The Ring

Dafi the Mighty

New member
The Ring ../images/Emo58.gif

שאלה. הרי כשגרינהילדה שמה עליה את הטבעת היא הפכה למפלצת. כשזינה שמה עליה את הטבעת היא איבדה את הזיכרון. למה? ואם היא אמורה לאבד את מה שבלב שלה, וגבריאל הייתה שם, אז למה היא איבדה את כל הזיכרון ולא רק את הזיכרון שלה מגבריאל? מצורף פייפר טרי שעשיתי...

אני חושב

שהיא איבדה את הזכרון שלה כי גבריאל היתה חלק חשוב מהחיים שלה במשך שנים, והיא היתה חלק עיקרי מהאישיות שלה, וכלכך הרבה מהחיים שלה בשנים שלפני היה קשור בגבריאל, שלאבד זכרון על גבריאל זה לאבד את הזכרון של עצמה. אם כבר, היא היתה צריכה לאבד את הזכרון שלה עד שהיא פגשה את גבריאל....

Maple85

New member
יקירתי...../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אני חושבת שזינה איבדה את כל הזיכרון שלה, כי גבריאל היא חלק גדול מהחיים שלה, ממה שהיא. ברגע שזינה מאבדת את הזכרון שלה בקשר לגבריאל, היא מאבדת את הזכרון שלה לגבי מה שהיא, וזה לדעתי מה שמנסים להראות בפרק כשזינה בעצם איבדה את כל הזכרון שלה...את מבינה למה אני מתכוונת?
קצת קשה לי להסביר את עצמי...
קצת הרבה...אבל את יודעת למה...

canimal

New member
הם אמרו למה. כל פעם שמישהי ענדה את

הטבעת מישהו אחר לקח שניה להסביר בקול רם למה. אתה מאבד את מה שהכי חשוב לך. כשברומי הפכה למפלצת זינה ציינה שזה כי היופי והאנושיות הכי חשובות לה. כשזינה ענדה אותה ציינו שזה כי הזהות שלה הכי חשובה לה, ומן הסתם גבריאל כפי שנכתב מעליי..

LLRO

New member
אני חושבת

שמה שהם ניסו להראות לנו זה שבלי גבי זינה היא כלום, אין לה כלום בלי גבריאל, גם את העבר שלה היא "מאבדת" בלי גבריאל, אפילו שגבריאל לא ממש קשורה לעבר של זינה היא השפיע עליה כל כך שכל החיים של זינה, הכל כולל הכל מתחיל ונגמר בגבריאל.

למעלה