THE RING

Cally1

New member
THE RING

איזה פרק יפה!ממש אהבתי.הייתי חייבת להגיד שממש אהבתי את גבי בפרק הזה.איזה אהבה:)ואל תגידו לי שהיא תמיד אחלה,כי היא לא.אבל בעונה שישית אני דיי מחבבת אותה :)

ברודי

New member
יש לה מעיל מדהים שמה...

נראה לי אני אלך למעצבת שתסדר לי כזה...

gabrielle

New member
פרק מדהים.

פשוט כך... אני כבר אמרתי את מה שהיה לי להגיד עליו בפעם הראשונה שהוא שודר אז אני לא אחזור על זה שוב - אבל זה הפרק הכי יפה לדעתי מבין ה-3 וגם אחד היפים בכלל... וכן, היא תמיד " אחלה "... היא כל כך יפה בפרק הזה יווווווווווווווווווווווו.............. אני מסתנוורת ממנה כל פעם מחדש...

THEchosen1

New member
היא תמיד מהממת !!

איזו חמודה.... חוץ מזה שכל הזמן אני אוהבת אותה , הפרק במיוחד !!

Cally1

New member
חייבת להסכים

רנה בהחלט מהממת בפרק הזה.וזה אחד הפרקים הכי יפים שראיתי בחיי:) וגבריאל דיי הפתיעה אותי עם כל האהבה הזאת:)הילדה ממש יצאה מהארון

gabrielle

New member
איזה ארון ואיזה נעליים?!

"הילדה" לא יצאה מהארון - היא פשוט הגיבה בצורה הולמת למוזרה הזאת ברונהילדה... מה היא חושבת לעצמה... מתאהבת בה כאילו היא מכירה אותה בכלל ( לא שקשה להאשים אותה... ) בכל מיקרה, היא רק הסבירה לה את ערך ה ח ב ר ו ת בינה ובין זינה ולא שום דרך אחר... גבי חוזרת לארון ונשארת שם.

THEchosen1

New member
חחחח....

האמת קצת קשה להבין לאיזה סוג של אהבה הם מתכוונים , כי מצד אחד הן כל הזמן אומרות שהן סולמייטס והן מתנהגות בקנאה לכל גבר חדש בחיי השנייה אבל מצד שני הן ממשיכות להגדיר את היחסים בניהם כ-חברות , אז לא ידוע בוודאות מה פה קורה פה , אבל אני לא חושבת שהן לסביות רק שתי חברות שממש אוהבות אחת את השנייה , אז ארון ? אולי שידה ? מגירה ? לא חושבת..

~orit~

New member
מה קשה להבין? מדובר בסדרה! ואם זה

לא היה גורם למפרסמים לברוח - הן לא היו מגדירות את היחסים בניהן כ"חברות" בלבד. הכל תלוי בתסריט. נקודה. לא צריך לייחס לזה חשיבות מעל ומעבר. מצד אחד הם מרצים את הצופים אוהבי הסאבטקסט הלסבי, ומצד שני הם לא צועקים את זה כדי לרצות את כל אלה שמתנגדים לזה. זה הכל! זו סדרה. וזינה וגבריאל הן דמויות למקרה ששכחתם. ומה שהתסריטאים רוצים שהדמויות יהיו או לא יהיו באותו פרק זה מה שהן. פעם אחת התסריטאי (או המפיק או מי שזה לא יהיה) מחליט שזינה תרמוז שהיא לא מעוניינת בגברים ופרק אחר הם יכתבו לה רומן כלשהו עם גבר. ואם הסדרה הזאת היתה לפחות עקבית היינו יכולים להגיד: אוקיי, הדמויות האלה הן לסביות\דו\סטרייטיות. אבל אי אפשר להגיד את זה כי כל פעם התסריטאים שיחקו עם זה בצורה אחרת. זה מה יש.

gabrielle

New member
אנחנו מדברים על זה, לפחות כרגע

כמשהו אמיתי... אם כל הזמן היינו חושבים על זה שהן דמיות ומכתיבים להן מה לדבר ומה לעשות אז כל הדילמות שאנחנו מדברים עליהם, והדעות השונות - הכל היה מבוטל.... אז תנסי להתסכל על העניין בצורה שונה, קצת לפתוח את הראש..

Cally1

New member
מילים גדולות!!!!!!!!!!!!!

לכל אחד הדמויות הן משהו אחר.אני לא חושבת שהן לסביות,אבל כן יש ביניהן משהו יותר מסתם "חברות".ככה אני אישית רואה את זה,ותפסיקו כבר לנסות להכניס את הדעות שלכן לראשים של אנשים אחרים. חבל על העצבים של כולנו. זה פורום וכותבים פה מה שחושבים,לא מנסים להכניס מוסר לאף אחד. תודה אורית:)

למעלה