the scorned

Boran

New member
the scorned

היתה עכשיו איזה כתבה בערוץ E על סרט שעשו ב-2005 (אולי זה חדשות ישנות. אבל לי זה היה חדש), שכל השחקנים שלו הם כוכבי ריאליטי בעבר. רוב ססטרנינו הוא אחד הכותבים. בין השחקנים שלו (או במילים אחרות - אלו שאני מזהה): ג'נה לואיס רייקן מהמירוץ ג'וני פיירפליי (ככה הוא גם רשום בקרדיטים) אית'ן זון אריקה בי-בי ג'נה מורסקה (אבי, רוץ לראות את הסרט
) ג'ונת'ן וויקטוריה מהמירוץ ג'רבס - נוור- נרבס פיטרסון רוב צסטרנינו (גם משחק) סקוט מבי.בי (נראה לי 5) לורי מבי.בי (נראה לי גם 5) בולו מהמירוץ ברטון מהישרדות 7 ניקי מק'קיבין המדהימה מאמריקן איידול 1 דיאן האדירה מביג בראדר איבנה מהאפרנטיס 2 (!!!) ועוד הרבה שלא זיהיתי קיצר, התחלתי להוריד, נראה מגניב

LOVEtheMcMAHONS

New member
משעשע זה עניין יחסי

את הסרט אגב לא הצלחתי לראות - הוא עד כדי כך רע ובלתי ניתן לצפיה. נראה לי וויתרתי אחרי 10 דקות. הריאליטי עצמו זה משהו שאפשר לראות. לא חובה.

בוביץ

New member
הריאליטי היה דפוק

זה רק הרס לי את התדמית שלהם ביעני גון פיירפלי כזכור לי חירבן על אחת מהמיטות של הבחרוות שם ובכלל גרם לי לרחם עליהם ברמות מטורפות

maya567

New member
הוא גם חירבן בניאגרה...

בכלל פיירפליי דפוק ברמות על (ובעיקר מסומם מעל הראש). לפני חודש בערך היה איזה טקס פרסי ריאליטי מקושקש והוא היה מסטול מהתחת ועשה סצנות, ובסופו של דבר נחת על הפרצוף ושבר שן. אבל עדיין היה נחמד לראות את השטויות של כולם. וכן - אני גם לא טרחתי לראות את הסרט. היה די ברור שהוא יהיה מזעזע.

למעלה