The show must go on

גליתוי

New member
The show must go on

היי חברים עברתי שבוע קשה במיוחד. אבא שלי עבר אירוע מוחי ואושפז בבי"ח עכשיו הוא כבר בבית וצריך לעבור שיקום. חזרתי מירושליים אחרי בילוי של יומיים בבי"ח ישר לתוך הצגה שדחיתי בגלל המקרה. וואו כמה קשה להופיע להצחיק ולשמח כשאני דואגת להורים שלי ורוצה רק להיות איתם ולצידם מאחלת לכולם רק בריאות! כל השאר זה כבר לא בעיה... גלית

מבינה מאד לליבך

גם אני עברתי תקופות שחשבתי לעצמי שישילוב בין חיי הפרטיים לעבודה הוא הזוי. מצד שני, ההצגות היו גם מקופ של פסיכודרמה ודווקא הצחוק והשמחה ,שאני אמורה להביא לאחרים -הצליחו למלא גם אותי. שיהיה בהצלחה בשיקום וכמו שאמרת- העיקר הבריאות! לפעמים,שוכחים כמה זה נכון.

Inbal Amar

New member
אוי...גליתוש ../images/Emo201.gif אני מאחלת לכם הרבה בריאות

באמת קשה להופיע ולהצחיק כשהראש במקום אחר, אבל זאת העבודה שלנו והאמת שאותי היא הצילה בזמנים קשים, זה עוזר לשמור על השפיות. מקווה שתחזרו בהקדם לשיגרה

דודרינה

New member
רפואה שלימה../images/Emo24.gif

תאחזי בשיגרה של העבודה, את לא יודעת כמה כוח ושפיות היא תאפשר לך בתקופה הקרובה שאת עומדת לעבור בדאגה והטיפול באביך. היי ברוכה. ________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: לשמור על שפיות....חחחחח מי שמדברת:)))))))

גליתוי

New member
תודה רבה לכן../images/Emo23.gif

תודה על העידוד! זה נכון במקום שחשבתי שישאב ממני כוחות גיליתי מקום של חידוש כוחות ואין ספק שילדים הם יצורים מאוד אופטימים. שבת שלום גלית

גליתוש שלנו - רפואה שלמה והחלמה מהירה לאבא

שבוע עמוס כך שרק כרגע קראתי את הודעתך ואני שולח ברכת החלמה מהירה וקלה לאביך והמון כוחות ואנרגייה לך ולמשפחתך לעזור לו לעבור זאת. כמו כל חברותיינו המקסימות שכבר כתבו לך, גם אני כמו כולם נאלצתי לא פעם להופיע במצבים קשים אישיים\משפחתיים\סביבתיים וברורה לי לגמרי התחושה המשונה והמוזרה של מה לעזאזל אני עושה על הבמה בשעות כאלו
מעבר למשפט המפורסם של ההצגה חייבת להמשך אני זוכר מרגעים אלו דווקא את הכוח והחוזק שנתנו לי ההצגות באותם ימים כך שלמעשה שמרו על "שפיותי" ונתנו לי אנרגייה מחודשת להתמודד טוב יותר מעבר לשעה הקלה של חסד וריחוק מחיי היום יום ( גם אם לא פעם התנגבו המחשבות גם במהלך ההצגה... מסכים איתך שיש משהו מיוחד ומכשף ביצורים הקטנים והמופלאים הנקראים ילדים שהקירבה אליהם בשעות כאלה מייצרת רגעים מיוחדים. שתהיה שבת שלום ומחכים לשמוע בשורות טובות ומשמחות ב"ה. נ.ב שבוע הבא קצת יותר פנוי ואני אשמח לשמוע ממך ולדבר

פתאום הציפו אותי זכרונות

מהשנה הגרועה בחיי. דווקא באותה שנה הייתי פותחת את הפעילות בגנ"י ( עוד בשנות קרב ה"עליזות") עם השיר הסופר-אופטימי : "יש לי , יש לי הכל, ואני מאושר ואני גדול, בשמים לי כוכב ואני שמח עכשיו!" לפעמים היו דמעות של כאב מציפות אותי, אבל גם אז וגם בכל שאר הפעמים הייתי מתמלאת שמחה על הכוכב הזה שיש לי אי-שם . עכשיו, כשממש כרגע, יש שוב התמודדות עם רגע קשה-אני יודעת ששום דבר לא ישבור אותי ושדווקא העבודה שלי היא מקור הכוח שלי. שבת של שלום, בריאות אהבה ושלווה.

גליתוי מאחלת לאביך החלמה ולך בהצלחה

נכון רק בריאות והשאר יסתדר. גם הנכד שלי היה מאושפז כחודשיים וכמעט כל יום הייתי אצלו..לא קל לעשות דברים אחרים כשברקע מישהו יקר חולה.

../images/Emo201.gifגליתוש יקרה , קבלי את מירב החיבוקים.

החלמה מהירה לאביך והמון בריאות לכל משפחתך. שבוע טוב דבוש

גליתוי

New member
רק מילה טובה או שתיים...

...לפעמים לא צריך יותר מזה! תודה לכולכם על החיבוק הגדול והמילים הטובות שבוע טוב!

קרנובה

New member
../images/Emo151.gifהי גליתוש,

גלית ליבי ליבי איתך,את חווה עכשיו את מה שאני קוראת" צער גידול הורים" שלצערי עם השנים לא נהיים צעירים או בריאים יותר,אני חוויתי עם אבא שלי זכרונו לברכה את הגרוע מכול כשהפך לצמח לפני כמה שנים במהלך ניתוח לב פתוח שעבר,ביליתי תקופה ארוכה בבתיי חולים בנסיונות להצחיק לעודד ולחזק את המשפחה שלי, מה שהוביל אותי להתנדבות בבתי חולים עם הליצן הרפואי שלי,ומשם במקרה(או שלא במקרה) הגעתי לתיאטרוןבובות,בקיצור בתקופות הכי חשוכות שלנו אפשר למצוא את האור ומי כמוני אופטימית קוסמית מבטיחה לך שרק כוח ואנרגיות תקבלי מעבודה כמו שלנו ואותם תתעלי לעזרה ותמיכה באבא שלך,מאחלת לך שיתחזק מהר וישתקם ושימי לב שכמו שראית כולם כאן בפורום חושבים כמוני..שלך קרנובה!

קרנובה

New member
הי דודינקה!געגועים עזים,,

באמת נעלמתי ונאלמתי דום...לקחתי על עצמי ים של מסגרות קייציות ביולי ואני עובדת מצאת החמה ועד צאת הנשמה,בנוסף יש לי את ההצגות אצל סידי ברחבי הארץ,פרזנטציות,מסיבות סיום,כן יירבו. רציתי להתייעץ איתך ועם כול החברייה,מה עושים עם המאמץ הווקאלי בתקופות עמוסות?אין תרופה הומופטית,טיבעית וכימית שלא רכשתי מבית המרקחת,והגרון שלי צועק הצילו!!שיעבור יולי בשלום וניפגש בפסטיבל אם הצליח להגיע,ובאוגוסט!!,

מבין אותך לגמרי קרנוביצ'קה

קודם כל שמח כ"כ לשמוע שאת עסוקה והעבודה זורמת מכל מקומות עבודתך, שתמיד ימשך כך אמן ואמן
אני גם מזדהה לחלוטין עם בעיות המאמץ הגרוני...גם אני מסתובב בשבועות האחרונים ולא מפסיק לכחכך, להשתעל ולהשמע צרוד משהו... קיים הבדל עצום בין ההופעות בגנים\ מתנ"סים לבין ההופעות בהצגות שמעלים סידי מצידך ואשרוב מצידי ,הנערכות באולמות גדולים ובפני מאות צופים ( לא יודע אם יצא לכם כבר הקייץ להופיע בתיאטרון חולון אבל אני הופעתי שם באמצע השבוע מול קרוב ל900 צופים במשך קרוב לשעתיים ) ואין ספק שההופעות שבתיאטרון הפרטי שלנו בהן אנחנו מגלמים דמויות רבות לבד ,בהחלט מוסיפות למאמץ והעייפות הקולית ותוסיפי לזה את הלחצים השונים הקיימים מעצם היותנו אלה שעושים ואחראים על הכל בתיאטרון שלנו והעייפות וחיי היום יום....פשששששש..... כל אלה משפיעים ישירות על הקול שלנו, על יכולתיו ועל המיתרים שצועקים: הציייייייללללללוווווווווווו אז כמה עצות מניסיוני: גם אני זרקתי המון כסף על תרופות מכל הסוגים שאולי הקלו אבל לא פתרו שום דבר הדברים המומלצים לעשות במצב כזה הם באמת קודם כל באמת לשתוק כל זמן שלא עובדים- כפי שאת עושה גם לא ללחוש - זה מפעיל יותר לחץ על המיתרים!!!!!!!!!!! לישון כמה שאפשר יותר, כל שעת שינה מועילה להקפיד על אוכל והרבה מיים ( לא מוגז! לא קר וממש לא חם, חום הופך את הגרון החולה ממילא למושבת בקטריות נהדרת ) גירגור מיים פושרים מאוד עם לימון ומלח יכול לסייע. במקרה חירום ואך ורק במקרה חרום כמו שקרה לי: בחנוכה לפני שלוש או ארבע שנים ולאחר שלושה ימים רצופים בהם היו לי בין 4-5 הצגות ביום של הקוסם מארץ עוץ שהתקיימו באולמות גדולים מול מאות צופים ( הצגה שנמשכה שעתיים שמתוכן אני מופיע,רוקד ושר שעה ו55 דק' ובשלוש דק' הנותרות מחליף בגדים ומתאפר לתפקיד הדחליל מדמות אחרת שאני מגלם בהתחלה... ) בכל ההצגות שהתקיימו באותם שלושה ימים היו בעיות סאונד ולא פעם למרות שהיו עלי 4 נק מייקים שונים איך שהוא אף אחד מהם לא עבד ואני שחקן שיש לו קול וחשב על ההצגה והקהל ולא על עצמו והגרון דאג שישמעו אותו גם ככה בבוקר היום הרביעי שהוא עדין טראומה בנפשי עליתי לבמה לעובדי עלית בצפון ב9 בבוקר ( אחת מארבע שחיכו לי ) אני מתחיל את ההצגה...פותח את הפה ו...כלום...מנסה שוב ורק ספק קולות ספק צווחות של דולפין יצאו לי... אל תשאלי אותי איך עברתי את היום הזה כי גם אני לא ממש זוכר, כנראה מדחיק צחי נוי העלה על הקו את הרופא שלו ששמע אותי ופסק שאני גמרתי את החג ( חיכה לנו בסה"כ עוד למעלה משבוע עם אותה כמות של הצגות בכל יום ) ושאני לא אוכל לשוב ולדבר לפחות חודש וחצי...אני לא צריך להסביר לך את ההיסטריה ששררה מאחורי הקלעים ובהפקה בסוף אותו יום לקחו אותי ישירות לד"ר נגריס הבן ( ממשיך דרכו של אביו ז"ל, ד"ר נגריס רופא האומנים הידוע ) 2 זריקות קורטיזון בתוספת כדורי קורטיזון רבים לכל יום עשו את העבודה ולמחרת כבר עליתי למטוס לאילת שלקח אותנו ל4 הצגות שעברו בקלות יחסית ובכל יום המצב השתפר כך שגמרתי את סיבוב ההופעות בקלות כאילו לא קרה כלום אבל והאבל הוא גדוללללללל זה רק במקרה חירום שאין ברירה
קורטיזון הוא חומר מזיק ולא מומלץ בכלל, אפילו הרופאים מציינים זאת אבל במקרה שדה שואו מאסט און און אז אין ברירה כתבתי המון אבל זה מתוך הזדהות
ונראה לי גם שיחררתי כמה טראומות בהזדמנות הזו
וחוץ מזה- זה מה שקורה כשנעלמים! יש לי רעיון מעולה בזמן שאת שותקת תעלי לנו סוף סוף תמונות של הבובות וההצגות שלך ותספרי לנו עליהן - ככה תהיה לך תעסוקה במקום לדבר, שלא תגידי שאני לא דואג לך
אגב, את ג'ינג'ית? ומי עשה לך את הבובה המתוקה בתמונה שלך בפורום? ואיזה דמות הוא? ומאיזו הצגה? הנה ננתתי לך מלא חומר לקריאה ועבודה ולמי שמתלונן שזה ארוך מידי אז שלא יקרא...זה מיועד לקרן
געגועים עזים גם מכיווני וד"ש חם מכל הלב לשנצור, סידי וכל החבר'ה

כתבתי, כתבתי והכי חשוב שכחתי...

תזהרי ממכונות העשן... לא יודע אם משתמשים בהן בהצגות של דוד אבל אצלנו כן והן צרה לא תמיד משתמשים בחומר " איכותי " עד כמה שניתן וזה למעשה שמן שרוף... מניסיון כל פעם שאני בהצגה מרובת עשן כולנו מתחילים לסבול מבעיות שונות בגרון ובקול ראי הוזהרת

למעלה