the Mighty

New member
אח, ניסחת את זה כל כך יפה...

gabrielle

New member
אז מה?!

אז זה אומר שכל פעם שהן במלחמה זינה צריכה לאבד את האנושיות שבה ולהפוך למפלצת?! אין לזה שום הצדקה. זינה היתה מוציאה אותן בחיים גם אם היא היתה מתייחסת לגבריאל כמו שצריך ואתם יודעים את זה טוב מאוד. זה ברור שבזכות גבריאל היא חזרה לעצמה, כי זה האופי של גבריאל- לעמוד לצידה בטוב וברע ולהיות שם בשבילה תמיד כדי לשמור עליה ... מעצמה.

ברודי

New member
קבלי הודעה עם מתנה!!../images/Emo77.gif

?Evil-- the dark side. It´s intoxicating, isn´t it אם זה לא עונה לך, אז פשוט תחזרי להתחלה של השירשור וקראי הכול מחדש ובדיוק שאת מגיעה לכאן, תעלי בחזרה למעלה ככה שוב ושוב... זה לופ. אני מסכימה איתך כ"כ שבמידה מסוימת זינה הגזימה, במיוחד כשהיא אמרה לה אפ´עם לא לזלזל בסמכות שלה מול אחרים! אבל זה לא אשמתה של זינה, זה הצד הרע שבה שהשתלט ואת לא יכולה להתכחש לצד אחד שבה ולקבל רק את הצד השני. ומאחר ואני כבר בוואש אז הנה הציטוט מתנה ממני, זה ההתנצלות של זינה לגבריאל, אולי זה יעזור לך
X: I let my fear and hatred blind me to everything. G: Sometimes the past can do that. Xena, if I had been through what you’ve been through-- X: No. No. You understand hatred, but you have never given into it. You don’t know how much I love-- that.

gabrielle

New member
בול, אני חייבת לציין שיש מקרים...

שאני פשוט לא מבינה אותך...

ברודי

New member
אה-הא

גמאני לא מבינה את עצמי. אבל זה הדרך שלי להתחמק מדברים.... אמממ... ראיתי ת´הודעה שלך באיציק *רק עכשיו* וסליחה שלא הגבתי וכאלה, אמא שלי החליטה שהיום פסח ואמממ... אני בנ"י במצרים. מנקה ומסדרת כאילו אין מחר. התנצלות כנה.

shanyz

New member
כמו שדפי אמרה..

אני חשובת שזאת היא אמרה..=) אז כאילו הם במלחמה,ף והדאגה שהיתה בראש סדר העדיפויות הייתה עכשיו להוציא את כולם, כולל את גבריאל החברה הכי טבוה שלה בשלום בלי למות..! וזה כבר מראה על היחס היפה שלה לגבריאל לדעתי! שהיא מוכנה לעשות הכל, למות,להפוך לרעה, להיות עיוורת (זה כבר בלי שום קשר..) בשביל גבריאל. אז אם בשביל להוציא את כולם בריאים מהמלחמה, לא קרה כלום אם גבריאל קצת נפגעה, לדעתי זה שווה את זה שגבריאל קצת תעלב ותצא בחיים כדי שהן יוכלו להשלים.. מאשר שזינה לא הייתה תוקעת לו גרזן בגב ואז הוא היה מספר לכל החברים שלו איך נראה המקום מבפנים והם היו מתכננים משהו ומי יודע אולי גבריאל היתה נהרגת... אז בגדול, אני לא חושבת שזינה היתה כזאת מגעילה... ברור, היא התייחסה לא יפה, אבל אפשר בהחלט להבין. חוץ מזה, מה שחשוב זה שסוף טוב הכל טוב!! וזה מה שחשוב!! =)))))))))))

ברודי

New member
רגע אבל... משהוא אחר... -בקשר לפרק-

כשראיתי את הפרק הזה פעם לא ממש קישרתי מי זאת זינה איפה כמה וכ"ו... אבל עכשיו כשראיתי אותו (ואני חייבת לציין שאני גאה בעצמי על זה) הייתה ממש מוכרת לי המילה שלהם- קאלטקה ואז הרצתי בראש את כל הפרקים שההורדים האלה הופיעו (ב-The Abyss זה הם?!) ונזכרתי ב- Daughter of Pomira ופתאום כל הפרק קפץ לי בזיכרון, שזינה אמרה שיש רק מילה אחת שלהם שהיא יודעת וזה קאלטקה שזה מים, ובזמנו שראיתי את הפרק ההוא לא חיברתי עם הפרק שלנו... פתאום בסוף הפרק שלנו גבריאל שואלת אם מישהוא יוכל לעצור אותם וזינה אומרת ברגע של ניסיון לכפר- "כן אבל זה לא יהיו לוחמים, זה יהיה מישהוא כמוך, אני רק מקווה שלא משנה מאיפה ההורדים האלה הגיעו, יש להם גבריאל." ובפרק Daughter of Pomira יש אחת שהיא כמו גבריאל כזאת... כאילו היא גישרה בינהם והכול, והיא גם בלונדינית אם אני לא טועה
חמוד.

זה מה שאני אוהבת ביחסים שלהן

כי רק בסרטים אף פעם לא מתרגזים על חברים או מתנשאים עליהם או לוקחים אותם כמובן מאליו, ועם זינה וגבריאל יש להן רגעים שהן ממש לא חברות כאלו טובות זו לזו, אבל אלו רגעים והן בסוף תמיד מתעשתות ויוצאות יותר מחוזקות מזה מאי פעם, וזה דווקא גורם לי להרגיש יותר טוב בקשר ליחסים שלי, גם אם מדי פעם אני מגעילה לחברות שלי או הן אלי. אני לא ממש מכירה אנשים שהם 100% מתיחסים לאנשים האהובים עליהם כמו שמגיע להם.

למעלה