the ring (ספויילרים לסרט)

• פותח הנושא alro
  • פורסם בתאריך

alro

New member
the ring (ספויילרים לסרט)

למי שראה ומוכן להסביר מה בדיוק קרא בשתי דקות האחרונות של הסרט? למה היחידה שהילדה לא הרגה היתה הכוכבת? למה היא ראתה שוב את הסרט עם העותק שהיא הכינה? ומי לעזאזל הכין את הקלטת (אני יודע שזה מה שהילדה שידרה אבל לא ברור מי התחיל להפיץ את זה)? ראיתי את הסרט במחשב ובאיכות לא משהו אז בבקשה תסבירו

netaK

New member
אממממ.....(ספןיילרים אני מניחה)

הכוכבת (רייצ'ל) והבן שלה ראו שוב את הקלטת והקליטו אותה כי זה מה שסאמארה רצתה. היא רצתה שישמעו אותה. זה כל מי שמקליט כאילו מעביר את זה הלאה אז היא לא הורגת אותו. לכן את האבא היא הרגה. ומי הכין? אין לי שמץ, סאמארה היא איזה משהו שטני בטח היא...חחח

WallFlower

New member
הרגע חזרתי מהסרט...../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

הוא כלכך מפחיד....אבל הוא כזה טוב לכו לראות......ויש גם קטע שמתקשר לאמונות תפלות...היא עוברת מתחת לסולם! אבל זה לא
!!!! זה היה כזה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!! אני מתה לראות את הגרסא(ות)היפני(ות) שמעתי שהן פי אלף יותר טובות!!!!! בטוח סאמרה הכינה את הקלטת כי היא הקלטת הייתה במלון שמעל לבאר הזאת...דרך אגב מישהו הבין למה האימא רצתה להרוג את סאמארה? וגם מבחינה גיאוגרפית האיזור של המלון חייב להיות קרוב לאי-חייב להיות על האי, נכון? אז למה בפעם הראשונה שרייצ'ל נסעה למלון זה לא היה באי??? וחץ מזה הביביסיטר לא ראתה גם היא את הסרט? הרי שרייצ'ל נכנסה הבייתה היא ראתה את הסוף עם השלג...אולי היא לא מתה בגלל שהיא ישנה
...אני מעבירה עכשיו הכל בראש... חוצמזה, אני מעלה שאלה לדיון - מה יקרה לעותקים שנעשו ע"י רייצ'ל והילד??? אני משערת שבגלל זה יש לגרסא היפנית איזה שלושה המשכים...אוווווווווווו רוצים לעשות מזה פאנפיק??????

למעלה