the Sacmash hates itself and wants to die.

the Sacmash hates itself and wants to die.../images/Emo41.gif

איזה שבוע היה לי אנשים. איזה שבוע. בשואה לא היה להם כזה שבוע! מהגיהנום באמא שלי אני לא מבינה מה זה כל הקארמה המסריחה הזאת. אבל שלא תדעו. לא מאחלת את זה לאף אחד. הוא רק נהיה יותר גרוע ואני ממש שמחה שהוא נגמר. וגם שבוע הבא יש לי 6 מבחנים ושלושה מהם באותו יום. אכן, i hate myself and i want to die אמרו פעם נירוונה. בקיצור! מה קשור עכשיו. שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: + שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? שיהיה לכולם סופ"ש מדהים.3>

chen010189

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הוא נראה בתמונה כמו תיכוניסט וג'ון כל כך דומה פה למורה שהיה לי לגיטרה שזה מפחיד...בסוף זה הוא חח סתם

chen010189

New member
מנצלת שהבצק תופח ונחה בינתיים :p

{אני מכינה חלת שבת:]} שיר השבוע של פאניק? Behind The Sea, זה ריאן שם בהתחלה כן? שיר השבוע לא של פאניק? All Saints - Pure Shores, תהרגו אותי אין לי מושג למה חזרתי לשיר הישן הזה
אמן\אלבום השבוע? פאניק אט דה דיסקו אוף קורס סרט\סדרת השבוע? תנאים של חיבה:] ג'ף דניאלס
ציטוט השבוע? תוצאה של שעמום. ~אמא שלי פותרת סודוקו ואני מסתכלת על הקיר ומתה משעמום~ פתאום בלי קשר לחיים: "אמא תגידי מזה פלוץ? כאילו מה יוצא מהגוף?" וכולי רצינית
אחר כך שחשבתי על זה מזה צחקתי משהו שעשה לך את השבוע? השיחה עם סיון ורוקי ללא ספק
תוכניות לשבוע הבא? קורס, ללכת לברר בקשר לעבודה, ללכת לבנק וזהו בינתיים תמונת השבוע: אין + שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? לא חגגתי השנה. וואי אבל כל כך נזכרתי בשנה שעברה...לא היה ולא יהיה כמו שנה שעברה :(

PUMPKIN juice

New member
אני עייפה ~.~ ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? ליינג
שיר השבוע לא של פאניק? BFMV-All These Thing I Hate
אמן\אלבום השבוע? בולט!!~
סרט\סדרת השבוע? בטי 3>~
ציטוט השבוע? ~אני צועקת לצילי~ "את רואה פה בור? ~עושה עיגול עם שתי האצבעות~" "לא.." "אז למה את חופרת?!"
משהו שעשה לך את השבוע? ל"ג, צילי[
], הרבה שיחות נחמדות עם צילי[
].
תוכניות לשבוע הבא? להתאפק ליד הטיפש, להתרחק מהטיפש ולהמשיך לחייך D:
תמונת השבוע: |מסופק|
שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? היה אחלהבחלהחומוסטחינה ~ היה מצחיק אעש, עם הרבה הרבה אוכל, הרבה שיעמום ופיגור לקראת הסוף ואת הזריחה המיוחלת
אה כן, ולצאת מלוכלכת ומסריחה כמו החיים

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב../images/Emo23.gif

אני מקווה שיהיה לך שבוע טוב השבוע ובהצלחה במבחנים
שיר השבוע של פאניק? Northern Downpour שיר השבוע לא של פאניק? Oasis - Wonderwall
אמן\אלבום השבוע? Oasis סרט\סדרת השבוע? עקרות בית נואשות. ציטוט השבוע? ~אתמול בלילה חברה שלי רוצה לשים את הפינג'ן במדורה כדי לעשות תה~ חברה שלי: "איפה אני אשים את זה כדי שנוכל להוציא את זה". ~מישהו עובר~ חברה שלי: "תגיד איפה שמים את זה?" הוא: "חח פה" *מצביע על איזה מקום במדורה*. היא: "שים לי". הוא: "ומה תתנו לי? |גבות|" היא: "תה
" חחחח D: משהו שעשה לך את השבוע? ל"ג בעומר :] והסיור מבי"ס בסינימה סיטי היה כל-כך מצחיק D: תוכניות לשבוע הבא? טיול שנתי
תמונת השבוע: חברה שלי הכינה לי
+ שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? ממש ממש כיף D: ישבנו ליד המדורה סיפרנו סיפורים שרנו שירים אכלנו על האש ותפו"א שהיה קצת שרוף והיה ממש מצחיק. ואז גם הסתובבנו בין המדורות וראינו אנשים והיה מצחיק וכיף D: הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב לכולם

Mori C

New member
../images/Emo41.gifיאוו מה קרה?!

זה עשה כאילו התמונה לא עלתה. יערה את יכולה למחוק ולהשאיר רק את הראשון? תודה!
אוףףףף, מצטערת... :\

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב

אמן\אלבום השבוע? Oasis סרט\סדרת השבוע? עקרות בית נואשות. ציטוט השבוע? ~אתמול בלילה חברה שלי רוצה לשים את הפינג'ן במדורה כדי לעשות תה~ חברה שלי: "איפה אני אשים את זה כדי שנוכל להוציא את זה". ~מישהו עובר~ חברה שלי: "תגיד איפה שמים את זה?" הוא: "חח פה" *מצביע על איזה מקום במדורה*. היא: "שים לי". הוא: "ומה תתנו לי? |גבות|" היא: "תה
" חחחח D: משהו שעשה לך את השבוע? ל"ג בעומר :] והסיור מבי"ס בסינימה סיטי היה כל-כך מצחיק D: תוכניות לשבוע הבא? טיול שנתי
תמונת השבוע: חברה שלי הכינה לי
+ שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? ממש ממש כיף D: ישבנו ליד המדורה סיפרנו סיפורים שרנו שירים אכלנו על האש ותפו"א שהיה קצת שרוף והיה ממש מצחיק. ואז גם הסתובבנו בין המדורות וראינו אנשים והיה מצחיק וכיף D: הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב לכולם

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב../images/Emo23.gif

תמונת השבוע: איזה חמודים D:
שבוע טוב לכולם

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב

תמונת השבוע: זה לא מעלה לי את התמונה !! אני אנסה מאוחר יותר לעלות אותה. + שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? ממש ממש כיף D: ישבנו ליד המדורה סיפרנו סיפורים שרנו שירים אכלנו על האש ותפו"א שהיה קצת שרוף והיה ממש מצחיק. ואז גם הסתובבנו בין המדורות וראינו אנשים והיה מצחיק וכיף D: הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב לכולם

NoAmItA ChAn

New member
ציטוטיםםם 33333333>

שיר השבוע של פאניק? איי קונסטנלי ט'נק גאד פור דה אסטבן 3> שיר השבוע לא של פאניק? HIM - Join Me In Death HIM - In Joy And Sorrow HIM - Right Here In My Arms Within Temptation - Angels Fall Out Boy - Suger We're Goin' Down Avenged Sevenfold - Critical Acclaim Avenged Sevenfold - Gunslinger אמן\אלבום השבוע? הימ, פו"ב ואוונג'ד 3> סרט\סדרת השבוע? הפיג'מות! ציטוט השבוע? חברה שלי: "ראית אתמול את הגמר של הישרדות?" אני: "לא". היא: "נעמה ניצחה!" אני: "ראיתי!" אני: "רגע, 'נכה' זה לא אחד שלא יכול לראות?" חברה אחרת שלי: "לא, זה 'חירש'". אני: "הקול של וילה ואלו יותר נמוך מים המלח". חברה שלי (נמוכה): "הקול שלו יותר נמוך ממני". אותה חברה: "קצר, קליל, סולו חליל". אני, בתחילת השיר I'm A Fake של דה יוזד: "Small, simple, safe rice". ידיד שלי: "אני רוצה להיות בגלגול הבא מפית". ידיד שלי: "סג שינה". ידיד שלי, שרצה להפריע בסרטון אימואים שצילמו בסנטר: "אותנו יחתכו בעריכה, אבל האימואים יחתכו את עצמם". משהו שעשה לך את השבוע? המפגש, ל"ג בעומר, חברות שלי ודודים שלי 3> תוכניות לשבוע הבא? בגרות בערבית, מפגש, שיעור גיטרה ומפגשינה עם שתי החברות האלו 3> תמונת השבוע: אני ציירתי :D + שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? מעולה *___________*

MichRanger

New member
../images/Emo170.gifשוקו|

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק? The Veronicas- When It All Falls Apart Avril Lavigne - Nobodys Home saosin-in ever wanted to
אמן\אלבום השבוע? saosin
סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע? "מיכל מה המספר של 144?" "144...חח.." "אה חח יואו איזה מגניב זה" "נעם? 0_0 " [זה היה בצחוק אבל בכל זאת
]
משהו שעשה לך את השבוע?
תוכניות לשבוע הבא? אמ.. כנס ט' 3
תמונת השבוע:
+ שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? ורי נייס
הודגש באמצעות מדגישומטיק

באיחור../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פאניק? איי רייט סינס שיר השבוע לא של פאניק?וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס,הולידיי,בולוורד אוף ברוקן דרימס ובסקט קייס של גרין דיי
אמן\אלבום השבוע?גרין דיי-אמריקן אידיוט סרט\סדרת השבוע?נמלטים[שידורים חוזרים
] דריה ועל טבעי ציטוט השבוע? חברה שלי:*נותנת לי מכה בבטן* אני:למה? היא:זה על זה שמתי שהיינו בגן זרקת עלי ת'בובות XD אני:*מחזירה לה מכה* היא:על מה זה? אני:זה על זה שגנבת לי ת'בובה של הפסנתר הורוד שהיינו בגן וישנתי XD היא:שקרנית הוא היה שלי! אני:מה?!לא הוא היה שלי יש לי אותו עד היום! היא:רואה? זה הוכחה שאת גנבת אותו !XDDD משהו שעשה לך את השבוע?לא יודעת O: תוכניות לשבוע הבא?איןןן [: תמונת השבוע:
+ שאלה בונוס: איך היה ל"ג בעומר? סבבה

למעלה