the Quest

shanyz

New member
the Quest

אוקי אני רוצה להגיד מספר דברים על הפרק שהיה היום בביפ. דבר ראשון גבריאל נראה ממש טוב היום. התלבושת ממש ישבה עליה יפה וגם היא היתה יפה =) היא תמיד יפה אבל היום במיוחד... גם, אוטוליקס חמוד, אבל לפעמים הוא נורא מעצבן אותי... וגם, היו קטעים שנורא הצחיקו אותי כשהיא פתאום עשתה את ה-לילילילי שלה ובפעם הראשונה הוא שמע את זה וחשב שהוא משתגע! פחח=) וגם רציתי לשאול.. אני קראתי שאמרנו שבעונה השנייה אז לוסי נפלה מהסוס ושברה את האגן ולכן לא יכלה להצטלם ממש ולכן ניסו כל הזמן איכשהו ליצור מצבים שהיא לא תשחק.. אז זה אחד הפרקים? כאילו התקופה הזאת, של הפרק הזה, זה היה כשלוסי נפלה? וגם הפרק שהיא החליפה גופות עם קליסטו, זה גם כי היא נפצעה? או שסתם היה פרק אחד כזה.. וגם רציתי סתם לשתף אותכם בקטע שמזה מצחיק אותי כל פעם שאני נזכרת מחדש.. בפרק :soul possesion, שאגב זה אחד הפרקים האהובים עלי (בעיקר בגלל כל הקטעים עם זינה וארס..) =) אז יש קטע שארס אומר לזינה: you are absolutly breath takink- אוקי בטח יש לי שגיאות כתיב וגם בטח לא ציטטתי נכון, אז לא נורא:) בקיצור אז אחרי שהוא אומר את זה עם פרצוף כזה, היא אומרת: so how come you are still breathing פחחחחחחחח!! איזה בדיחה טובה! =)) אני לא יודעת מה איתכם אבל אני נקרעת כל פעם שאני שומעת/נזכרת בזה:) אם יש לכם קטעים שאתם זוכרים שממש צחקתם, שתפו את כולם!! אהה גם הקטע שמג קפצה מהעוגה ממש קורע אותי כל פעם שאני רואה תמונה! חחה =)

shanyz

New member
כמו שתארתי לעצמי, יש שגיאות=)

אממ במילה:taking התבלבלתי... ונראה לי שגם ב "נשימה" אבל לא נורא=) וגם, למישהו יש אתר ששם אני יכולה לקורא את התסריטים של כל הפרקים? שזה יהיה כזה מסודר ושאני לא אסתבך למצוא את זה?

gabrielle

New member
יאוווווו רציתי להרוג אותה../images/Emo70.gif

רציתי להרוג את קליסטו היום שהיא וגבי ישבו ודיברו והחולת נפש הזאת שאלה אותה " כשקרעתי את בעלך לגזרים כמה זמן הוא גסס " ? או בהתחלה - " היו לך עוד בעלים מאז הרגתי את האחרון " ? סתומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותה!!!!!!!!!!! * גבי ופרדי לנצח
* בא לי להוריד לה סטירה לפרצוף... אבל גבי עשתה את זה במקומי

Dafi the Mighty

New member
אני דווקא נורא נהניתי מהקטע הזה...

איך שקליסטו התעללה בגבריאל כחלק מהטירוף המהולל שלה. ולא מספיק שיש לגבריאל צרות, היא עוד צריכה לסבול את קליסטו שנהנית מכל רגע. אח, איזו נשמה...
בא לי לראות את הפרק הזה. אני נוטרת לה טינה רק ב- Maternal Instincts, כשהיא משתפת פעולה עם הופ- שהיא אחת הדמויות הכי שנואות עליי. אבל תכלס...
לא סתם יושבת לי ברבי קליסטו על השולחן!

shiri_b

New member
כן, זה היה קטע מצחיק../images/Emo13.gif

ישבתי וראיתי את זה לפני הרבה זמן וזה פשוט קטע שנשאר לי בראש. קליסטו מתעללת בכולם

shiri_b

New member
הנה קישור ישיר.....

פשוט תחפשי פרק של זינה ותלחצי עליו.... ואז שם יש קישור לתסריט.

למעלה