The Sacmash.

DontWakeMeUp

New member
The Sacmash.

shir is not here חהחה חרוז. טוב שיר לא פה [איפה את?] ואמ כבר שבועיים הסכמ"ש לא נפתח ועכשיו חופש ויש לי זמן לפורומים ולמחשב וממש ריק לי פה ואני יודעת שזאת הפינה של שיר ואני ידבר איתה היום בערב במסנג'ר [אני מתחברת!] אז בינתיים.. שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: ותגיבו כי במילא הפורום לא מי יודע מה פועל.
פאקינג אדורבל
רידדן איס באק ביצ'ס.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifסיכומוש D:

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק? הרבה של RHCP
אמן\\אלבום השבוע? RHCP
סרט\\סדרת השבוע? צ'אק ולארי
מומלץ ! ציטוט השבוע? היו הרבה, לא זוכרת את כולם עכשיו
משהו שעשה לך את השבוע? היום חגגנו לדודה שלי יומולדת במסעדה
תוכניות לשבוע הבא? קצת לימודים, בעיקר לישון תמונת השבוע: אין לי כוח
חחח ילדה מהכיתה של אחותי השתתפה בהגרלה של ראש 1 והיא זכתה שכל כוכבי הייסקול מיוזיקל הישראלי יבואו למסיבת סיום שלהם, אז הם היו ואחותי הצטלמה וקיבלה חתימות מכולם XD סתם רציתי לדחוף את זה ^^

DontWakeMeUp

New member
אויש שונאת הייסקול מיוזיקל מכל הסוגים../images/Emo69.gif

מזל טוב לדודה שלך D: רד הוט צ'ילי פפרס

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif חח גם אני לא מתה עליהם

אבל אחותי חולה מתה שרופה מאושפזת כאילו שיואו עליהם XD אז כיף לה שתהנה
תודה D:

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif הייסקול מיוזיקל זה גרועעעע X____X

לדעתי, כן? 3: פשוט פתטי על הקוצ'י מוצ'י הזה. אין להם בעיות רציניות בחיים, כולם יפים ומושלמים והכל יופי טופי. זה פשוט עושה לי חשק להקיא ._.

DontWakeMeUp

New member
and nobody's here....

הסכמ"ש צריך להיקרא the suckmash הוא כ"כ ריק. יאי קוברה בטלוויזיה
שיר השבוע של פאניק? i write sins..
התאהבתי בו חח ואמ i have friends in holy spaces שיר השבוע לא של פאניק? הרבה טייקינג באק סאנדיי דה האש סאונדס ואמ עוד איזה להקה שאני שכחתי איך כותבים את השם שלה D: אמן\אלבום השבוע? טייקינג באק סאנדיי - לאודר נאו סרט\סדרת השבוע? אורות ליל שישי
FAMILY GUY יס החזירו את זה אני לא מאמינה fucking awesome!
ציטוט השבוע? אמממ...היו הרבה רגע אני נזכרת. הווו כן כן נזכרתי היינו במיסבת סיום בגני חוגה וכול הבנות היו עם בגד ים וזה ואז אני וחברה שלי התחלנו לדבר על ציצי ואמרנו [והסכמנו] שציצי קטן זה יותר יפה מגדול ואז אמרתי לה בואי נמציא שיר לזה ואז משומקום יצא לי "ציצי קטן זה הכי קול כי הוא לא נפול" והיא מתה XDDDDDDD משהו שעשה לך את השבוע? מסיבת סיום..תעודה טובה [בערך 64 ביולוגיה? זונה
] נגמר הלימודים חודשיים [שמתכם בחוד אם אני לא מחשיבה את כל הדברים של התנועה] וזה אחלה D: תוכניות לשבוע הבא? אני צריכה לישון אצל סבתא שלי ראשון שני ואמ שאר השבוע אני בטוח ימצא מה לעשות כמו ללכת לבריכה או שאני יקבל מחזור נראה. תמונת השבוע: מגרש ביתי עוד מעט ווהוו D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עונה גם ^^" (בטח אף אחת לא זוכרת .. )

( .. מי אני אבל כן, נרשמתי לפורום ופשוט בינתיים לא היה לי מה להגיב
) שיר השבוע של פאניק? Behind The Sea When The Day Met The Night שיר השבוע לא של פאניק? McFly- One For The Radio ACDC- Back In Black Dolly Parton- 9 to 5 Sum 41- In Too Deep Paramore- Hallelujah לודעת מה עוד <: אמן\אלבום השבוע? מקפליי ופארמור סרט\סדרת השבוע? *פרויקט מסלול* אני מאוהבת סופית בסדרה הזאת! גאוני
וכריסטיאן 3> שיעשה לי ילד @#$ (למרות שטכנית הוא.. לא ירצה XD) ציטוט השבוע? כמה מפניני החוכמה של כריסטיאן: That's fierce! I'm beast you guys, you just don't know Eww, don't get bitchy משהו שעשה לך את השבוע? יומולדת DDDDDD: ושחגגתי אותה עם חברות וזה D: הצוותפאורה השולט של המסיבת סיום. עשינו תפאורה מדהימה הקטעים המצחיקים של המסיבת סיום (שגרמו לי לבכות מרוב צחוק XD) קיבלתי 88 במבחן במתמטיקה וזה אומר ש... אני ב4 יחידות!!!!!!!! התקבלתי למדעי המידע (וגם לתקשורת) ( =מגמות לשנה הבאה) קיבלתי 75 בעבודה בג"ג שעשיתי אותה יום לפני וזאת העבודה הכי גרועה שעשיתי בחייםם קיבלתי 85 בעבודה בהיסטוריה שבכללי יש לי במקצוע הזה 60 ואני מגישה מבחנים ריקים XD תוכניות לשבוע הבא? מסיבת סיום...? וחולצות מחזור מדהימוות
ואני מקווה שגם ספר מחזור כי הוא יצא ממש טוב (חוץ מהשער של הכיתה כי אני עצמתי עיניים
) תמונת השבוע: אני ביומולדת עם הבלונים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני כן זוכרת ../images/Emo3.gif

חחחח גם אני מתה על כריסטיאן הוא נושי כזה ^^

DontWakeMeUp

New member
פרוייקט מסלול../images/Emo47.gif

חולה על התוכנית הזאת. יואו אנחנו אותם מגמות D: ובתמונות כיתתיות כולם עוצמים עיינים. מזל שלא רואים כמעט את הפרצוף XD מתי היה לך יומולדת? מזל טוב

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ב23.6 ../images/Emo3.gif ותודה ^^

באמת? גם לכם יש מדעי המידע? חשבתי זה רק אצלנו XD

Mp3 GiRl

New member
אני ../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פאניק? NITA שיר השבוע לא של פאניק? Joan Jett-I love rocknroll סתם נזכרתי בו באמצע החיים XD Lostprophets- a town called hypocrisy Lostprophets-the new transmission Lostprophets-everyday combat אמן\אלבום השבוע? Liberation Transmission של לוסטפרופטס סרט\סדרת השבוע? איך פגשתי את אמא , האנטומיה של גריי וסמולוויל
ציטוט השבוע? כמה יציאות מהוונאבי מסיבת סיום שהייתה לנו
אמיר המנהל חופר וחופר חופר.. אני לקטי (חברה שלי) :עד שהוא יסיים עם הנאום הזה שסיימנו חטיבה,אנחנו כבר נסיים י"ב ואז הוא יצטרך לכתוב נאום חדש. אדם (המחנך שלי) ראה את ליזה (חברה שלי) ושאל איפה אמא שלה. ליזה:ליד עופר (הסגן מנהל הגיי) אדם:אה ליד האוכל.. אוכל זה טוב ליזה:ע-ו-פ-ר,לא אוכל ~אני וליזה נשפכות~ בדרך למסיבה אני מתקשרת לסהר(ידיד שלי) ושואלת אם הוא כבר מוכן. סהר:אסיה,יש לך מושג איך קושרים עניבה? ויש פה עוד הרבה : http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=548817 משהו שעשה לך את השבוע? אני לא יודעת אם זה טוב או רע,אבל בשנה הבאה במקום ללמוד פסיכולוגיה אני כנראה הולכת לפיזיקה... תוכניות לשבוע הבא?רופא שיניים,לעבוד,אולי אולי לעשות קייקים,כנראה אחותי חוזרת בסופ"ש
תמונת השבוע: מהטיול שנתי
היה כל כך כיף
http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v273/174/102/843054236/n843054236_535106_1890.jpg

DontWakeMeUp

New member
הציטוטים XDD

ותמונה מדהימה D: האנטומיה כבר התחיל לשעמם
לא נורא זה נגמר עוד מעט D:

NoAmItA ChAn

New member
~~~~~~~~

שיר השבוע של פאניק? ניין אין דה אפטרנון וד'אט גרין ג'נטלמן. שיר השבוע לא של פאניק? MCR - The Jetset Life Is Gonna Kill You אמן\אלבום השבוע? מכ"ר. סרט\סדרת השבוע? הממ.. לא יודעת. ציטוט השבוע? חברה שלי, גל: "עכשיו ניקוש [ילדה אחת] שואלת ב'ועידה' הזו למה אני לא עם אורי [מישהו] במקום תומר [חברה שלה]. מן הפח אל הפחחחחחחחחחחחחחחח" XDDDDDDDDDDD ליסה, חברה שלי: "גידול ניכר במספר היהודים בין שתי מלחמות העולם." ואז במלחמת העולם השניה המספר ירד פלאים. ואחד מהדברים היותר מפחידים שראיתי בחיי, ולא ראיתי הרבה: ליסה: "השיעור גיטרה שלך ארוך יותר משלי נראה לי". אני: "למה? כמה זמן שלך?? *?" ליסה: "כמה זמן שלךךךך???? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: <". זה פשוט מפחיד. משהו שעשה לך את השבוע? חברה באה לישון אצלי, חברה באה אליי. תוכניות לשבוע הבא? הרבה. תמונת השבוע: X

למעלה